Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozsądne postulaty

Kobieta-powinności!!!

Polecane posty

Gość rozsądne postulaty

1.kobieta ma znac swoje miejsce-np: w kamórce(na węgiel) 2.gdy widzi że lekko podnosze reke,to zdaje sobie sprawe co ją może czekać 3.ma 20 sekund na spełnienie każdej mojej prośby,30 sekund jeśli wymgam zeby ugotowała obiad. 4.obiad ma być zawsze podany,nawet jeśli mnie nie bedzie.Nie bedzie marnować czasu na głupoty, może zacznie myśleć i bedzie ją bolała głowa 5.gdy wychodzimy ma wyglądać zawsze perfekcyjnie i na zadowoloną.Ma chodzic w odległości około metra za mną gdy nie mam ochoty na nią patrzeć(bez smyczy) 6.ma prawic komplementy.złe słowo konczy sie ruchem reki. 7.obowiazki sa jasne-obiad,dom,posługi.w wolnej chiwli(przecież nie jestem tyranem) może zobacyzć odcinek mody na sukces-niech ma rozrywke na poziomie. 8.nie wychodzi bez pozwolenia-nigdzie any questions? rozsądne postulaty.

Gość aleś malutki
sporo masz kompleksów kafe ci je wynagrodzi :D:D:D:D

Gość rozsądne postulaty
a to wszystko dlatego ze mama mnie nie kochała i porzuciła w sierocińcu:(

Gość rteertretetre
9. po pracy zdejmuje mi kurtkę i klęka aby odstresować mnie po pracy i robi mi loda. 10. po obiedzie zmywa naczynia i przynosi mi piwo do ręki (schłodzone!) i masuje mi stopy.

Gość sewen
boszsz.... nawet stąd widzę twoje pryszcze na czole ....

Gość rozsądne postulaty
napierrdalam matkę ale przed ojcem włażę pod dywan i udaję zwiędniętego liścia :(

Gość rozsądne postulaty
dobrze,lista musi sie rozszerzac!!! 11.Gdy mnie nogi bolą,ma służyć za podnóżek. 12.Ma zawsze stać przy mnie gdy coś robie-zebym nie musiał krzyczec gdybym miał ją wołać(chyba ze jej szarmancko pozwole odejsc słowem-"a weź spierdalaj")

Gość rozsądne postulaty
13.Gdy kobieta uchyla sie od reguł,karą jest zamykanie pod kluczem(w komórce) 14.Meżczyzna jest twoim panem,a słowo jego jest świete i nie podlega podważaniu Jak widac,są to aksjomaty fundamentalne,rzeczy do których można sie odwołać,prawdy uniwersalne. Any questions?