Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany mąż

Żona mnie zdradza :(

Polecane posty

Gość załamany mąż

Pewnie bym się o tym długo a może nigdy nie dowiedział, gdyby nie to, że moja żona wychodząc wczoraj do sklepu zapomniała komórki. Wziąłem jej telefon żeby sobie pograć w grę. Może nie powinienem ale wszedłem też na wiadomości i przeczytałem sms, który tam był. Był tylko jeden, ale doprowadził mnie do rozpaczy. Zszokowało mnie kiedy czytałem te wszystkie słowa. CZEŚĆ KOCHANY SKARBIE. TĘSKNIĘ ZA TOBĄ. JAK TYLKO WRÓCĘ OD RAZU MUSIMY SIĘ SPOTKAĆ. KOCHAM CIĘ. ZADZWONIĘ PÓŹNIEJ. Załamałem się. Kiedy żona wróciła nic nie powiedziałem i szczerze mówiąc to nie wiem co mam robić. Mam udawać że wszystko jest ok? Mam spędzić z nią święta i udawać że jest cudownie? Zastanawiam się czy ona chce odejść, zastanawiam się jak długo to trwa. I nie jestem w stanie normalnie funkcjonować :(

Gość apaulina
to znaczy ze ejstes ciota

Gość gupia blondi:P
zostaw se eske na dowód zdrady, rozwiedż sie z jej winy i znajdzs obie inną.

Gość apaulina
kto go bedzie chciał

akurat na gości jest popyt :D

Gość apaulina
no ale on juz nic nie moze i do kitu jest gdyby był wspaniały żona czułaby sie kochana i dopieszczona nei szukałaby na boku kogos

apaulina - pierdolisz farmazony! :D

Gość Tom Cruise
;) jedna żona w tą czy w tą .... :classic_cool:

no własnie myrwvin to o nim swiadczy że nie wie po co ma

Gość jaka ciota?!
? Pojebani jesteście, ludzie? Dobrze, że nic nie mówił, teraz trzeba to dobrze rozegrać. Autorze, skopiuj smsa i od tej chwili zbieraj dowody. Widać żona uważa Cię za takiego frajera, że nawet się nie pilnuje. Niech się potem zdziwi w sądzie, jak dostanie rozwód z orzeczeniem o winie. Mówię Ci - nic nie mów, dopóki nie będziesz miał twardych dowodów nazbieranych, wtedy ewentualnie dyskutuj.

Gość już po świętach
solidarność jajników :O hipokrytki 🖐️

Gość dobrze ci mowi blondi
facet z odzysku - jeszcze po rozwodzie z winy zony to lakomy kasek nie to co rozwodka, z ktorej winy byl rozwod, takze bierz zycie za rogi, nie ma tego zlego, jeszcze ona bedzie plakac, zobaczysz :D

Gość Tom Cruise
genialne pomysły macie ;) skopiuj smsa buahhahahaha :) każdy głupi się z tego wybroni i powie... kuuurrwa, ktoś mi wkręca jazde.. zrób parę fotek telefonu tej kurrrwy z wyświetlonym smsem na ekranie :classic_cool: w zasadzie to przejjebałeś sprawę bo powinieneś zabrać jej telefon a tej dzifffce kazać się pakować i wypierrrdalać do rodzinki czy gdzieś z tekstem "z nami koniec szmato" :D🖐️ jesteś miałką peeezdą i zasługujesz widocznie tylko na taką co ci rogi przyprawia ;)🖐️ PS: nie dziękuj za moją trafną w stu procentach diagnozę 🖐️

Gość wynajmnij detektywa, niech
zbierze dowody i rozwod :p swoja droga niezle hipokrytki jestescie - facet zdradza to swinia, ale jak kobieta zdradza, to facet nie dogadza, wiec jego wina i tak? :D kretyki kurrrrwa :D

Gość jaka ciota?!
Nawet zdjęcie telefonu to nie jest żaden dowód w sensie dosłownym (można na innym telefonie, nawet takim samym jak żony, bzdury popisać i potem fotę pstryknąć), ale rozwód to nie sprawa o morderstwo i tu się liczy, komu sąd uwierzy, a jak gość będzie miał różnerzeczy nazbierane i w dodatku będzie widać, że gada prawdę, to ma szansę dużą. W ogóle to fajny kilmat na topicu. Jak kobieta jest zdradzana, to zaraz się rzuca tłum pocieszaczek, a jak facet napisał - to jazda na niego, że frajer, ciota i rogacz :O Pięknie, rodaczki i rodacy, pięknie :O

Gość załamany mąż
Pewnie, róbcie ze mnie ciotę, co nawet żonie dogodzić nie potrafi :( Ja się staram jak mogę, we wszystkim, a prawda jest taka, że nie jestem pierwszym, któremu doprawiła rogi.

o to jeszcze lepiej o tobie świadczy widziały galy co brały więc do kogo i o co masz teraz pretensje

{ jeśli mąż dogadza to żona nie zdradza } Każdy kij ma dwa końce.. tak samo można usprawiedliwiać zdradzających mężów. Nie ma co osądzać nie znając konkretnego przypadku.

Gość cień olafa
miałem dokładnie tak samo od wczoraj juz nie mam zony. po rozwodzie! przykre ale tak bywa... boli ale przestaje...

{ tak ale nic nie dzieje sie bez przyczyny } No to każda zdrada jest usprawiedliwiona, czyli koniec dyskusji. ;)

Gość kalina ochujska
autor ja to się tobie dziwie,przecież powinieneś wpaść w szał ,zdemolować co najmniej pół mieszkania a ty tak spokojnie w sobie to dusisz :O nie wierzę ,że ludzie są tak wyprani z emocji ja tu się denerwuje jak czytam a ty tam nic nie działasz tylko :( taka mina dlatego uważam że to pisane dla pelikanów:P:D

Gość feel factory
no to ci zrobiła prezent świąteczny

Gość bo masz
małego

Gość marcoo
ONK masz racje-czasami po prostu ludzie sa skurwielami i tyle niema co dorabiac ideologi.

Gość załamany mąż
Owszem, widziały gały co brały, ale żona opowiedziała mi o tamtej zdradzie, której się dopuściła i uznałem, że to dobrze o niej świadczy, że potrafiła się przyznać. Ale powiedziała wtedy coś jeszcze. Że drugi raz już by tego nie zrobiła. A jednak postąpiła tak samo, bo znów zdradziła i zdradza nadal. A przyczyny? Trudno mi powiedzieć, bo według mnie wszystko było w porządku. Nie było żadnych oznak, że może mieć kogoś na boku. Nawet w łóżku nic się nie zmieniło na gorsze.

Gość załamany mąż
do kalina ochujska Jestem zbyt spokojnym człowiekiem, żeby wpaść w szał, ale już niewiele mi brakuje, bo tylko ja wiem co sie teraz ze mną dzieje.

Gość feel factory
nie myśl, że jesteś złym kochankiem czy coś w tym stylu, ja odchodziłam od facetów w momencie, gdy czułam że nie ma już o co walczyć, że wszystko już zostało osiągnięte, gdy facet przestaje mieć swoje zdanie i nie jest w stanie mi się sprzeciwić bo będzie mi smutno - znakiem, że zmienił się i to nie jest ten człowiek, którego ja poznałam