Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość yuytuytu

ale mi sie tepa instruktorka trafila

Polecane posty

Gość yuytuytu

normalnie myslalam ze mnie tam rozsadzi, tlumacze idiotce jak krowie na rowie ze musze duzo pocwiczyc parkowanie bo po pierwsze nie umiem a po drugie bardzo mało parkowałam (nie wiedziec czemu, chyba poprzedni instruktor myslal ze umiem) a ta po 3eciej (dopiero!) nieudanej próbie straciła cierpliwosc, powiedział ze sie na mnie zawiodla....... dostała jakiejs trzepawicy i w ogole wygladała jakby była zesrana, wiec kazała mi jechac dalej, i tak ja to wydarzenie wytracilo z rownowagi ze rozbolał ją brzuch i na moj tekst ze musze wiecej pocwiczyc to zapytala ze strachem w oczach czy mam zamiar wykupic wiecej godzin....:O tak jakby myslala ze jest super zajebista i mam nadal ochote byc uczona przez nią....:O potem juz nie była dla mnie mila, mogłam jej powiedziec na koniec ze skoro jej ojciec jest instruktorem i to dobrym to nie znaczy ze ona zesrana coreczka tez sie do tego nadaje i dupnąć drzwiami, ale kultura osobista wzieła gore i powiedziałam zwykłe do widzenia co pozwoliło mi dojrzec ze te puste szmacisko z drgawkami dzwoniło na skarge do kogos zapewne do ojca, alez sie wkurwilam :O

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować