Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eszcze troche

Życie faceta kończy się po 30stce ,a kobiety po 40 ... potem nie ma nic

Polecane posty

Gość taka druga...
Kobiety są jak wino-im starsze tym lepsze a faceci im młodszy model tym lepszy...oczywiście są wyjątki jak zawsze...

to raczej zalezy od genow, stylu zycia i stanu zdrowia a nie od plci raja... całe szczęście się tak szybko nie starzeje.... tego chyba każdy z nas, obojętne czy facet czy kobieta się boi :D

nigdy nie jest odwrotnie, a Ty pewnie jestes kobietą koło 36 lat i sie denerwujesz czytajac to, ale taka jest prawda, faceci nie mają zmarszczek, a kobiety tak i z rozstępami jest tak samo, jędrnosc ciała też, jedyny feler facetów to brzuch ...a;e niektórzy umieją to korygowac, a kobieta choćby stawała na głowie to bez operacji nic nie zdziała... jedynie włosy moze podtapirować

"Kobietysą jak wino-im starsze tym lepsze" Okłamuj się dalej. Kobiety starzeją się jak mleko.

Gość eszcze troche
ja naprzykład stosuje odżywkę z firmy vichy na włosy i mimo 45 lat włosy mam jak 20 parolatka:D

Każdy sie starzeje. Mnie juz strzyka w plecach na zmiane pogody, jakbym miał sześćdziesiatkę :o

a ja mam lat 21 ale podobaja mi sie i tacy co maja 25 i tacy co 35 a moze i więcej.... a gdybym był facetem i miałbym zone z roizstępami to na bank bym ją zdradzała

Gość eszcze troche
strzyka ci w plecach bo się nie rozciągasz i masz pewnie mało ruchu:P

Gość eszcze troche
a ja jakbym była facetem i miała takiego przygłupa za żonę jak Justyna to bym na dwa banki zdradzała :P

Gość taka druga...
Nie jestem mężczyzną wbrew nickowi-ale ty justynka chyba sama masz już po 30 i to grubo więc jeste już poza konkurencją...i chyba masz duże kompleksy... A czasem widzę po moich kolegach jacy są zanidbani-zęby krzywe, i co drugi,zakola,brzuch piwny,i brud za paznokciami...ble...

"widzę po moich kolegach jacy są zanidbani-zęby krzywe, i co drugi,zakola,brzuch piwny,i brud za paznokciami...ble..." Gratuluję towarzystwa.

Gość taka druga...
Do Justyny-to tylko 9 lat wg teorii potem już się będziesz sypać ... Towarzystwo w pracy-cuż czego się spodziewać jak robisz na budowie???

a teraz z obserwacji .... -znam wiele kobiet po 30 i przed 40 zadbanych i nawet lepiej wyglądających niż w wieku młodszym i to samo tyczy się mężczyzn ...często gdy się starzeją są bardziej przystojni ...

Gość Aron
do autora watku,nieprawda to co napisales,zycie sie nie konczy,ono sie zaczyna,z kazdym dniem,miesiacem,rokiem niejako od nowa ja mam 27 lat i mam kobiete 40letnią i jest nam cudownie razem:) kobiety starsze sa atrakcyjniejsze niz mlode siksy

Gość 40 talarów
do Arona masz racje jestem w podobnej sytuacji jak ty ALE ICH TU NIE PRZEKONASZ -ci tutaj piszacy teoretyzuja tylko,to chlopcy czytajacy Bravo Girl ,chlejacy juz od podstawowki piwo ,wino i gorzole oraz nastolatki stylizujace sie w wieku 17 lat na 25 latki,kupa pudru,sztuczne rzesy wlosy juz 10 razy farbowane,a jedyna ich dbalosc o cialo to codzienne wizyty na solaarium Oni mysla swoimi kategoriami i mierza innych swoja miare,takze oni beda tak zuzyci,jak pisza,oceniajac i prorokuja innym -ty zas jestes mlodym mezczyzna,ktory pisze o kobiecie dojrzalej i fajnej ZBYT MADRZE PRAWIE PISZESZ DLA dzieciakow,ktorych i tak nie przekonasz,choc racja lezy po twojej stronie... Glupie stereotypowe myslenie mlodziezy polskiej niemyslacej i niedouczonej,wychowanej na bravo,komorkach,wypracowaniach z internetu i kulcie glupawych Paris Hilton tudziez innych produktow masowej pop kultury Ja k dojrzeja i troche pozyja,to zmienia zdanie ale to jeszcze troche potrwa,moze do 60 tki sie uda? Pozdro Aron i szacun oraz powodzenia dla ciebie.

Gość ludzie dajcie spokoj
i po co tak sie upieracie przy tym swoim pogladzie,nie majacym potwierdzenia w rzeczywistosci...tak sobie wymysliliscie i teraz kazdy,kto tu napisze to musi te idiotyczna zasade czy tez stwierdzenie potwierdzic?Bo jak nie to zaraz zacietrzewiony trzewik zripostuje ,ze co...to jak tak jest ,ze zycie faceta konczy sie po 30 tce ,to wez rzuc sie z mostu albo wlec pod tramwaj DURNIU SKONCZONY jeden z drugim ! Bedzie mniej cwierc mądrali i pseudo inteligentow,ktorzy co prawda,jak to sie mowi W DU.. BYLI I GÓ...WNO WIDZIELI ,ale pozjadali wszystkie rozumki ptasie ,wiec cietrzewią tutaj ...I jak taki pustak cietrzewik np Darker ci powie,ze kobieta starzeje sie jak mleko i biologii nie pokonasz....Ty durniu skonczony,tak wiesz co ty masz racje...idioci starzeja sie zdecydowanie szybciej,zreszta oni nawet nie musza sie starzec,zeby byc nic nie wartym i nieciekawym prochnem ,umyslowym rowniez... To sobie żyły popodcinajcie,jak zgadzacie sie z tymi debilnymi stwierdzeniami autora ,bedzie idiotow-nieprzejednanych ,durnych cietrzewikow mniej na swiecie....

Gość dziunia125.
Ja mam 18lat i preferuję dużo starszych od siebie facetów. Mężczyzna po 30stce jest jak najbardziej do rzeczy,nawet po 40 zresztą też,50 także nie skreśla ;)

Gość gość
Po 30 życie faceta sie dopiero rozkręca. Nawet 27 widząc po sobie. Nawet jak podupadnie na wyglądzie (a to nie jest reguła) ma przeważnie stałą prace, własne mieszkanie, auto z uwagi na to dla płci przeciwnej staje sie też atrakcyjny, w końcu zapewnia stabilizację której kobieta głownie oczekuje. Tak samo oczekuje jej młoda jak i stara wiec facet moze sobie przebierać jak w ulęgałkach. Albo mądra ale juz nie tak atrakcyjna rówieśniczka albo ładna młódka którą sobie wychowa. Albo będzie sobie wprowadzać dziewczyny na jedną noc. Do wyboru do koloru. W tym wieku facet bardzo często moze wszystko. Kobieta juz żadziej