Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxi1520

Dlaczego tapeciary sa uwazane za "puste,puszczalskie lale"?

Polecane posty

Gość roxi1520

Tak,jestem tapeciara i lubie mocny makijaz.I co z tego? Nie ubieram sie jak dziwka,ze mini krotka bluzeczka,dekold-przeciwnie,nie jestem spalna solarka jeszcze nigdy nie bylam nawet ani zadnych samoopalaczy tez nie urzywam,tipsy mialam tylko raz i to na wesele i raczej wiecej nie zaloze i podziwiam "tipsiary". Ucze sie tez dosyc dobrze,wiec nie jesem jakas glupia idiotka.Tapetuje sie bo nienawidze siebie bez makijazu,i wtedy nie moge patrzec na siebie,a jak mam tapete widze ladna dziewczyne,a po za tym z swojego doswiadczenia wiem ze tapeciary maja powodzenie i tez dlatego sie tak tapetuje bo,mam kolezanke ktura jest naprawde naturalnie tak ladna i bardzo jej tego zazdroszcze a chlopaki mowi ze to brzydal,i niegdy nie zwracaja na nia chlopaki uwagi tylko na mnie. A po za tym to chyba jestem uzalezniona troche od tapety.Ja na to nic nie poradze... Ale wole byc juz tapeciara i miec powodzenie oi byc naturalna i co miec z tego? No wlasnie nic,a bez make upu nie mam nic-przyznaje.Bo nikt nie powie ze liczy sie najbardziej wnetrze,a jesli chlopak patrzy tylko na wyglad to jest niczego nie warty,tylko to nie prawda bo chlopak jak bendzie stala jakas ladna dziewczyn ai brzydal ale taki madry to podejdzie do tej ladnej tylko ze wzgledu na wyglad i sie nia zainteresuje. Moge powiezdiec na swoim przykladzie...Trudno,ale tak jest i nic na to nie poradze..... Jesli ktos chce popiasc na gg,nie tylko na ten ale na ruzne tematy to pisac. Moje gg:12201650. Lub zostawiajcie swoje gg,Czekam;*

Gość tata i mama buju buju
bo takie sa kurwia sie za błyszczyk wredne suki

Gość bezsenny zimny noc
sama sobie odpowiedzialas na to pytanie w topiku

Gość Haha Ha
:D To prowo?:D

Widać jak dobrze się uczysz. Aż ciężko się czyta to, co napisałaś tyle błędów popełniasz słonko. Właśnie dlatego uważa się tapeciary za pustaki - bo tapetują się pustaki, które nie potrafią skonstruować poprawnego zdania.

Gość niechcemisielogowac
wydawaj pieniadze na słowniki a nie tapete:p

Gość wcale nie koniecznie
Autorko własnie sama udowodniłaś i niestety utwierdzam się w przekonaniu jak jest . Ja też się maluję od 15-16 roku życia i nikt nigdy nie powiedział,że jestem tapeciarą ani pustakiem . Zakładam ,że to prowo . Mogłabyś być np . dyslektykiem ale za dużo tu tych błędów , więc zakładam , że albo nie umiesz ortografii albo to takie prowo . Cyt. '' po za tym z swojego doswiadczenia wiem ze tapeciary maja powodzenie i tez dlatego sie tak tapetuje ' - nie czepiając się już ortografii w tym zdaniu odpowiedziałaś sobie na pytanie.

Gość bezsenna zimna noc
to prowo... dala gg jakiejs iwony 27 lat

Gość roxi1520
Po pierwsze to moje bledy sa nie dlatego ze nie umie irtografi czy cos tylko mam niepolski komp co znaczy ze nie mohe wielu rzeczy pisac i to dlatego,a moje gg rzeczywiscie tak sie nazywa ale ja nie mam 27 lat jak by byl ktos inteligentny to by sie pokapowal,ze to tylko nik taki nic wiecej,to nie znaczy ze jak mam taka nazwe mam tyle lat....A notka o tapecoie jest tak ogolnie nie dlatego ze mnie nazywaja jakims pustakiem czy cos tylko czytalam ostatnio tu wlasnie dozo wypowiedzi na ten temat i dlatego. Troche Ogaru ludzie.

