Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska.xxl

gruba kobieta i legginsy - co sadzicie?

Polecane posty

Gość grubaska.xxl
no ja mam prawie 180 wzrostu wiec obcasy nosze rzadko i takie max 7cm.. ale mam takie jedne fajne kozaki na obcasie 9 cm wiec sprobuje :P

Gość facet jakich maloo
180 cm i 80 kg i gdzie ty jestes gruba? :O o rany, co za baby. jestes co najwyzej duza.

Gość llllll..
Wszystko zależy od naszego poczucia estetyki!. Bo czy szczupła pani w wieku 65 lat dobrze bedzie wygladac w leginsach i swetrze??? Mnie osobiście widok tęgiej osoby w leginsach przeszkadza. Zwyczajnie razi to moje poczucie dobrego gustu i estetyki, ale ty rób jak uważasz to twoja sprawa, tylko nie dziw sie że ktos na twój widok puknie sie w czoło.

Gość maall
ja też bardzo się lubie w leginsach, ale jak poszłam kiedyś w nich do pracy+do tego sweter tunika to zostałam skrytykowana, że powinnam się wstydzić:/ ..iż to strój dla nastolatek, ale ja nastolatką nie jestem:( 25lat/60kg

Gość facet jakich maloo
25 lat to prawie nastolatka:P

Gość nie przejmuj
się opiniamii ważne że się dobrze w tym czujesz!!!!!Leginsy noś ciemne a do tego dłuższą górę i jest ok:}}}}Ja jestem w 7 miesiącu ciąży i też śmigam tak ubrana:}}}}}

Gość h-alszka
Tak czy owak nie jest to dobry strój dla żadnej kobiety.

Gość maall
*facet jakich mało nooo tak.. prawie robi róznice:P

Gość fillthegape
leginsy zimą.. dla mnie to jest chore tuszujcie swoje wady;p a nie.. moze jeszcze zielone podkolanowki i czerowna mini ;p widzialam kiedyś taką klientkę ......to bylo 2 lata temu do tej pory pamietam , najlepiej jak jest sie grubym to wszystko na czarno ja np ie jestem typowym przypadkiem anoreksji ale waze 58 kg i jestem dosyc wysoka mialam czas kiedy bylam grubsza i nie radze wam tak sie ubierac ... to jest paskudne

Gość grubaska.xxl
wredna wanda juz pisalam - prawie 180 wzrostu heh to ja widze ze wiekszym problemem jest to iz tylko nastolatki moga nosic legginsy :P a tego to sie nie spodziewalam ;) p.s. a swoja droga legginsy sa 100 razy cieplesze na mrozy od jeansow :D

Gość h-alszka
Legginsy czyli tak jakbys była w rajstopach !!!!! Bleeeee

Gość facet jakich maloo
pewnie ze nie. mam 22 lata, i powiem wam jedno kobietki. wyleczcie sie ze swoich chorych i porytych kompleksow, bo to jest takie wkurzajace ze glowa boli. ta szpilek nie zalozy bo wysoka, ta tego nie, bo jej boczki widac. ja jebie:O:O znam sie na modzie i damskiej i meskiej, wiem co jest grube a co nie. i nieraz szal mnie trafia w sklepach i obok przymierzalni co te baby gadaja, zeby nie bylo to lubie kobiety szczuple i w miare. szczupla - http://mamzdrowie.pl/img/artykul/2312/szczupla-na-wiosne-4_15074_318x500.jpeg w mmiare - http://e.pardon.pl/pa286/b082577f0006c00948ec3e22 (bez tej w srodku bo to szkapa) gruba - http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTxKhj4o4Ygq8ePr-_1OBZHaP2QfniXIn1NyE1x0CEVuNxmzuUK i zapewniam was ze mysli tak 90% NORMALNYCH mezczyzn.

Gość grubaska.xxl
fillthegape najlepiej jak jest sie grubym to wszystko na czarno ta... i jeszcze moze nie dosc ze wsyzstko czarne to workowate nosic zeby nie bylo widac co pod spodem... najlepiej namiot czarny sobie kupie i zaloze :O

Gość facet jakich maloo
grubaska - podaj mi jeden powod, dla ktorego myslisz ze jestes gruba? no? ja piernicze. wy to macie takie problemy:D:D przynajmniej jest sie z czego posmiac ; > jakbys 90 wazyla to juz bys byla pulchna, ale tak jestes w sam raz! pilnuj sie i nie zapusc!

