Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eszcze troche

Życie faceta kończy się po 30stce ,a kobiety po 40 ... potem nie ma nic

Polecane posty

Gość eszcze troche

faceci maja najczesciej bardziej rozrywkowy tryb zycia - duzo alkoholu , tluste jedzenie , kobiety niektore tez . Facet po 30 to najczesciej ( nie mowie o kazdym ,zawsze sa wyjatki ) ma juz tlusty brzuch , ubiera sie byle jak , byle jaka fryzura , lysina Kobieta niby dluzej zachowuje mlodosc ,ale jak minie 40stka zaczyna sie sypac heszcze szybciej....

Gość wujek sam sam
no i te gubienie liter przy pisaniu straszne

Gość eszcze troche
jestem kobietą regresie

Gość do Regres
poka fote

złe obserwacje przeprowadzasz:D a bynajmniej nie chce się już rozsypywać za parę lat hih

Dla kobiety 35 lat to już koniec. Wprawdzie już mając 30 lat rozpoczyna się spadek atrakcyjności (zaraz rozedrą ryja, że to nie prawda ale prawda jest taka, że żadna nie chciała by być samotna w takim wieku) ale po 35 to już jest nie tyle spadek co prucie w dół na pełnych obrotach. Młodsze roczniki zajmują ich miejsce a faceci jak powszechnie wiadomo preferują młodsze. Zamiast wiązać się z taką na stałe; bardziej opłaca im się wziąć w leasing. Faceci to zupełnie inna historia. Gdy jesteśmy młodzi wyglądamy dość pokracznie ale z wiekiem rozkwitamy. Nie mówię tu o tych co chodzą z wylewającym się zza paska brzuchem, skarpetami do sandałów i ogólnie wyglądają jak krajobraz po bombardowaniu. Jak ktoś woli się zapuścić - jego sprawa ale fakt pozostaje faktem, że starszy mężczyzna wygląda dużo lepiej niż stara kobieta. Facet po 50-tce wciąż może być przystojny a kobieta... no cóż. Żadna ilość tapety na gębie, operacji plastycznych czy kładzione sobie różnego rodzaju świństwa na twarz nie zatrzymają upływającego czasu.

tak - dlatego kobiety, które ukończyły 35 rok życia powinny zostawać poddawane eutanazji.

Gość katarinnaa
Tak regres, desperacie wiec powodzenia z mlodkami. Ja natomiast szukam takiego starucha po 40

Gość dfhdhsdfh
nieprawda z facetami - do 40-tki to są ciacha ja wolę takich np. 35-latków niż 20-parolatków

Tak regres, desperacie wiec powodzenia z mlodkami" wybacz ale naprawde nie wiem o co ci chodzi ? :D

"dlatego kobiety, które ukończyły 35 rok życia powinny zostawać poddawane eutanazji." Chciałabyś.

Regresu Ty się nie pytaj tylko powodzenie u Mikołaja zamawiaj. :D

Gość eszcze troche
wy tak gadacie a ja naprawdę nie znam faceta po 30 bez tłustego brzucha i łysiny:O nie wiem może tylko tu w Poznaniu tacy są:O

No tak Regresie, w końcu to naturalne, że mamy inne potrzeby. :D

Odwal się od łysiny. To, że Tobie kudły nie wypadają nie znaczy, że każdy ma tak mieć. To sprawa genów - nic się nie poradzi.

Gość eszcze troche
a kobiety to też źle wyglądają jak kończą 40 lat,mają takie długie wąsy i wali im z pod pach:O i łysawe już są ,tak tak człowiek ma życie do 25 a później to kaplica:)

moim zdaniem odwrotnie, przeciez to faceci sie póxniej starzeją... wez sobie porównaj faceta koło 40-tki i kobiete w tym samym wieku...kolosalna różnica, facet jescze niczego sobie a baba..(oczywiscie są wyjatki)

to raczej zalezy od genow, stylu zycia i stanu zdrowia a nie od plci :D

Gość Taka jedna z miasta
Sama mam 20 lat i zdecydowanie bardziej podobają mi się faceci po 30tce niż rówieśnicy. Coś w tym jest. Widzę to po moich rodzicach. Moja mama ma 46 lat i widać po niej jej wiek. Z kolei tata jest od mamy 2 lata młodszy, a wygląda góra na 35 lat. Do tego jest wysoki i ładnie zbudowany. Już niejeden raz budził zainteresowanie moich koleżanek. Także taka jest niestety prawda. Jakoś muszę z tym żyć, że szybko przestanę być atrakcyjna ;p

dlatego podsumowujac kobietki powinne wybierac starszych panów co niesie ze soba podwujna korzysć ...po pierwsze maleją sznse zdrady...bo bedziemy młode gdy oni juz beda w podeszłym wieku a po drugie baba sie szybciej starzeje

Gość Justynko mało wiesz
Najczęściej jest odwrotnie.Czasami zastanawiam się gdzie wy żyjecie,skąd takie opinie.W moim otoczeniu większość kobiet i częśc mężczyzn wygląda świetnie.

Gość eszcze troche
ja nie wiem o co wam chodzi,ludzie młodzi są piękni i mimo braku uzębienia emanują dobrocią i szlachetnością a człowiek po 25 roku życia traci światło:P i nie piertolcie mi tu o genach:D pelikanki kofane