Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skymat

Nawilżanie skóry

Polecane posty

Gość Skymat

Witam wszystkich. Mam od roku problem z trądzikiem młodzieńczym... mam na twarzy max 10 krostek ( bez stanów zapalnych ) Używam Isotrexit * jak się nie mylę* i Epiduo.... Muszę często nawilżać skórę bo na maxa mi się łuszczy. No więc przejdźmy do rzeczy czy kremy typu Dove, Nivea mogą spowodować powstanie pryszczy?

Gość Skymat
Ciekawe po co? Już byłem raz nie wybieram się jak na razie... Chodzi mi tylko o to czy kremy nawilżające powodują wypryski

Gość iiiiiiiiiiaaaaaaaaaa
o ile wiem,to jest krem dave,ale do ciała,nie do twarzy,po drugie-każdy krem może jakoś uczulać-jeśli tylko zawiera składnik,który Twoja skóra nie toleruje są specjalne kremy,które nawilżają problematyczną skórę,jeśli masz kłopoty z cerą raczej poszukaj czegoś bardziej profesjonalnego (ostatnio dostałam pryszczy po kremie do twarzy,najpierw nie skojarzyłam,że to krem,bo to były grube,podskórne wypryski bez stanów zapalnych,pojedyncze,gdzieś po 10 dniach,gdy zamiast się goić wyskakiwały wciąż nowe puknęłam się w głowę i odstawiłam ten krem,a że był drogi,szkoda mi było wyrzucić i po pewnym czasie posmarowałam się znowu-rano znowu miałam zmiany i krem poszedł do kosza)

Gość Oliwia

Ja mam bardzo czeste problemy z nawilżeniem swojej skóry, zawsze jets taka szorstka. Znajoma poleciła  mi abym zapisała się na zabieg nawilżający. Kiedy wykonałam taki zabieg w https://www.mttestetica.pl/  byłam bardzo zadowolona. Skóra jest bardzo nawilżona i gładka. Efekt utrzymuje sie bardzo długo więc polecam. Miejsce o którym wspomniałam warto odwiedzić bo super wykonują zabiegi.

Gość Kasia

Ja co jakiś czas chodzę do kliniki ID Kosmetyka w Tychy ul. Batrorego 5  aby zadbać o swoją skórę. Korzystam z zabiegów upiększających i nawilżających na skórę. Efekty zabiegu są zadowalające i na pewno jeszcze do nich wrócę

Gość Basylea88

Isotrexin jak już- to jest maść na wypryski, przepisywana przez lekarzy dermatologów. Plus antybiotyk, bo prawda jest taka, że trądzik to problem który bardziej od wewnątrz pochodzi. Co do nawilżania skóry to świetną opcja jest np zabieg regenerujący i nawilżający skórę z Restylane Skinboosters. 

Gość WiktoriaC

Ja miałam zabieg regeneracji skóry z Restylane Skinboosters, z tym, ze ja akurat miałam problem z przesuszoną skóra po zimie 😉