Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemyślenia tego dnia

Niewykształcone kobiety mają się za wielkie damy i mają postawę roszczeniową

Polecane posty

Gość ja z nią nie dyskutuję
tylko słyszę jak się do swojego męża odnosi ;) Za każdym razem , nawet w towarzystwie przedstawia mu ten argument :P

Pozostawanie wyłącznie na utrzymaniu męża jest nieco niebezpieczne dla kobiety.

moja szwagierka Moim zdaniem "mądrzenie" z jej strony jest wyrazem własnych kompleksów, a podkreślanie na każdym kroku posiadania dwóch dyplomów świadczy raczej o rozczarowaniu - pracy jak nie było tak nie ma :-P Nigdy w życiu ( a w stosunku do własnego męża tym bardziej) nie zdarzyło mi się podkreślać faktu posiadania lepszego wykształcenia czy dwóch dyplomów :-( Nadziejo

Gość ja z nią nie dyskutuję
zła33 - jest zakompleksiona i to bardzo bo jest okrutnie zaniedbana, szwagier do najpiękniejszych nie należy więc nie patrzy z tego względu na wygląd , natomiast zdarzyło mu się nadmienić, że jest z nią po części dlatego żeby nie zostać samemu i boi się , że żadna inna go nie zechce... Wiem, że dowartościowuje się kosztem szwagra ponieważ on dopiero kończy studia a ona swoje dyplomy traktuje jak as w rękawie aby mu dokopać... Wiem, że ich związek jest chory i nie ma w nim raczej miłości ale to nie mnie go umoralniać w tej sprawie. Są dorośli , ich życie więc niech zrobią ze sobą co uważają za stosowne.

Wykształcenie nie idzie w parze z inteligencją :o wczoraj taka mega wykształcona kobieta zrobiła z siebie miazgę przy takiej niewykształconej studentce 3 roku jak ja :o niektóre wykształcone baby dorównują dzieciom z przedszkola swoim sposobem życia i mówieniem. Ale zasada wrzucania wszystkich do jednego wora musi być?... prawda autorze? ...

ja z nią nie dyskutuję :-D Nie sztuka mieć wyższe wykształcenie, ale podstawowe wiadomości :-) Mądrość życiowa jest bezcenna, a tej chyba najbardziej brakuje twojej szwagierce. Przykre.

o widzisz zła:) macie z ową szwagierką wiele wspólnego:)

Zła Ależ się nagle późno zrobiło miałam chwilkę zostać, ale nie bardzo mogę ;) Buziaki kociaki:) P.S. Brumcia, masz na moment @

Ike, dwa dyplomy to nie tak wiele, ale z okazji Gwiazdki mogę się z Tobą zgodzić :-P

chcesz potwierdzić własną teorię, że i przy 10 dyplomach liczy się mądrość życiowa, której i brakuje?:)