Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska.xxl

gruba kobieta i legginsy - co sadzicie?

Polecane posty

Gość w 100%
sory, ale nie wystarczy "się dobrze czuć". nie straszcie ludzi na ulicy! bo niedługo to w ogóle żal z domu będzie wychodzić. nagle wszyscy tacy tolerancyjni. obłudnicy. a na ulicy się śmiejecie z grubasów w ledżinsach!

Gość Dziewica czysta jak zakonnica
Kurwa, co to za styl - ledżinsy i sweterek za tyłek?? albo ledżinsy i bluzeczka w panterke za tyłek?? Jak dla mnei to jest mega tandeta, multum lasek tak własnie się ubiera i wszystkie myślą, że są takei super sexi. Kupiłam sobei te ledżinsy na promocji, teraz noszę je jako kalesony i jest ok:) Do tego się nadają

Gość facet jakich maloo
ludzie wy wiecie co to sa ledzinsy, a co legginsy?

Gość szakaronmakaron
BIODROWKI NA TLUSTE BIODRA?.... WYOBRAZAM SOBIE TEN TLUSZCZ WYLEWAJAY SIE Z GACI.. NIE CHCIALBYM STAC ZA TOBA JAK BY CI COS UPADLO I MIALABYS SIE SCHYLAC !

Gość maall
kalesony:D

leginsy tylko dla szczuplych? a gdzie wy to przeczytalyscie? dziewczyno wszystko zalezy jaka masz figure.. i jak dobierasz sobie reszte ubran :) mysle ze i szczupla i bardziej okragla figura moze wygladac dobrze w leginsach, tylko trzeba wiedziec co wtedy do tego dopasowac

Gość facet jakich maloo
ja piernicze. ledzinsy to legginsy ktore maja swoim wygladem przypominac dzinsy i w takich wg nas nikt dobrze nie wyglada, bo to tandeta.

Gość facet jakich maloo
przestan patrzec na innych i nos legginsy do swetrow bo to ladnie i skromnie wyglada. dobrze sie tak czujesz? wkladaj. poza tym gruba nie jestes i poki nie bedziesz tyc to nie bedziesz.

Gość facet jakich maloo
mal - no i swietnie:D trzymaj tak dalej :P aaa i jeszcze smieszne sa takie gumeczki na glowe jakby jakies opaski - omg :D

Gość grubaska.xxl
;) chyba sobie zrobie w nich zdjecie i ogladne ;) :P bo lusterko klamie :P

Gość facet jakich maloo
zdjecia tez czaasem klamia, zalezy jakie swiatlo. zrob zdjecie i wrzuc, bez twarzy. ocenie szczerze:) jesli nie chcesz publicznie moze na maila?

A co to za róznica legginsy czy ledżinsy? Jedno i drugie to własciwie to samo. A taki zestaw: legginsy bądź ledżinsy + sweterek jest tandetny i lafiryndyczny. Niestety większość kobiet tego nie widzi

Gość ehehehehheeeeeeeeeeee
po pierwsze to gruba nie nie jesteś... i to nie prawda że przy twoim wzroście to max 60 kg można ważyć:-))) po drugie: w takim zestawieniu jak ty nosisz to równie dobrze mogłabyś tradycyjnie rajstopy i sukienkę długości tego sweterka mieć i nikt by ci złego słowa nie powiedział... a ja dobrze wiem że po prostu legginsy są cieplejsze a do tego jak czarne to wyszczuplają:-) Kiedyś ubierałam się w szersze spodnie lub takie normalne, proste, jakaś koszulka i sweter bo wydawało mi się że jestem gruba i muszę wszystko ukrywać i w takich strojach na prawdę wyglądałam grubo...teraz noszę rurki, dłuższe tuniki, legginsy, dłuższe sweterki, sukienki i spódniczki i wyglądam o wiele lepiej;-) Więc autorko noś legginsy a będziesz wyglądała dobrze. Tylko pupę zakrywaj sweterkiem:-)

Gość szakaronmakaronerr
biedna krowa ;(

Gość facet jakich maloo
no i super, naprawde nie macie sie dziewczyny czym przejmowac, krytykuja tylko chamy. jakby mi dziewczyna nie powiedziala ze jest gruba to nigdy bym na nia pod takim katem nie patrzyl. jesli wspominacie o tym to wszyscy sie wam bardziej przygladaja. zeby nie bylo , ze gadam jak debil jakis czy wyjatek - zapewniam was ciota ani gejem nie jestem:P i duuuuuzo moich kolegow i ogolnie mezczyzn mysli podobnie. glowa do gory:)

Gość facet jakich maloo
widac ze to wyzej kobieta pisala:P

Gość h-alszka
Hmmmmm. Jak jedna osoba powie ci ze jestes pijana to mozna to olać , ale jak pięć osób powie ci to samo to idź sie prześpij. Autorko wątku oczywiści że możesz nosić to w czym czujesz sie dobrze ( np koszule nocną w misie), ale chyba zalezy ci na opini innych skoro pytasz, no i nie chcesz być zapewne spostrzegana jak dziwadło- reszta to juz tylko ty.

Gość facet jakich maloo
halszka czyli uwazasz ze autorka jest grruba? wiec wg ciebie ile wazyc powinna przy takim wzrosciie?

Gość szakaronmakaronerr
no nie najlepiej nie ch z gola d** po ulicy biega bo to bez roznicy,jak ma sie wady to sie je zakrywa bo co niektorzy maja az odruchy wymiotne na takie widoki tlustych przerosnietyh dupsk. gosciu nie wszyscy sa tacy jak ty !!! jestes 1 na 1000000

Gość facet jakich maloo
nie jestem jeden, naprawde. wy macie tak dziwne pojecie o mezczyznach ze glowa mala.

