Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna zyfryda

powiedziec to ksiedzu przy spowiedzi???

Polecane posty

Gość pieniądz
Oblubienico to co wg. Ciebie jest po śmierci? jeśli nic to jaki sens ma dla Ciebie życie?

sabotażowa owa - zejdź ze mnie, moherowe dziewczę, bo będę pisała, co ma ochotę, nikogo nie obrażam i konstytucja mi tego nie zabrania. Wg mnie po śmierci nie ma niczego - znaczy, umierasz i po ptokach.

Gość dewqeqwewqeq
"1. po ch*j mam sie spowiadac z czegos czego nie zaluje i mam zamiar kontynuowac? spowiedz bez zalu za grzechy i postanowienia poprawy jest NIEWAZNA wielka pani katoliczko" dokładnie. 1. żal za grzechy. Bez tego tak jak napisałeś/aś - po .uj cała spowiedź. Bardzo dobre podsumowanie tematu:)

Gość sabotażowa owa
Oblubienico, jeśli epitet "moherowe dziewczę" jest szczytem Twojej elokwencji to bardzo mi przykro :) musisz być wredna osobą, ciesze się, że mogę Cię spotykać jedynie w wirtualu, bo nie przepadam za takimi żmijowatymi osobami :) a w swoim otoczeniu mam wielu innowierców i ateistów, jednak nigdy nie krytykujemy siebie nawzajem i nigdy nie oceniamy - co Ty chętnie tu robisz

Gość izabelagjtjhjrjfryrytrjyjfyjf
Ludzie walczą z Bogiem, bo jest niwidoczny. Myślicie, że wszystko możecie? Oczywiście.Macie WOLNĄ WOLĘ. Zostaniecie z tego rozliczeni poźniej i tyle Proszę się nie kłócić i nie obrażać Każdy ma prawo do wyboru, bo Bóg dał nam tą wolność Pomódlcie się - lepiej to wam zrobi Nie musicie klepać zdrowasiek , wystarczy własnymi słowami np. podziękować za to, że tu jestem ;] Jeżeli nie znacie Biblii do końca lub źle ją zrozumiliście nie walcznie z Chrześcijanami. Kilku naukowców(to było dawno) z UK chciało obalić wszystko co związane z Bogiem. Jeden zabrał się za obalenie Zmartwychwstania. Nie dał rady. Pokochał Boga i został katolikiem. Tamci oczywiście nie uwierzyli. cóż. Mam pytanie.Dlaczego walczycie z chrześcijanami a np z Muzułmanami nie? Nie potępiacie ich i nie odradzacie im odejścia co? Zostawcie w spokoju wierzących, sami wybierzcie swoją drogę. Jednak liczcie się z konsekwencjami i jest wiele dowodów popartych naukowo i duchowo o istatnieu Boga, ale ktoś kto nie wierzy i nie chce uwierzyć zaprzeczy wszystkiemu To ludzie są źli . A kościół składa się z ludzi.