Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justysia89

ciąża biochemiczna

Polecane posty

Zrobiłam dzisiaj test clearblue wyszła ciąża tylko boje się tej ciąży biochemicznej czy mam o co sie bać?, narazie mnie nic nie boli tylko czasami skurcze mam jak przy okresie i tyle.Czym objawia się ciąża biochemiczna?

a po co od razu zakładać że coś jest nie tak? nie lepiej myśleć pozytywnie? no ja w każdym bądź razie gratuluję pozytywnego testu :)

Spokojnie nie ma co tak negatywnie nastawiać. Skurcze na początku ciąży są całkiem normalne. ja przed zrobieniem testu myślałam że @ idzie tak mnie bolało. takie bóle gdzieś do 10tc a nawet teraz czasem zaboli. ja ciążę biochemiczna przeszłam w sierpniu testy wychodziły na plus ale kreska była blada nawet 3 dni po terminie @ a po 7 dniach od term @ normalny( no prawie) okres. Następny cykl okazał się owocny;)

mnie własnie okres spóźnia się 4dni i dzisiaj zrobiłam test i trochę dziwnie bo wyszedł mi pozytywny a wcale się w ciąży nie czuje

Gość thaisse80
to normalne, ze nie czujesz sie na ciaze. To dopiero poczatek i zreszta pomysl ile kobiet ma wpadki i dowiaduja sie pozniej. na razie dzidzia jest malusienka i zreszta samo zobaczenie dwoch kresek nie sprawia, ze sie czuje byc w ciazy. ja wlasciwie dopiero jak bylam w 5 mies ciazy jak juz porzadnie wyszedl brzuch-dopiero wtedy poczulam ciaze.

ja bym już tak bardzo chciała zobaczyć dzidzię to wtedy bym się uspokoiła że ona na pewno tam jest i

ja bym już tak bardzo chciała zobaczyć dzidzię to wtedy bym się uspokoiła że ona na pewno tam jest i

"ciąża biochemiczna" jest pojęciem nieco mylacym. Onacza bowiem ciażę ktore ulego poronieniu w bardzowczesnej fazie - gdy jest mozliwa do stwierdzenia za pomoca testow z krwi lub moczu ale innymi metodami (usg, badanie ginekologiczne) jeszcze nie. Mowiąc o ciazy biochemicznej mowimy wieć o ciązy ktorj juz nie ma!. Justyno, niepotrzebnie się dreczysz. Jeśli nie ma po temu przeslanek nie nalezy bać się na zapas. Czekaj cierpliwie aż Twoje malenstwo będzie coraz większe :)