Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jarzębinka128

CIEKAWI LUDZIE !!!!!!!

Polecane posty

Witam...wszystkim zycze szczęsliwego Nowego🌻 Jarzębinka Szczęśliwego Nowego roku👄-balowałas gdzieś ?

a ja miałam gosci, potem impreza na Rynku...spanie 5 godz..:o

Teraz juz nie, ale do poludnia bolala...jestem tylko bardzo spiaca i ogolnie taki dyskomfort czuje :o poczekam jeszcze troche i udam sie w kimke😴

Hej dziewczyny:) jak tam po Sylwku:)? Jarzębinka, dziękuję za życzenia:)

nooo:) początkowo miał już być spędzony w domu, bo się rozchorowałem jakoś, chyba grypę żołądkową złapałem i miałem temperaturę, ale widziałem, że żonie szkoda i teściowej też przykro, więc jakoś wstałem i pojechałem nadrabiając dodatkowe 30 km żeby dojechac jakoś i nie utknąc w zaspach. A potem zaczęło mnie giąc i o 21.30 juz spałem, a tak mnie telepało z zimna że szok:) i taki był sylwester:)

tak, o niebo lepiej, teściowa mi chyba z 5 razy rosołek dawała;) no widzisz tak to jest, nie śmiej się dziadku z czyjego wypadku;) a Ty widzę 1.30 na kafe;) pewnie wszystkich uspiłas a sama grasowałaś;)

o to az taką mocną głowę posiadasz?:) a jak pozostali goście?

Moja głowa jest bardzo słabiutka a wczoraj nie piłam nawet kropelki :( niestety a goście dotrzymali mi towarzystwa do północy

nie martw się, ja tez ani kropelki ani wczoraj ani dzisiaj:) i tak szczerze jakoś za bardzo nie żałuję, przynajmniej się wyspałem;)

o widzisz i to jest ten plus;) to do której Ty siedziałaś?:)

no spac najlepiej, chociaż mawia się, że śpi się we dwoje, a samemu człowiek się męczy tylko;) z męza tez pewnie już pożytku nie było, więc faktycznie niewesoło;)