Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

Juz nigdy nie bede szczesliwa.

Polecane posty

Tak czuje... minely ponad 3 msc od rozstania.. on mnie zozstawil po ponad 3 latach.. a ja nie daje sobie juz rady..staram sie zapomniec nie potrafie... mam wrazenie ze bez niego moje zycie nie ma sensu. tak bardoz chcialabym ,zeby wrocil.. Ciezko mi .

Gość Kaj do Gerdy
eee tam! Dopiero 3 miechy...Musisz dac radę...Ludzie się męczą po rok i więcej, więc jeszcze nie ma co płakać a jak chcesz, to zrób sobie terapię z fachowcem i na pewno ci nie zaszkodzi. Jeśli to było silne i uzalezniające, to ruszaj do boju o siebie z przeszłości w nowej rzeczywistości

Gość zagubiona bardzo
bardzo Ci współczuję. Mój związek też się rozpada...Nie wiem czy warto to jeszcze ratować... też 3 lata razem.

Gość Kaj do Gerdy
rany...przeciez to nie koniec swiata...Jest jeszcze tyle w zyciu do zobaczenia i pokochania:)

Gość zagubiona bardzo
od prawdziwej miłości ciężko jest się odciąć...zapomnieć się nie da

Gość Kaj do Gerdy
no to kochaj i ciesz sie, że kochasz. Prawdziwa miłośc jest szczęśliwa niezależnie od tego co sie dzieje z obiektem miłości

Kaj do gredy i tu sie mylisz.. nawet nie maszp ojecia jak bardzo boli siwadomosc ze ktos kogo kochasz calym sercem.. po takim czasie zwiazku zostawia cie i zaczyna zyc jakby nigdy cie nie bylo.. wiedziac ze nie zanczyszd la niego nic.. a keidys przeciez kochal calwoal przytulal..

Gość Kaj do Gerdy
Nie mylę się...Wiem co to znaczy i wiem jak jest w rozpaczy...Prawdziwa miłośc z definicji jest właśnie taka, jak piszę...Pozytywna. Nie kochano cie po prostu a miłość nieszczęśliwa jest jednak cokolwiek niezdrowa. Boli zawsze po rozstaniu, przyzwyczajeniu...No ale jak sie jest w takim stanie jak ty, to wytłumaczyć ci nie mozna. Wiem co gadam