Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilot Yossarian

Muszę pogadać z inteligentną dziewczyną

Polecane posty

Gość ja jestem miła i inteligentna,
no i w ten sposób mamy bardzo inteligentną rozmowę, na temat braku inteligencji u kobiet, które uważają się za inteligentne, a które według pewnych osób na bank inteligentne nie są, tylko zachodzę w głowę jak samych siebie oceniają Ci, którzy umniejszają innym, eh jednak spać

odważny i głupi. jak można pisać o sobie że jest się czarującym.. sorry koleś liczą się czyny piszesz poszedłbym do lokalu ale cos tam...jedna zasada jak się chce to się działa ot kolejny niszowy podryw

Gość Inteligentna osoba raczej do
Ja nikomu nie umniejszam, wyrażam tylko swoją opinię. Jak nie wszystko złoto co się świeci tak i nie wszystko mądre co się takim wydaje być.

Gość Pilot Yossarian
Majarak - lekkie pudło. Jestem singlem, "wykształciuchem", nerwicowcem itd., ale nie myślę teraz o żadnej zajętej pani. Najwyżej liczę, że mi koleżanka upiecze piernik, ale ona jest wolna i traktuję ją jak kuzynkę

riddic, ale czymże jest podryw na kafe, że tak spytam? to taka 1/2 podrywu, jeżeli w ogóle podrywem można to nazwać :)

Gość Majarak
moge pogadac nie masz wiecej niz 25 lat i cos jest dla ciebie nie wyjasnione, zastanawiasz sie nad tym

Gość Majarak
Pilot to bedziesz myslal, wszystko przed toba ;-)

Gość Pilot Yossarian
Majarak - mam 28 lat riddick1984 - psychologiem to nie zostaniesz, zostaje kariera w kanalizacji, jako goniec rowerowy albo spin doctor w LPR. Podrywu nie uskuteczniam i co jak co, ale głupi nie jestem

majarak - jestem twoją fanką :) jak nie teraz, to później - i wszystko da się wyjaśnić :)

podryw na kaffe to wg mnie zaintersowanie soba poprzez swojskie gadanie a nie tam bla bla typu "pokonwersowałbym sobie z inteligęntną kobietą na poziomie" trzeba być sobą na luźno:)

Gość Pilot Yossarian
Oczywiście jakby się trafiła jakaś szybka okazja z laską to bym skorzystał. Ale teraz akurat nie ma.

dobra pilot, zluzuj. i co, jak na razie zadna inteligentna się nie zgłosiła?? :)

Gość Pilot Yossarian
Powyzej jakiś podszyw się znalazł. Znalazła się, więc zmykam. Czuj czuj czuwaj!

kariera w kanalizacji nie dziekuję objołem inną branżę.. ale to też praca dla ludzi więć taki co tam pracuje nie jest gorszy...więć nie pusz się tak i nie pokazuj klasy(zerowej) bo sam się spalisz w swoich słowach

Gość pilot skad jestes
?

Gość ja jestem miła i inteligentna,
no jak nie?

Gość kolego uciekaj stąd
Być może to prowokacja lub nie czytałeś zbyt często tego forum. W każdym razie skoro chcesz rozmawiać z kimś inteligentnym i kulturalnym, to pewnie znaczy, że sam się za takiego uważasz. Dobrze radzę - żeby nie stracić dobrego zdania o sobie i dobrego imienia uciekaj stąd kolego;) pozdrowionka

Gość Pilot Yossarian
Radom.

Witajcie. Autor chciał sobie porozmawiać z kobietą, a w zamian jak widzę ma dwóch mężczyzn. :)

Gość Inteligentna osoba raczej do
Umniejszać to ja bym mogła zacząć, ale to nie miejsce na to :) Wybacz, że moje zdanie Ci uwłacza... Jednak zawsze mówię bądź też piszę co myślę, ot taka moja wada (żeby nie było, że jestem najlepsza... mam wady, zdaję sobie z tego sprawę :) )

Gość Majarak
Inteligencja jest tak samo skomercjalizowana jak to forum. Nie wysilajcie sie tak bo i tak i tak nic z tego wam nie wyjdzie;-)

Gość moge pogadac
Majarak ja sie zastanawiam nad bardzo wieloma sprawami. Wrozysz z fusow czy z pelni ksiezyca. A wiesz ze wczoraj bylo zacmienie? Pilot to co z tym gadaniem , juz znikasz....

Gość Majarak
"moge pogadac", dzisiaj jest zacmienie

Gość Majarak
wyjatkiem jest inteligentne ego

Gość Nadiaslodkachwila
nigdy nie znalam gorszego oszusta od ciebie

Gość moge pogadac
dzisiaj ? Szkoda, ze u mnie pochmurno bo nic nie zobacze. Lubie zacmienia napisz z czego wrozysz

Gość Majarak
osobiscie nie lubie zacmien, bo maja na mnie negatywny wplyw. Nie moge spac i czuje sie rozdrazniona

Gość moge pogadac
Jako ze autor aniknal proponuje zmienic tytul topiku na "pogaduszki inteligentnych dziewczyn na temat sil nadprzyrodzonych" Umiesz wywolywac duchy?