Gość grubaska.xxl
facet jakich mało: a tak mysli wiekszosc kobiet: - http://www.lansik.pl/17120/kasia-struss-nago/ - chuda - http://lisey.wrzuta.pl/obraz/8RtDuXY132X/anja_rubik_w_bikini - szczupla ale ma szerokie biodra - http://mamzdrowie.pl/img/artykul/2312/szczupl a-na-wiosne-4_15074_318x500.jpeg - przy kosci - http://e.pardon.pl/pa286/b082577f0006c00948ec 3e22 - jak mozna doprowadzic sie do takiego stanu, przeciez to wieloryb, spaslak, powinno sie zakazac z domu wychodzic, dobrze ze jestem szczuplejsza - http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTxKh j4o4Ygq8ePr-_1OBZHaP2QfniXIn1NyE1x0CEVuNxmzuUK - a co to kurwa jest :O lepiej czesc nie mowic zeby sie nie zarazic

Gość maall
*facet jakich mało no ale jak tu nie mieć kompleksów, jak stanie obok Ciebie jakaś lalunia..może z 50kg max i 'łypie ślepiami' na Ciebie, pod nosem mrucząc ze teraz dieta dukana na topie..eeh:( Faceci to mają dobrze, bez makijażu, bez golenia nóg:D , a się kobietom podobają:)

Gość nie przejmuj
Sama się nakręcasz!!!!Odpowiedni fason może zdziałać cuda to zależy co chcesz ukryć lub wyszczuplić!!!!Jęśli grube nogi-to dół ch,ciemny,jęśli brzuch,biodra-odpowiedni fason,deseń kolr itpNie musisz nosić wszystkiego co czarne nie przesadzaj!!!!

Gość facet jakich maloo
zapewniam cie ze 50 kg oczywiscie jesli wysoka,nie jest atrakcyjna i to w ogole. powiedziec wam co nam , czyli mi i szerokiemu gronowi kolegow sie nie podoba? 1. tipsy 2.ledzinsy:P 3.buty emu (:O) 4. rozowy kolor ciemny, jasny pudrowy super. 5. dekold ze az cale cyce widac - lubimy takie na jedna noc:P :P i dlatego sie lampimy, na zwiazek w zyciu!

Gość kasiullllla
najważniejsze to to, żeby samemu czuć się dobrze, to zależy od twojej wagi i wzrostu, ale myślę, że czane legginsy a na to jakaś dżinsowa spódnicka i będzie dobrze;)

Gość w 100%
ledżinsy są tylko dla chudych. pogódź się z tym na pewno za plecami się z Ciebie śmieją 🖐️ i wierz mi, nie wyglądasz szczuplej w ledżinsach

Gość moze byc fajnie
Mysle, ze to kwestia indywidualna. Jednej grubej kobiecie to bedzie pasowac, innej nie. Skoro dobrze sie czujesz, to wazne. Istotne tez w jaki sposob jestes gruba - niektore kobiety sa duze proporcjonalnie i mimo sporej tuszy nie wygladaja zle. I na pewno lepsze legginsy = tunika/sweter niz biodrowki i brzuch wylewajacy sie nad paskiem. Wiec jesli dobrze sie czujesz - tak trymaj! :)

Gość grubaska.xxl
czyli olac leginsy - wrcam do moich spodni rurek...

Gość szakaronmakaron
ludzie leginsy sa dla szczuplycg osob, paskudne grube babsztyle ... nie ma nic gorszego jak widze wymalowana lafirynde w szpylach.. leginach i obcislych bluzkach za dupe ... ogranij sie suatorko zakrywaj swoje wady

Gość szakaronmakaron
jeszcze lepiej... obcisle spodnie, moze jeszcze biodrowki???????????? autorko? biodrowki?

Gość grubaska.xxl
no do fiksa - przeciez zakrywam swoje wady !!! nie ubieram legginsow do bluzki do pasa, tylko do dlugich swetrow! a zlego w biodrowkach?

Gość maall
*facet jakich mało dobrze gadasz..co najmniej jak pani psycholog:) 1* nie mam tipsów bo obgryzam:) 2* liginsy teraz tylko w domowym zaciszu 3* emu..a fuj..ochydztwo 4* różowe tylko jednostki w bieliźnie:) 5* dekolt.. nie ma do tego cyców-musiałabym mieć je na 'izolacji':)