Gość h-alszka
Nie chodzi o to czy jest gruba czy stara. Takie coś mozna nosić tylko w domu ( nie dotyczy dzieci przedszkolnych). Moze oczywiscie nosić " wszędzie" tylko jak to bedzie wygladać- podobnie z koszulą nocną - przeciez mozna wyjść w niej na ulice- głowy nikt nie urwie!

Gość facet jakich maloo
to juz nie nasza zasluga ze legginsy to ubiior dzienny, a nie do spania czy sprzatania

Gość terererereferere
ogladaliscie "kuchenne rewolucje">? tak M. Gessler chodzila w legginsach do eukienek i wyglada czadowo, w ogole ona super sie ubiera, pokazuje atuty 9szczuple lydki) ukrwya brzuch a awyglada super

Ja nie mam odruchów wymiotnych gdy widzę puszystą dziewczynę w legginsach. Grubsze dziewczyny są fajne, ładne itd. i dlatego powinny pokazać, że leja na tę legginsową modę i będą nosić coś innego i oryginalnego żeby te chude szkapy zazdrosciły im fajnego stylu:)

Gość terererereferere
sorry klawka mi szaleje, ja sama mam rozmiar 38-40 i lubie legginsy do dlugich setrow , tunik, mam fajne lydki szczuple wiec fajnie to wyglada, ogolnie mam szczuple nogi, ale tylka w nich nie pokazuje, wole takie nieprzeebijajace jednak, i dupsko zakryte:P

Gość zapchlony pinczer
racja !! juz nie leginsy nie nie tylko gołe dupy :D co o tym myslicie? grube dziewczyny powinny chodzic gole! przeciez to takie piekne :D wiekszosc mezczyzn w koncu to kocha :D:D:D:D

Gość facet jakich maloo
super sa dziewczyny takie normalne, z cialem. magda gesler ogolnie moim okiem ona nie jest gruba, ma szczuple nogi , tylko ma jakas wade brzucha.. ale to fakt fajnie jej w leginsach ale widzialem tylko przez chwile jak dziewczyna ogladala:P i tak dla jasnosci - te rajtki po lydki sa gorsze o niebo od legginsow po kostki. te po kostki wg mnie sa dla wszysrtkich dziewczyn czy chude czy pulchniejsze , ale nie grube. gruba wg mnie to taka gruba przy wzroscie np 160 wazylaby 80 kg. 170 - 90 kg. wtedy jest dosc gruba, ale znowu nie taka zeby sie nad soba uzalac i najlepiej z domu nie wychodzic.. wyleczcie sie z tego dziewczyny, bo to strasznie meczace dla facetow.

Gość terererereferere
grubsze laski sa fajniejsze, mialam wiele kolezanek tzw przy kosci, byly radosne itp, nie myslaly tylko o tym jaka mini ubrac itp, jedna naprawde duza ma wspanielego meza, bardzo przystojnego do ktorego ciagle jakies dupy sie przyklejaja, ale on jest z nia maja dziecko, zawsze mowi, ze dla takiej zony warto zyc teraz kazda gimnazjalistka ma spaczony umysl, tylko solara, tipsy i dupa na wierzchu, ich cialo to towar, malo kto patrzy w "srodek", tylko wyglad sie liczy, w ogole ludzi opanowal jakis szal, moda moda, szcuplosc, tak jakby nikt sie nie starzal, chorowal, grubsze sa gorsze ----- moj maz woli ladne, grubsze dziewczyny, mowi ze nie cierpi chudych, ale chyba tu nie chodzi mu o wyglad tylko o mentalosc, laska jakmodelka zawsze sie wywyzsza itp, a facet szuka fajnej cieplej dziewczyny ale tak jak we wszystkim sa wyjatki

Gość grubaska.xxl
zwolennicy: - m0nsheely - Ważne tylko, żeby rozmiar był odpowiednio dobrany - Żyję według zasad - może dodać uroku grubej osobie - zaqazaqaz - wazne by zadek byl zakryty - nie przejmuj - się opiniamii ważne że się dobrze w tym czujesz - kasiullllla - najważniejsze to to, żeby samemu czuć się dobrze - moze byc fajnie Mysle, ze to kwestia indywidualna. - dziewczyna Portugalczyka - leginsy tylko dla szczuplych? a gdzie wy - facet jakich maloo - nos legginsy do swetrow bo to ladnie i skromnie wyglada - ehehehehheeeeeeeeeeee - ak czarne to wyszczuplają - przeciwnicy: - a tymczasem wypierdalaj... ochydztwo . - wisnia2010 - gruba kobieta+leginsy=tragedia - sar-a - jest to paskudne!!!!! - dsaddada - brzydko to wyglada na osobach grubszych - guma orbit - Jak dla mnie to niefajnie to wygląda - fillthegape - to jest nie smaczne - polla - Swoje wady powinno się tuszować - llllllll....azi to moje poczucie dobrego gustu - w 100% ledżinsy są tylko dla chudych. - szakaronmakaron - biedna krowa ;( - Dziewica czysta jak zakonnica - tandetny i lafiryndyczny - h-alszka - spostrzegana jak dziwadło-

Gość zapchlony pinczer
niech zyje wyzwolenie grubycg kobiet od spodni majtek i ubran :D od dzis gole tylki na ulicach (to jest to czego pragnie kazdy facet)