Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilot Yossarian

Muszę pogadać z inteligentną dziewczyną

Polecane posty

Gość moge pogadac
Ale Ty nie jestes specjalnie uDUCHowiony i nie wirzysz w intuicje.

Gość pleplelple
a kto mógł napisać sobie , "jestem za równouprawnieniem mężczyzn" jak nie kobieta ?

Gość moge pogadac
Mielismy pisac o intuicji i ezo.

to moze o Tobie skoro Tu trafilas to znaczy ze inteligetna kobieta z Ciebie:) .... (kurcze ależ slodzę az mi sie gorąco zrobilo..czuję lekki zaDUCH):D

Gość pleplelple
a ja zauważyłem , że jak kieruję się intuicją , taka kompletnie pierwotną i niczym niewytłumaczalną to zawsze dobrze wychodzę na tym

Gość pleplelple
kiedyś miałem taki przypadek , poznałęm fajną dziewczynę i właśnie jak ją poznałęm to dowiedziałęm się , że właśnie wyjeżdza do innego miasta . jakiś czas później odwoziłęm rodziców do domu i przejeżdzałęm włąśnie kolo tego miasta i coś mi wpadło do głowy , żeby tak pojechać bo ubzdurałęm sobie , że ją spotkam -miasto 30 tys mieszkańców . powiedziałęm rodzicom ,że tam jest takie fajne miejsce do zobaczenia , wjeźdzamuy tam wjeżdzam na parking, wysiadam , a ona właśnie przechodzi i mówi mi część .

Gość moge pogadac
Intuicja totolotka nie przepowie. to raczej zycz sobie daru jasnowidzenia. Intuicja to nic innego jak odbieranie i przetwarzanie wielu bodzcow jednoczesnie szybciej niz obejmuje to proces myslenia. To troche jak nagle otwarcie kilku kanalow odbioru naraz i szybsze przettworzenie informacji zanim dojdzie impuls do podswiadomosci. Taki impuls daje swoj sygnal ale ten sygnal moze byc zagluszony przez emocje albo zwyczajnie zbagatelizowany jako zbedny czy nieuzywany. Dlatego cywilizacja zabija intuicje. Nakazuje odbieranie i przetwarzanie danych tylko na "uznanych" kanalach czy drogach Taka teorie kiedys czytalam.

Gość moge pogadac
ple to co opisales to nie intuicja tylko afirmacja. Przy duzym zaangazowaniu mozesz miec kontakt telepatyczny.

Gość pleplelple
mogę pogadać zgadzam się , tak to właśnie jest , tak myślę :) jedna tylko uwaaga , emocje biorą w tym czynny udział , też pomagaja , trzeba tylko ufać własnym emocjom , trudniejsze niż się wydaje :)

Gość pleplelple
może trochę tak , ale nigdy wcześniej nić podobnego mi sięnie zdarzyło, uważasz że ta druga osoba też chciała się spotkać ,dlatego tak się stało ?

plepleple uwazam ze masz po prostu szczescie ze spotkales ja akurat tam...nic nie mam do ludzi ktorzy wierza w takie rzeczy ja po prostu nie wierze i tyle...znalazles sie w odpowiednim czasie i miejscu

Gość pleplelple
bi , niestety nie :( cchociaaż miała cudne oczy , po prostu zjawiskowe :( ale to zaważyły inne przyczyny

Wiecie, że ja niestety też nie wierze w takie rzeczy. Oczywiście nie mam nic przeciwko tym co wierzą. Dla mnie jednak to po prostu czysty przypadek.

Gość pleplelple
bi , to nie mógl być przypadek , po prostu nierealne , w tym mięście spotkałęm dosłownie kilka osób , byłem tak drugi raz w życiu , wysiadam , a ona po prostu idzie sobie przede mną i mówi mi cześć !

Gość pleplelple
mogę pogadać gdzieś zniknęła , :O

Kiedyś długo chorowałam i pewnego razu musiałam wyjechać do miasta oddalonego o około 400km od domu. Leczenie trwało ponad 4 miesiące ale mogłam wychodzić i łazić po mieście. Pewnego dnia siedziałam w parku, załamana, że tak długo, że sama, a tu nagle alejką przechodzi mój były facet, który nawet pojęcia nie miał, że jestem w tym mieście. Spotkanie to umiliło mi czas i smutek minął. Nie odebrałam tego jednak jako telepatii. Tak już mam, uważam że tak miało być i już. :)

Ale ja nie zniknęłam :) Tylko że nie jestem nawet w malutkim stopniu obeznana w wyżej wymienionych tematach. :(

Gość moge pogadac
juz jestem

bi podzelam Twoje zdanie... kurcze wszyscy sie dziela takimi duchowymi przezyciami wiec ja tez... a mainowicie kiedys przyszedlem do domu a tam śwaidkowie Johowych :D co z telepatia.. przeciez wiedza ze ich nie lubie:D

Gość moge pogadac
ple z ta dziewczyna to mozesz zrobic doswiadczenie. Napisz do niej mail i sprobuj poczuc kiedy dostaniesz odpowiedz.

Gość pleplelple
no widzisz , ty tam byłaś dłuższy czas , a ja tam pojechałem po prostu bo chciałem ja zobaczyć , powiem ci tylko , że jak jużwjeżdzałem to pomyślałem sobie , że to najbardziej idiotyczny pomysł na jaki wpadłem , że nie ma najmniejszych szans , że ją spotkam , a tu ... :)

Gość moge pogadac
ri - jesli nie wirzysz to automatycznie zamylasz kanaly. Tak samo jak kogos nie luboisz to zamykasz sie automatycznie na niektore bodzce a ogolnie starasz sie ich odbierac jak najmniej i interpretujesz z tendencja w okreslonym kierunku.

Gość pleplelple
mog pogadać , nie mam do niej maila ,aż tak daleko nasza znajonośc nie dotarła , zresztą , to raczej zamknięty rozdział żeby było zabawniej to powiedziała , potem ,że jeszcze wróci na kilka dni tam gdzie mieszkam i też ją spotkałem , pod samym domem :)