Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadiya181818

sukienka na kolację

Polecane posty

moje drogie, w sobote bardzo wazny dzień dla mnie poznaje przyszłych teściów. proszę Was o porady, potrzebuję sukienkę, jaką będę mogła kupic w Poznaniu, cena nie jest najważniejsza, chodzi mi najbardziej o to, żeby była skromna i jednoczesnie elegancka, dłuższa (do kolan minimum) i z zakrytymi ramionami. licze na was:)

na kazda okazje wigilie urodziny kolacje , droga ale warto bynajmniej dla mnie

szkoda ze jedna ;( bo bym tez zakupila jednak uwazam ze bardziej przyda sie Tobie niz mi :)

jeśli cena nie gra roli to wybierz się do nie wiem które są w poznaniu: -monnari -solar -taranko -hexeline -aryton -leo lazzi -jean paul berlin wbrew ogólnej opinie to nie są sklepy gdzie znajdziesz tylko coś dla pań po 50. ale śliczne elegancie dobrej jakości ciuchy wystarczy to tylko inaczej złożyć a będzie super. niestety nic ci z tych marek nie pokaże bo mają beznadziejne strony z 10 zdjęciami na krzyż;/ możesz też odwiedzić mango bo już mają sensowne wyprzedaże. Sukienka k71116 piękna:)

zjadło: wystarczy to tylko inaczej złożyć niż na manekicnach a będzie super. nie wiem dlaczego ale zawsze w np. monnari wszystko jest zaprezentowane i połączone tak aby odstraszyć a nie skusić.