Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z problemem :P

JAK ZWALCZYĆ WZDĘCIA ????????

Polecane posty

Witam ! Mam taki problem. Cokolwiek zjem , brzuch robi mi się jak balon .... strasznie się z tym zle czuje. Po obiedzie jak gdzieś wyjdę to znajome dawno nie widziane pytają czy czasem w ciąży nie jestem :( Jestem szczupłą osobą, ale jak coś zjem jestem w brzuchu o 2 rozmiary większa .... robi mi się taka bańka wielka - od okolic żołądka aż pod samo podbrzusze. Brałam kiedyś activie troche pomagało , teraz wcale ... zapewne organizm się przyzwyczaił. Espumisany i inne tabletki tez nie działają. Nawet jak zjem kanapkę z masłem i pomidorem ... już robi się wypukły brzuch ... i zaczynają być ciasne spodnie , gdzie przed posiłkiem wisiały na mnie :( \Czuje się ociężała i nabita. brr. ktoś zna sposoby aby jakoś się tego pozbyć???

Gość wawcia_powraca10
srak

{ Wzdęcia - co to jest? Wiele z nas ma wzdęcia. Lecz co to takiego jest? Otóż wzdęcia to gromadzenie się dużej ilości gazów jelitowych. Jest to bardzo dokuczliwa dolegliwość, o której nie wypada mówić., ponieważ jest to bardzo krępujące. Polegają one na przesuwaniu się nadmiernych ilości gazów w przewodzie pokarmowym, które dają znać o sobie dziwnym dźwiękiem, co jest dla nas dużym, nieprzyjemnym dyskomfortem. } :D http://wzdecia.poradnikzdrowia.net/ 🖐️))

????

Gość fyghyh
WYPIERDZIEC SIĘ NAJŁATWIEJ

Gość luk chopie
weź węgiel:)

Gość luk chopie
jaa wungla weź i ci przejdoo :P