Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilot Yossarian

Muszę pogadać z inteligentną dziewczyną

Polecane posty

mysle i dlatego w sylwestra bedzie wzmozone wchlanianie napojow wyskokowych w celu odciecia logicznego rozumowania( bo to akurat rocznica zdrady) ech

Gość pleplelple
bi taaak :)

Gość pleplelple
jeszcze źle mi się wysłąło , miało być :(

Gość pleplelple
mogę pogadać , pytałem ( trzeci raz , ale szczegół ;) ) , czy to ,że ją spotkałem znaczy , że ona też tego chciała ?

Gość moge pogadac
Topisz smutki w alkoholu? Uwazaj bo umieja plywac. Myslisz o niej dalej. To dlatego. Jakie obrazy podsuwa Ci najczesciej Twoja wyobraznia?

Gość pleplelple
bi , a ty rozumiem , masz kogoś ?

Gość moge pogadac
ple niekoniecznie ale mozliwe ze tak wlasnie bylo. Afirmacja dziala tak ze prowadzi Cie na te sciezki gdzie dana osobe mozesz spotkac.Troche jakbys podazal za feromonami zapachowymi. Ale jesli "przyciaganie" wystepuje z obu stron to reakcja bedzie silniejsza. Wiec w zasadzie nie sposob odpowiedziec na Twoje pytanie.

Gość pleplelple
aleś mi odpowiedziała :) jestem jeszcze głupszy :) feromony to raczej nie . sam w to ledwo wierzę , ale po prostu strasznie chcciałem ją spotkać , nic więcej nie zakładałem .

moze to zabrzmi niezbyt kulturalnie ale obecnie ona kojarzy mi sie z robieniem loda.. a z alkoholem problemem nie mam ale w sylwestra bedzie obrot o 360 stopni bo jak to sie mowi trzeba "oblac" rocznice:(

pleplelple -> kurczę ale Ty myślisz o tej kobiecie. Ile masz lat jeśli mogę spytać? Znów ciekawska jestem :p

Gość pleplelple
bi, no to fajnie , że kogoś masz , , trochę ci zazdroszczę ;)

Gość moge pogadac
ple - i to wystarczy. Jak chcesz sprawdzic na ile to przypadek a na ile Twoja afirmacja to sprawdz czy uda sie ja spotkac jeszcze raz. Moze masz akurat takie zdolnosci i mozesz je bardziej rozwinac. Feromony to byl tylko przyklad.

Gość pleplelple
nie , po prostu dziwne wydarzenie , może to miało cos znaczyć ? ja na pzrykład od kilku lat nie mogę spotkać osoby która mieszka w moim mieście, mimo ,że przechodzę dośc często koło jej domu i co ?

moge pogadac -> skoro ta dziewczyna ma męża to lepiej żeby jej nie ściągał już tymi myślami. :) Mam nadzieję, że spotka inną pięknooką i zapomni o tamtej.

Gość rzygac mi sie chce
nudy

Gość pleplelple
moę pogadać , to by mnie włąśnie bardzo zaniepokoiło , gdybyn miał takie możliwości ;) bo pewnie nie oparłbym się pokusie , żeby z nich korzystać :)

Gość moge pogadac
ri a moze zamiast oblewac rocznice sprobuj spojrzec w innym kierunku? Od Sylwestra 2009 do sylwestra 2010 byl czas zaloby i wspomnien. Ten czas na pewno byl potrzebny. A teraz zacznie sie 2011 To tak jak z oparzeniami. Rok temu wsadziles reke we wrzatek. Bolalo i boli. Ale jesli nie zaczniesz przykladac masci i nie bedziesz cwiczyc swojej reki to moze sie zrobic bardzo brzydka blizna , ktora na dokladke nie pozwoli ruszac reka. Czy chcesz miec taka blizne do konca zycia? Moze pora zaczac te reke cwiczyc chociaz boli? Inaczej oprocz bolu Twoja reka stanie sie niesprawna a to bardzo utrudni zycie. Twoje zycie a nie zycie tej dziewczyny.

Gość pleplelple
bi , a to czemu ? jakaś rozłąka czy jak ? coś cię kojarze , ale nie wiem z jakiego wątku , chyba :) chyba w za dużo się wpisujesz :)

Gość pleplelple
ok :)

Gość moge pogadac
mozesz cwiczyc noge jak wolisz. Jesli marzysz o czyms to jaki obraz Ci sie nasuwa?