Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachod slonca

Znow ten sam problem...

Polecane posty

Gość zachod slonca

Jak co roku nie wiem co mam kupic chlopakowi pod choinke, w tamtym roku kupilam mu perfumy .2lata temu golarke elektryczna. A w tym chce mu kupic cos symblicznego, zeby wiedzial ze o Nim pamietam. Doradzcie cos, prosze;)

Gość edwjnkaejkenkdjle
moze chcesz kupic telefon samsung avila z gps?? nowy prosto z salonu

Gość zachod slonca
Nie, to ma byc cos symbolicznego;) ale na jego urodziny , moze sie skusza i powaznie sie zastanowie nad kupnem telefonu;)

Gość zachod slonca
Album odpada, bo nie mam u siebie zadnych naszych zdjec ,a na prezent chce przeznaczyc ok. 50zl

moze jakis bajer do samochodu? np. lampka w psotaci breloczka do oswetlania drzwi noca, aby latwiej bylo trafic kluczykiem do dziurki? :) albo grawerowane etui na telefon? moze taką pochwe ( :) ) na telefon, ktora mozna zamontowac w samochodzie:D nie wiem czy jasno tlumacze?:D jakas kosmetyczke? ksiazke?:)

Gość zachod slonca
No wiem o co chodzi, ale wiekszosc tych rzeczy co wypisales/as on juz ma, dlatego jest mi tak trudno;/ juz myslalam naet o jakims sweterku, plycie, grze na ps3 . Ale nie wiem czy trafie z gustem czy wogole mu sie spodoba...

a czym sie intersuje?? te swetry itd to takie oklepane pomysly:) wiesz co w niektorych sklepach odziezowych jest taki karnet/ bon ktory mozesz dac w prezencie. jest on np. na kwote 100 zl w danym sklepie a osoba moze wybrac i kupic to co jej sie podoba. :)

Gość zachod slonca
On interesuje sie muzyka, filmem,samochodami i historia troche, tak poza tym to niczym szczegolnym...

Gość zachod slonca
On nie pije, wiec watpie, ze bylby takim prezentem zachwycony:) a tak ogolnie to gdzie moge kupic Plyte orinalna drossela? moze wiecie..:)

Gość zachod slonca
No drossela...dla Mnie tez to jest troche smieszne, sle nie przeszkadza mi to;D a co do tamtego pytania, to nie pali, wtedy problem by sie rozwiazal bo moglabym mu kupic jakas bajerancka zapalniczke lub cos tego rodzaju..

Gość zachod slonca
Kur..ale nie mam tam konta, i nie wiem iel to wszystko bedzie trwalo;/a wigili tuz tuz...

Gość zachod slonca
Bokserki tez w tamtym roku dostal, chcialabym cos orignalnego a zarazem nie drogiego..

Gość zachod slonca
No bede musiala tak jednak zrobic:)) dziekuje serdecznie za wszystkie porady, byly one barrdzo przydatne:)