Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovelek :P

piwko na prezent..??

Polecane posty

jak wyzej panowie chcielibyscie na prezent dostac kosz piwa?? np roznych piw zagranicznych od swojej ukochanej? dziewczyny uwazacie ze to dobry pomysl??

Gość Lilly E.
żartujesz?:O

Gość zxcvcxz
Ja bym chciał :) Lubię piwo, jestem młody, to fajny prezent :) Tylko dołóż do koszyka też coś słodkiego, czekoladki czy coś ;)

Gość martuśkaaaaaaaaaaaaaa
byłbyś już moim byłym gdybym to Ja była tą ' szcześciarą''

Gość ona.ola
uwazam ze to fajny prezet,wez kada butelke prewiaz ladna kokarda lub wstazka,dodaj czekoladki i super prezet.a wy ludzie sie nie znacie,nie kazdy ma duzo kasy

Gość martuśkaaaaaaaaaaaaaa
sorki ale można i za skromną kasę dać coś oryginalnego, osobistego a nie pójść do sklepu i kupić browar!:(

Gość zxcvcxz
tak, martuśkaaaa, pewnie masz na mysli jakis kolejny niepotrzebny dezodorant, glf, sweter czy skarpetki :D Jako facet mówię, pomysł fajny jeśli gość lubi wyić czasami piwko :)

Gość moua
pewnie, że nie. Kiepski pomysł

wlasnie moj lubi i nie poszlam do bylejakiego sklepu po harnasia xD tylko to sa piwa z calego swiata... z roznych panstw np :P

no do tego dorzucilam caly kartonik ciastek ktore uwielbia xD wszystkie skarpetki bokserki perfumy koszulki byly.. to juz nudne

Gość marihuanero_cubano
kup irlandzkie piwo guinness. Najlepsze piwo na świecie!

dzieki za rade poszukam:P

ktos sie jeszcze wypowie? moze?

kiedys musi byc cos nowego.... :P

Gość niezdecydowanka
a co myślicie o burbonie Jack Daniels Single Barrel? Nadaje sie cos takiego na prezent? :( Please

jesli chlopak lubi czemu nie...:)

zaden mezczyzna sie juz nie wypowie??:P

Gość Dojrzaly_facet
Lovelek, swietny prezent. Ja bym się bardzo ucieszyl, chociaz moge kupic sobie co chce :). Najbardziej w zyciu zapamietam, upieczona babke i pomarancze :). Wiedziala o jakiej babce mowilem pare miesiecy wczesniej, i to ze uwielbiam pomarancze. Dostalem w zyciu wiele durnych prezentow o duzej wartosci materialnej a zerowej sentymentalnej. Piwek nie dostalem, ale gwarantuje, ze bylbym bardzo zadowolony. A Ty Martusska czy jak Ci tam :), czytaj ze zrozumieniem. Pytanie skierowane do facetow.

Gość Dojrzaly_facet
niezdecydowanka Jezeli juz go masz, to nie wszystko stracone. Jezeli nie masz, nie kupuj i spraw kosz piw lubemu. Mam nadzieje dziewczyny, ze to nie ten sam :). Jezeli juz kupiłas, to fajnie by bylo jakbys zadbala o fajne szklanki do niego i teraz w zaleznosci od pieniazkow - kruszarke do lodu. Maks (bez burbonu czyli szklanki + kruszarka) 200zl. Oczywiscie kruszarka jak juz ma wlasne mieszkanie i gdzie to przechowywac. Wersja oszczednosciowa to burbon plus ladne szklanki. Mozliwa jest tez piersiowka z dedykacja od Ciebie, laserowo grawerowana. (pewnie z 50zl) Takie prezenty(burbon) daje sie raczej, miedzy nami facetami, a potem wspolna konsumpcja ;).

hej lovelek szkoda że nie wcześniej ten pomysł, bo ja już swojemu kupiłam, ale kurcze urodziny niedlugo to może coś takiego by zrobić? Moim zdaniem extra prezent, facet piwko lubi i nie to że tylko się nachlać, ale lubi w sensie ze delektuje się nim, wypije sobie jedno co jakiś czas hehe :)

Gość mnbjhb
up up up

Gość ja kupuje bratu
czteropak piwa, raz nie mam kasy, dwa z pierdoly za 14 zł raczej by sie nie ucieszyl, z piwa i owszem

Gość ja kupuje bratu
aha ale mowie o swoim bracie, facetowi nie kupiłabym. to juz ja bardziej ucieszylabym sie z tego, bo bardziej lubie piwo niż on ;)

Gość gość
ja dostałem sześćiopak mix gniewosza i przyznam szczerze, że takie prezenty to ja lubię

Gość gość
Ciekawe czy jakby skarpety albo krawaty w butelki pakowali to też by tak cieszyły?

Gość gość
Świetny pomysł! :) Ja bym się bardzo ucieszył z piwa na prezent. Szczególnie takiego regionalnego i dobrze smakującego - np piwo sądeckie z www.pilsweizer.com

Gość gość
up up świetny pomysł, ja bym się cieszył jak dziecko, nie tylko za piwo ale za fantazję z tym mixem :-P