Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaggubionaismutna

Boję się facetów

Polecane posty

Gość zaggubionaismutna

Jak rozpoznać fajnego faceta? Po czym poznać czego on chce? Boję się że jakiś mnie wykorzysta. Wykorzysta mój brak jakiegokolwiek doświadczenia w sprawach związków itd Boję się że będzie chciał tylko seksu, a ja się nabiorę na jego bajery. On dostanie czego chce, zrani i zostawi... Nigdy chłopaka nie miałam i jestem zielona :( Mam już 21 lat i strasznie mi smutno, że jeszcze nikt się nie pojawił :(

Ehh...i co tu pisać, hmmm nie myśl tak że każdy Ciebie zrani bo nie wszyscy są tacy lecz niestety takich osob jest malo i najczesciej ich nie widzimy...Napewno kogoś znajdziesz :)

Jeśli będziesz tak ciagle o tym myslala to takie mysli Ciebie beda paraliżować i nie bedziesz sie potrafila otworzyc dla ludzi

Gość Betkaaaa
Milosc jest jak dziwka, ktora czai sie gdzies za rogiem. Nigdy nie wiesz kiedy do Ciebie podejdzie. I Ty znajdziesz swoja milosc, tylko musisz wykazac sie cierpliwoscia.

Gość atari zwei
może nie zakochuj się od razu w pierwszym, który cię zechce przelecieć ?

Gość zaggubionaismutna
Skąd mam wiedzieć że mnie chce przelecieć?

Gość atari zwei
dobrze wiesz - będzie cię bajerował.

Gość zaggubionaismutna
Tak z tego co wiem wszyscy bajerują i chcą tylko seksu. Z tego wniosek że nie ma normalnych i uczciwych ;( Ja nie wiem jak rozpoznać kiedy bajeruje. Na tym polega problem...

Gość ffsdfdf
Dziewczyno, strasznie zasciankowa jestes. Przeciez faceci daza do seksu, predzej czy pozniej - taka ich nautra. Jesli jestes taka romantyczka, to lepiej daj sobie spokoj, bo bedziesz tylko cierpiec.

Jak ty zakładasz, że po naszych poradach od razu rozpoznasz superfaceta i będziesz z nim (tym pierwszym) szczęśliwa do końca waszych dni to POWODZENIA.

Gość atari zwei
taka nasza natura. jest w tym plus - jeśli chce cię przelecieć znaczy podobasz mu się. między nimi jest twój ukochany ale tego dowiesz się dopiero później. albo szalej za takim który nie chce cię przelecieć. to też jakiś sposób na życie.

Wyobraź sobie, że pierwszych 3 będzie do kitu, ale 4-ty to ten wymarzony. Odbębnij 3 związki i potem nie będziesz zadawała głupich pytań. Inaczej go nie rozpoznasz.

Gość zaggubionaismutna
Czytam tu historie o takich co się starali miesiącami, dłużej... Dostali czego chcieli i nara! Nie potrzebuję jakichś palantów tego typu.

Gość zaggubionaismutna
Pewnie wyjdę na naiwną idiotkę, ale jak się wcześniej nie miało chłopaka no to faktycznie jestem na poziomie podstawówki ech... Muszę się nauczyć bycia w związku itp... Już mi z tym głupio.

Gość spokojnie jak na wojnie
nie wszyscy tacy są :) dać szansę, a z seksem poczekać rok/dwa, albo i do ślubu nawet. jak kocha, to poczeka

Gość ffsdfdf
Aby pozanc tego wyjatkowego faceta, trzeba sie wczesniej kilkakrotnie sparzyc, zawiesc. Ty liczysz, ze pierwszy facet bedzie tym jedynym. To sie bardzo rzadko zdarza. Nie zyj idealami, marzeniami, tylko bierz zycie takim jakie jest.

To ściśnij nogi do 60-tki. Nic ci się nie stanie jak się pomylisz parę razy. (Tylko gumek używajcie). Debilizmem jest tylko trzymanie się takiego gościa, z którym ci źle. Ale spróbować, pomylić się i zacząć od nowa jest rzeczą ludzką.

Eee tam gadasz bzdury :) Nigdy nie wiesz co Cie czeka. A kto powiedzial że w wieku 21 lat musisz miec chlopaka ? :P Nie mozna siebie zmuszac do niczego bo w taki sposob Siebie oszukasz i skrzywdzisz i tą drugą osobę. Niektorzy np dopierow wieku 30 lat lub wiecej znajduja tą właściwą osobe.

zagubiona-To proste jak drut.Po prostu powiedz mu że jesteś dziewicą i zamierzasz taką być długi czas,nie wykluczone że do ślubu.Więc mówisz mu o tym żeby wiedział i nie miał do ciebie żalu.Jak facet będzie cię kochał to nie będzie mu to przeszkadzać,bo lepiej być z swoją miłością bez seksu,niż ją kochać ale nie być z nią wcale,to po prostu logiczne.Więc jak z tobą będzie,i nie będzie ci ciągle truł głowę o seksie i ciągle zachęcał cię do niego i przekonywał to oznacza że cię kocha.A jak z tobą zerwie to znaczy że po prostu chodziło mu tylko o seks.Więc mu nie dawaj tyłka i sprawa prosta.Nie rozumiem z czym masz problem?

Gość atari zwei
z tym czekaniem rok dwa z seksem traktuj jako żart. chyba, że chcesz zawęzić krąg kandydatów do mało "ruchliwych" fajtłapów i luzaków, którzy czekanie uprzyjemnią sobie grzmocąc lewą panienkę.

Gość spokojnie jak na wojnie
nie każdy musi mieć kogoś na boku. są tacy kolega, co nie dostają ślinotoku i potrafią wytrzymać, jak im zależy.

Gość atari zwei
wytrzymać :) tylko ta ich "zaleta" za kilka lat stanie się najgorszą wadą gdy ex-dziewica się rozkręci.

Gość zaggubionaismutna
Ano właśnie skąd mam mieć pewność, że z innymi na boku nie kręci... Nie żebym się bała seksu czy coś, po prostu nie chcę być taką "zaliczoną" i opuszczoną. Wiecie jak to jest jak ktoś zrobi nadzieję...

Gość zaggubionaismutna
Może za dużo sie naczytałam o takich co tylko wyrywają panny...

Gość atari zwei
zagubiona a co widzisz złego w byciu "zaliczoną" ? w końcu ten facet sam się nie zaliczy.

Gość do rozwódkaaa
i ma miec w mlodym wieku 10 partnerow seksualnych, bo sie pomylila? :O niech sie dziewczyna szanuje i czeka na wlasciwego

Gość zaggubionaismutna
Hmm w samym byciu zaliczoną nic złego, ale jeśli facet którego kocham stwierdziłby że był ze mną tylko dla seksu byłoby mi po prostu przykro. I właśnie boję się że tak będzie a wtedy to na pewno szybko się nie pozbieram i będę się bała jeszcze bardziej. Może wyolbrzymiam, może przesadzam, ale patrząc na dzisiejsze czasy, na to wszystko co się wyprawia człowiek traci nadzieję. Może gdybym miała 16 lat widziałabym to inaczej, ale mam już 21 i kiedy mówię facetom że nie miałam chłopaka oni nie chcą mieć ze mna nic wspólnego :( Każdy myśli że jak już mam 21 to pewnie kilku byłych, że był seks itp

Gość atari zwei
ona właśnie pyta jak rozpoznać właściwego. znasz lepszą metodę niż prób i błędów ?

Gość do rozwódkaaa
a ktory porzadny chlopak by mial dziewczyne, ktora miala wielu partnerow?