Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska.xxl

gruba kobieta i legginsy - co sadzicie?

Polecane posty

Gość terererereferere
ja nie mowie ze Gesslerowa jest gruba, ale taka puszystsza, fajnie eksponuje zalety sylwetki,a ukrywa wady , i to jest sedno wszystkiego, masz fajne piersi to pokazuj, a ukryj brzuch itd itp

Gość facet jakich maloo
ja jestem tez za:) wiekszosc przeciw to niekulturalne pomaranczki. no nic.

Gość leginsy sa dla dziwek
bo tylko one chodzą i kusza

Gość grubaska.xxl
hehehehehehehe

Gość big mooma legang
Groobe jest piękne a w szczególności awesome and sexy jest in da legginzz a kto ma jakieś ale to dostanie shota w doope z maca(AUTOMAT) so check yourself bitchezzzzzzzz!!!!!!!

Gość grubaska.xxl
:/ :O:O

Gość mitk
Lubie grube jest jakaś chcętna

Ja tam wcale nie jestem szczupła to znaczy mam bardzo grube uda i nogi szczupłe do kolan,typowa figura gruszki :( ale legginsy raczej noszę i nie wyglądam w nich jakoś grubo bo umiem je dostawić np. ostatnio ubrałam taką spódnicę przed kolana taką lekko rozszerzaną z H&M-u i wyglądałam dość zgrabnie,jakieś 7 kg mniej , innym razem legginsy dostawiłam do takiej dłuższej tuniki,gdzieś do połowy uda i też nie wyglądałam katastroficznie :) Oczywiście,widuję też w szkole dziewczyny co mają podobną figurę do mojej,noszą legginsy ale nie potrafią ich odpowiednio ubrać,tylko wkładają jakąś krótko bluzkę i wtedy to jest porażka,bo wszystko jest podkreślone i niezatuszowane:zbyt duże dupsko i masywne uda ;] Ale zdarza się również,że i całkiem zgrabne dziewczyny też popełniają falstart:chcąc podkreślić swoje atuty ubierają jakiś krótki T-shirt . Może i to wygląda lepiej niż u puszystych dziewczyn,ale ma się wrażenie,że owe dziewczynki chcą powiedzieć:''fajne mam nogi i dupę,co? '' Przyciągają wzrok facetów,mogą usłyszeć jakieś zboczone propozycje,komentarze itd. Także wypada ubrać jakąś tunikę nie musi być strasznie długa, u szczupłych dziewczyn wystarczy,że przykryje tyłek :D

Ale tak szczerze to ja planuję schudnąć :) Nie żyję zasadą ''grube jest piękne'',bo po prostu koszmarnie się czuję we własnym ciele (168 cm,75 kg). Chcę z czystym sumieniem ubrać legginsy do dzżnsowej miniówy ;D

Gość gość
ja też nie jestem szczupła a nosze legginsy. Czasami słyszę od znajomych fajne legginsy ale chodzi im o spodnie. szłam i taka jedna dzeiwczynka zaczeła na mnie i moją koleżankę [ szczuplejszą] grubasy ale wiem dlaczego. ale hej! to ty masz się sobie podobać ale komu innemu. kocha się sercem a nie oczami !

Gość gość
też ważę 80 kg i noszę legginsy i nie przejmuję sie kto co powie, bo w getrach mi w takie lato jest idealnie :)