Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewcia244

Czy któraś z dziewczyn dostała pierścionek zaręczynowy w święta???

Polecane posty

Gość Ewcia244

Spodziewałyście się tego, coś przeczuwałyście??? Czy to było kompletne zaskoczenie?

Gość ja mam nadzieje ze nie dostane
nie chce miec nic wspolnego z tym czlowiekiem

Gość Ewcia244
A dlaczego nie chcesz mieć z nim nic wspólnego?

Gość Ewcia244
Regres co ty mi o minutach??? Jak ja już sekundy i setne sekund liczę:-P.

Gość Ewcia244
Regres co ty mi o minutach??? Jak ja już sekundy i setne sekund liczę:-P. Ale czuję że się przeliczę...uuu:(;)

w świeta chyba mało orginalnie no ale jak kto woli ja dostalam przed świetami byłam zaskoczona bo nie planowalismy nic a tu niespodzianka dziś ponad trzy lata po ślubie

Ale czuję że się przeliczę...u" no ja tam nie wiem? ale życzę ci by było po twojej myśli :D

Gość Ewcia244
Ups:-D miało być o godzinach:-D. Z tego wszystkiego w mózgu mi się poprzewracało:-D

Gość ja nie w święta
ale nic nie przeczuwałam. Wziął mnie z zaskoczenia :D Trzy lata po ślubie.

Gość Ewcia244
Dzięki Regres:). Może się spełni, choć sama w to nie wierze;-)... Pomarzyć nie zaszkodzi:-P

Ja dostałam w Wigilię od poprzedniego, wtedy wydawało mi się, że extra, że super, ale ktoś napisał wyżej, ze to mało oryginalne hehe i wlaśnie jak sie później okazalo nie warte to było niczego, bo okazał się totalnym dupkiem....

oo widzę zaczynają się świąteczne tematy zaręczyny w święta brak zaręczyn w święta brzydki pierścionek swiąteczno- zaręczynowy po świętach dojdą jeszcze kupił nie taki opłatek nie dał prezentu dał zły prezent zapomniał, że są święta w ogóle

Gość Żona Alojzego Kalosza
Ja myslalm, że to bedzie w Świeta a dostałam 23.12 i to było zaskoczenie :) To juz 2 lat i 1,5 po slubie :)

Gość Ewcia244
ale jak nie dostanę to niech sobie nie myśli ,że kiedykolwiek mu zrobię loda a ja to robię że ho ho no naprawdę

Gość ja dostałam
w wigilię... Powiedzial, że jedzie po karpia :P Przyjechał z kwiatami - ja byłam brudna, bo jeszcze pamiętam ścierałam podłogę, nieumalowana, bo gdzie o tym myśleć w ferworze pracy :D Dlatego mimo świąt było oryginalnie - on odjebany jak szczur na otwarcie kanałów, ja w brudnych dzinsach i spranym t-shircie :P Ja wiedziałam że jego oświadczyny nastąpią jakoś w tym czasie, ale mimo wszystko zaskoczył mnie porą oświadczyn w tym wigilijnym dniu Chociaż ja tam należę do mało romantycznych osób, takie "uroczystości" mnie peszą, czasem drażnią, irytują :o To jest śmieszne, sztuczne - kwiaty, pierścionek, on prawie ze łzami i niepewnoscią w oczach, jakby nie wiedział czy sie zgodzę, to głupie: "wyjdziesz za mnie" czy cos w tym stylu, to nie dla mnie, ale trzeba było to przeżyć jakos Na uroczyste oswiadczyny w gronie rodziny juz się stanowczo nie zgodziłam, pochwaliłam sie tylko pierścionkiem, opisując go jakby to był 8 cud świata Swoja droga pierścionek jest brzydki, nietrafiony, chciał się mój Pan i Władca pokazać i myslał, ze im wiecej, tym lepiej :o

Gość zaskoczka
a mi sie oświadczył na wakacjach w Turcji na plaży w nocy :) totalna zaskoczka i pierścionek trafiony :) tez myślę ze święta to takie trochę niebałdzo na zareczyny

Gość Ewcia244
ja dostałam ale z ciebie zimna pisda musi być:O masakra:O gość ci ofiarował pierścionek na znak że całe życie chce z tobą spędzić a ty mówisz że nie trafiony,jak byłabym twoim mężem miałabyś godzine na spakowanie:P wcale go nie kochasz

Gość Ewcia244
Te dwa ostatnie niby moje posty to oczywiście PODSZYWY:-)... bardzo bym chciała dostać pierścionek, ale To jeszcze chyba nie pora, zbyt Krótko jesteśmy razem.

Gość Ewcia244
jak mi nie da tego pierścianka to zęby chamowi wybije:O

Gość jak będą dzowny biły na paster
pasterkę;) romantico;) mrrrrrrrrrrrrr ale jak da w grudniu po świętach, że okey:P;)