Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no apologise.

Czuję sie nie fair w stosunku do mojego faceta.

Polecane posty

To normalne... zastanawiasz sie jakby było z facetem z którym kiedyś miałaś szansę być, ale niestety niedoszło do tego. Zadajesz sobie pytania jak zmieniłoby się Twoje życie, z kim byłoby Ci lepiej- z obecnym facetem czy z niespełnioną miłością. To całkowicie normalne... ale skoro kochasz obecnego faceta, jesteś szczęśliwa i wiążesz z Nim przyszłość to myślę, że nie warto niszczyć tego związku i kontaktować się z dawną miłością- możesz później tego żałować, a obecnego związku może nie dać się odbudować (tak często się zdarza- można to zauważyć czytając niektóre posty na forum). Najlepiej nie powracać do przeszłości i nie odnawiać dawnej znajomości- ten człwoiek na pewno się zmienił i nie jest już taki sam jak kiedyś, jest już dla Ciebie obcą osobą... To moje zdanie, ale zrobisz co będziesz uważała. Powodzenia :)

Gość no apologise.
Twoja_królewna staram sie tak do psrawy podchodzic. ze nie zaryzykuje obecnego zwiazku na koszt tego co by mogło byc miedzy mną z tym męzczyzną z przeszłosci. Mało_stanowczy jesli wmawiam sobie, ze mam o nim nie myslec to mysle jeszcze bardziej. "myslcie o wszystkim, tylko nie o białych niedzwiedziach!":o

Ike - przecież nie napiszę tak otwarcie, że absolutnie nie wzrusza mnei los karpia.

mogłabyś się na coś przydać brum raz w życiu i zabrumić i trochę świąteczny topik bo ja w między czasie walczę z rybką to tak za te wszystkie krzywdy :P

Ike czy dobrze rozumiem, że zabu=iałaś karpia kill him na śmierć? A szóste przykazanie?! (chyba szóste)? "Mało_stanowczy jesli wmawiam sobie, ze mam o nim nie myslec to mysle jeszcze bardziej" To pomyśl o jego wadach. Przypomnij sobie dlaczego się rozstaliście.

mało stanowczy podreperuj ostrość piątek klepki ja nie zabijam ja mam od tego ludzi:P

Niech myśli. Myśli się wymyślają tak jak masło się wymaśla. :)

Gość no apologise.
mam nadzieje ze wytrwam i nie dam sie nie ulegne pokusie:)

Gość hsb gsbfds fsafsad
ja p.ierdolę co za problemy ludzie mają jak jest warty bycia sz.matą to bzyknij tego drugiego jak nie to o nim zapomnij i już

Gość pastelowy kot
mase lasek żyje przeszłością i tematami: co by było gdyby...A idzcie i sprawdzcie a potem płaczcie, bo przecież o to w tym wszystkim chodzi...Lepsze jest prawie zawsze wrogiem dobrego:P

Gość no apologise.
hsb gsbfds fsafsad chyba lepsze takie niz nie miec do do garnka wlozyc:o

też mam takiego faceta z przeszłości, między nami nic nigdy nie było, ale darzyłam go ogromnym i silnym uczuciem. do dzisiaj czasami o nim myślę, ale już coraz rzadziej. chciałabym z nim porozmawiać, spotkać się, ale wiem, że to mogłoby zburzyć moje obecne życie i nie będę ryzykować. nie wiem za to, co bym zrobiła, gdyby pewnego dnia przyszedł do mnie i oznajmił, że jest w stanie odwzajemnić moje uczucie...

Gość no apologise.
fajter no własnie:( to chyba byłoby najgorsze, taka wielka pokusa..

Gość no apologise.
ypup

Gość lekka zenada
Jakie to... przykre, ze tyle jest kobiet, ktore maja za wielkie g swoich facetow, takie laski powinny byc sterylizowane, bo jak ktos nie potrafi docenic DOBREGO zwiazku ktory ma, to niech spierdala w podskokach, a nie zawraca glowe partnerowi, bo on na pewno znajdzie bardziej wartosciowa osobe, ktora nie bedzie miala takich zalosnych 'dylematow'.

Gość karolw
mam taki sam problem . myślę o niespełnionej miłości z młodszych lat. porostu .wiem ze z ta druga byłoby dobrze mi może ladniejsza zabawniejsza . ale na dłuższa metę by to nie wypaliło chyba :/ tez myślę o spotkaniu z tamta druga osoba ale mam do niej słabość i nie wiem czy czasem umiałbym sie powstrzymać. nie chciałbym zranić obecnej partnerki,,:/

Gość no apologise.
lekka zenada a czy gdzies napisałam ze chce zdradzic?? ze mi zle z obecnym? jest mi z nim bardzo dobrze i dlatego mam wyrzuty ze zdarza mi sie myslec o kims z przeszłosci!

Gość no apologise.
lekka przesada nigdzie nie pisałam ze jest mi zle z moim facetem, jest mi z nim super! nie mogłam sobie lepszego wymarzyc! dlatego tez jest mi zle ze czasem zdarza mi sie myslec o innym:(

Gość ja tam uważam
skoro to tylko fantazje to nie robisz nic złego. Jest różnica gdy ma się zamiar coś zrealizować a tylko wyobraża sobie coś. Ja czasem podczas seksu fantazjuje o seksie analnym, albo żeby być totalnie zdominowana przez mojeo faceta. To nie znaczy że chciałabym to zrealizować, bo nie chciałabym. I myślę ze to właśnie to, nieszkodliwa wyobraźnia. Myślisz że on nie fantazjuje o jakiejś gwieździe? Bez przesady jesteśmy tylko ludźmi i każdy jest inny.

Gość ja tam uważam
lekka zenada - sterylizowane ? mniej wartościowe? sorry nie zauważyłam żeby autorka pisała o chęci zrealizowaniu tych myśli. Póki takie rzeczy zostają tylko w wyobraźni nie dzieje się nic złego. To, że kochamy kogoś nie znaczy że nie można spotkać kogoś kto będzie na nas mocno dział fizycznie. To od nas zależy czy poprzestaniemy na kilku fantazjach i przeczekamy czy będziemy dążyć do realizacji pożądania...

Gość no apologise.
i po wigilii😴