Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemyślenia tego dnia

Niewykształcone kobiety mają się za wielkie damy i mają postawę roszczeniową

Polecane posty

Gość Przemyślenia tego dnia

Uczyć im się nie chciało, pracować się nie chce i uważają że za to że są ich zdaniem oczywiście niezłymi czikitami należą się wieczne imprezy, drogie ciuchy i drogie kosmetyki. Uważają się często za lepsze od innych kobiet

Gość bo bogaci faceci
chetnie laza na takie glupie blachary. sami sa sobie winni

Gość teraz wszedzie pelno
takich

Gość powiedz mi gdzie?
bo ja przez 26 lat życia takiej nie spotkałem...wszystkie miały przynajmniej średnie wykształcenie i pracowały

myślałam że takie rzeczy zależą od wychowania, od towarzystwa w jakim przebywasz a nie od wykształcenia....

Gość ze srednim to
niewyksztalcone ;P

Gość wielkie damy co
arkusza maturalnego nie widzialy, a mezow chca miec bogatych prawnikow i lekarzy

Tu jesteś Brum, a ja Cię szukam po całym forum :D Jakieś dziwne ostatnio tematy i klimaty wybierasz ;):D

Gość studia da się nadrobić
u mnie na kierunku jest pełno osób po 35 roku życia. Takie podejście zależy od charakteru i ideologii życiowej a nie od wykształcenia.

Nadziejo - dziwne to jest ten świat. :D Ja tylko mimikrę uprawiam. :D

wielkie damy co arkusza maturalnego nie widzialy, a mezow chca miec bogatych prawnikow i lekarzy :D może wiedzą,że: "... nie matura lecz chęć szczera, zrobią z Ciebie bohatera" ;)

to może porozmawiajmy o wykształconych dziewczynach, które wszystko wiedzą najlepiej, wszystko robią najlepiej, poprawiaja każdego na każdym słowie, bo to źle powiedział, tam źle zakończył zdanie, a sprzątać we własnym pokoju nie potrafi(tu chodzi juz o konkretną osobę)(wykształconą)obrasta brudem, w domu nie pomaga, chodzi tylko i swoje madrości wygłasza!!!!

Trochę nie rozumiem związku wykształcenia z charakterem ale poczekam może nie oświeci.

Gość ja zastosowalam
Coś w tym jest . Była żona mojego kumpla nie miała wykształcenia pracowała w polu u rodziców a pozniej w remizie. Gdy on sie z nią ożenił znalazl jej pracę w tesco. On dobrze zarabiał i ona nagle stała sie wielką dama. Rodzicom już nie pomagala i tylko biegała od kosmetyczki do fryzjera i chwaliła sie ze tak jej dbrze i że jest taka wielką panią. Tylko wszystko żądała nie dajac nic od siebie w zamian. Ciekawe czy teraz jest taka wielką panią bo on ja w koncu kopnął w dupe dla dziewczyny po studiach która szanowala jego i jego prace.

"... wtapiam się w tło, to znaczyło...." Hmm.... mam inne odczucie :) od razu Ciem widać, żeby nie powiedzieć ... słychać :) Autorze/rko topiku ... czy targają Tobą jakieś kompleksy? Czy mamy napisać, jak w amerykańskim filmie: kochamy Cię... czy może przytulić, wysłuchać.... itd.?

Brumcia, też bym coś wysłała ale chyba na Berd....:D za to się dowiedziałam,że od jakiegoś czasu jesteś kobietą -- :)

Gość moja szwagierka
cały czas się mądrzy , że "ma 2 dyplomy więc nie wolno z nią dyskutować ponieważ tyle czasu i pracy poświęciła na ich napisanie , że wie najlepiej " -tak się mają jej odpowiedzi odnośnie gotowania co jej dyplom nie ma z tym nic wspólnego ;) Na dodatek od ukończenia szkoły nie podjęła żadnej pracy tylko przez 4 lata jest na utrzymaniu męża. Uważa , że większość prac oferowanych dla niej jest poniżająca-dlatego woli być utrzymywana-ale tego już wprost nie powie.

Nadziejo - podaj adres, napiszę na dobry początek. :D

a po co chcesz z nią dyskutować, skoro: "cały czas się mądrzy....nie wolno z nią dyskutować ponieważ tyle czasu i pracy poświęciła na ich napisanie , że wie najlepiej ......" :Dno jak sama piszesz, że ona wie najlepiej, to o czym tu dyskutować? ;)