Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubienie

po co ufac?...po co kochac?

Polecane posty

Gość najkobieta
Ta milosc jest slepa. Szkoda mi Ciebie, bo wpadles po uszy. Po co Ci taka dziewucha?? Gra z wami. jakas niezla laska? :) Pomysl, ze przez ten czas mogles poznac tyle dziewczyn, z ktora mogles zawrzec zwiazek trwaly i nie zastanawiac sie tyle. ale wiadomo co mniej osiagalne, tym bardziej chce sie. a ta glupia pinda ma niezla zabawe. slepi jestescie faceci?? szkoda mi was.

Gość kghop
Napisz jak bylo na spotkaniu

Gość ggfgdfgfddfg
Autorze, dobra decyzja. Niech panna sobie nie mysli, ze jestes frajerem i bedziesz zgadzal sie na jej popiepshone gierki. Niech placze i sie zastanowi nad swoim zyciem oraz przeciagiem w glowie. Zobaczysz, jeszcze spotkasz w swoim zyciu wartosciowa kobiete, a z tej obecnej sytuacji bedziesz sie tylko smial. Manipulantkom i cwanym zolzom mowimy stanowcze NIE! Wesolych swiat!

Gość kghop
Gratuluje silnej woli , powodzenia

Gość hehe :D
Facet, bardzo dobrze zrobiles. Szkoda, ze podjecie takiej decyzji zajelo Ci tyle czasu. Mam nadzieje, ze wytrwasz w tym swoim postanowieniu do konca i znajdziesz odpowiednia kobiete dla siebie. Tego Ci zycze. A ta swoja lancypudre traktuj z dystansem, nie zgadzaj sie na pogaduchy przy kawie, jakies nocne maratony, czy inne cuda wianki. Pozdrawiam.