Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucky.girl

Mój przyjaciel stracił żonę i córkę w wypadku i chce popełnić samobójstwo!

Polecane posty

Gość lucky.girl

Mój przyjaciel ponad rok temu stracił w wypadku żonę i córeczkę. Niestety prowadził po alkoholu. Wciąż nie może się pozbierać i uważa, że to on powinien wtedy umrzeć. Próbował raz popełnić samobójstwo, ale naszczęście mu się nie udało. Ostatnio cały czas jest smutny i przygnębiony. Nic go nie obchodzi, szuka okazji i powtarza, że chce umrzeć. Bardzo się martwię, że on w końcu to zrobi, a ja nie chcę, żeby mu się coś stało! Chcę mu pomóc ale nie wiem jak. Po sporym wysiłku dał się zaprosić na święta i sylwestra. On nie powinien zostawać sam w domu bo może mu coś złego przyjść do głowy. Pomocy! Jak mu pomóc?

Gość milunia lolunia
zapros go na wigilie i daj mu fajny prezent! :D

Gość milunia lolunia
zapros go na wigilie i daj mu fajny prezent! :D

Gość milunia lolunia
pociesz go ze jego zona i corka sa teraz aniolkami :)

Gość szgbfbxbbncncf
ja wiem co mu poprawi samopoczucie. rozmasuj mu kutasa i daj mu swoją cipkę i zaraz będzie mu dobrze!

Gość kobita szukająca
zamiast pieprzyc glupoty to bys zrobil cos, zeby ta jego tragedia spowodowana jego glupota nie poszla na marne. Moglby pomoc w jakiejs akcji na rzecz bezpieczenstwa na drodze czy cos a nie zachowywac sie jak idiota😠

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mój sąsiad zabił samochodem żonę i 2 dzieci, nie był pijany, to sobie na pocieszenie kupił nowe auto i dalej zapierdala :P

Gość napisz do mnie
dam ci meila do dziewczyny ktora szuka faceta - ma dziecko fajna dziewczyna ... pogadaja sobie na gg .. kto wie agnesja023@wp.pl