Gość roxi1520
lubie grac z chłopcami w szachy, jak wygram to wtedy wkladaja mi szachownice to cipki

dobrze sie uczysz?? pisze sie - KTÓRY, BĘDZIE, RÓZNE A przepraszam po co podalas swoje gg?? nie szukasz sponsora?

Gość roxi1520
Nie umiecie wmyslic swojego pseudonimu? Tak trodo pomyslec? xD Zal mi was ahahhahahhahhaha!;D

Gość roxi1520
Do "WICTOR-ia": Jak bys tylko przeczytala co napisalam to bys wiedziala,ale jak jestes taka malo spostrzegawcza to ci to wytlumacze,spokojnie nie bulwersuj sie:D Poprostu moja klawiatora nie pozwala mi na poprawna ortografie,wystarczy? A dalam gg zeby popisac z kims tak ogolnie,o makijazu i wogole. Wiec jak nie wiesz to sie wcinaj.!!!! Fuck You!;P Hahahahahhahahaha!:D :)

Gość hfghjd
"ruzne " :O

mmmmm dziwne zeby klawiatura "nie pozwolila" Ci napisac - bede zamiast bende czy napisac o juz zamiast ó. Wiesz, nie wzruszaja mnie bajki jestem juz za nie za duza. byle jakie gg i wiek swoj napisalas? nie wiem czy ludzie robiac cos szybko mysla o takich detalach hahah gon sie tapeciaro i lepiej zaakceptuj swoje twarz bo przez te kilogramy szpachli to zniszczysz sobie ja jeszcze bardziej utleniona blondi z tapeta na ryju ( na szykbo dodalas zdjecie w profilu gg :) )

Gość goodbyeeeeeeeeee
ja pierdole jaki pustak:D:D Jestes doskonalym przykladem typowej az do bolu pustej tapeciary "klawiatora" nosz kurwa hahaha

Gość goodbyeeeeeeeeee
"A dalam gg zeby popisac z kims tak ogolnie,o makijazu i wogole." :D:D:D Normalnie siedze przed laptopem i smieje sie sama do siebie, dzieki autorko ze dalas nam ubawu swoim kosztem:D

Gość roxi1520
Do WICTOR-ia Mam niepolskiego kompa i dlatego nie moge wlasnie tak pisac,a pisze tak jak pisze poprostu z przyzwyczajenia co ma swoje konsekwencje. A moje foto na gg to jest moje prawdziwe foto,moj prawdziwy kolor i to jestem ja,w jak nie wierzysz to twoja sprawa.Nie obchodzi mnie to,mam wyjebane;) A ty nie krytykuj kogos i nie jedz po nim tylko ze powiedzial ci cos szczerze.

Gość roxi1520
Do wszystkich krytykow: No wlasnie dlatego tu napusalam bo tego nie rozumiem,powiedzialam tylko ze sie tapetuje to juz kazdy mysli ze jestem jakas pusta,glupia tleniona blondyna i tak jest.Bo nie ocenia sie po pozorach,ani po tym czy ktos sie tapetuje czy nie bo to chyba jego sprawa,ale to nie znaczy ze jest pusty,a jak ktos tego nie rozumie to tylko on tu jest pusty. Pozdrawiam srodkowym palcem;*

kilka slow prawdy to uslyszalas, ale Ty, i to nie tylko ode mnie. A takie glupie tlumaczenia to wez mamie wciskaj. TAPECIARKO, UWAZAJ ZEBY CI TYNK NIE ODPADL :) HAHA BYE BYEEEE

Gość roxi1520
Do nayarana: Przepraszam Serdecznie ze nie odpowiadam na gg,ale chwilowo nie moge bo cos mi sie popsulo ale tylko jak dostane twoja wiadomosc napawno odpowiem,zapisze twoj nr i moze kiedy indziej poklikamy;* Poz;***

Gość roxi1520
Do WICTOR-ia: Hahaha moze mowic sobie co chcesz zazdrosnico!!!;D Ale zapamietaj jedno,ze zawsze chlopak niezaleznie od tego jak dziewczyna byla by naturalnie ladna wypierze te tapeciare! I nie zmienisz tego za nic,wiec sie wal na ryj!!!! Hahahahahahahahahahahaha!;D