Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja zdecydowanie za duzo

Ile juz wydalyscie na swieta ?

Polecane posty

Gość ja zdecydowanie za duzo

choinka/stroiki/bombki.......? jedzenie .......? prezenty .......? JA TAK: choinka sztuczna bombki 100zl+dekoracja stolu 25zl jedzenie 400zl a jeszcze wiele przede mna prezenty - 720 zl masakra :o

Gość amalettaa
prezenty: 100 zł, ale wydam jeszcze ok 200-300 zł choinka i ozdoby: 35 zł, reszta ubiegłoroczna jedzenie: 400 zł, nie mam jeszcze karpia Razem zamknę się kwotą rzędu 800-900 zł

choinka/stroiki/bombki....... 30 zł - resztę mam z zeszłego roku, bo kupowałam wszystko nowe pod kolor pokoj. jedzenie ....... 400 zł tak na pierdoły, bo na Wigilię idziemy do rodziców, pierwszy dzień do teściów a drugi do brata. prezenty ....... oojoj ok 1500 zł. Tyle.

Jedziemy do rodziny, więc płacimy tylko za prezenty :D Wydalismy 2 tys złotych... Duza rodzina.

Gość słuszna decyzja
2 tyś na prezenty? chyba sobie jaja robisz:O

Gość sar-a
Prezent dla syna 200, dla córki -250, dla ( siedemdziesięcio-letniej ) mamy-100 zł, dla męża 120-------- to prezenty. ( no i mnie cos mąż kupi co najmniej za 300zł). Choinka , stroik na drzwi zewn. + lampki- 150 zł Schab -25 mak, ser, bakalie, ( produkty na placki), owoce , warzywa, uszka..........ryba- 300zł. No to liczcie! To zapewne nie wszystko ( np : wino do kolacji, alkohol, itp). Na wigilii będzie 5 osób. W święta- no właśnie - może być róznie.

Gość marzycielka z duzego miasta
wydawalo mi sie, ze zdecydowanie mniej wydam a przekroczylam juz na wszystko razem 1200zl i jeszcze konca nie widac :( ale czlowiek jest glupi, ze tyle pakuje w te swieta :o

Gość olllllloni
jedzenie- 1200zl, prezenty-500zl

Gość asaolyo890o807sasas
prezenty do 100 zł. jedzenie 300 zł. choinka od podstaw 150 zl. nie działam w myśl przysłowia zastaw sie a postaw sie.

Gość Końska Dawka Kolęd:D
8,30:D

Gość fujfujka pipuś
ja 0zł