Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kleopatra32

przeziębione,chore dzieci i święta,odechcewa mi się ich

Polecane posty

wszędzie trąbią o radosnych świętach,a moje dziecko jest chore,jest na antybiotyku,marudzi,kaszle,wymiotuje,w nocy nie śpimy i odechciało mi się już tych świąt do tego dochodzą przygotowania,w których nikt mi nie pomaga mam 2 dzieci 2 latka i 7 lat,ten młodszy właśnie chory:(

Gość antypatologia
ja tez, zarazilam sie od faceta, dziecko tez. POki co, maly najleopiej to znosi, bo ma tylkko lekki katar i jest wesoly, ale ja ledwo zipie. Boje sie, ze zacznie sie jazda, jak nadejda swieta i trzeba bedzie szukac lekarza.

Gość wybrakowana_
Ja mam podobnie i jeszcze wyjazd do rodziny :(

Gość antypatologia
ja tez jutro jade do rodziny. bratowa w ciazy. Chyba w maskach bedziemy latac, zeby jej nie zarazic.

ale mam jazdę:( mały właśnie zwymiotował podcas snu,dostał ataku kaszlu bo katar mu zalega gdzies tam i zwrócił wszystko:( a w kuchni czekają na mnie gary

a ja się nigdzie nie wybieram z moim choruszkiem i to następna sprawa która mnie dołuje:( wszyscy do nas będa się zjeżdżać:(no i niestety trzeba poczęstować czymś gości,ale najpierw trzeba coś przygotować a jak to zrobić z chorym dzieckiem

Gość antypatologia
Ja sie ciesze, ze nie musze nic robic. Bedzie catering, tak ze nikt sie nie nameczy. u mnie Frida non stop w ruchu. Mlody sie przyzwyczail do niej, wiec go juz odciaganie nie rusza. teraz spi juz 2 godziny ponad, a ja chyba zaczne sie pakowac na wyjazd

u nas tez przekichane - w przenosni i doslownie; dzieci od 1,5 miesiaca choruja; corka ciagle zasmarkana, kaszlaca, 2 razy zapalenie ucha, teraz jest na augmentinie i wreszcie widac poprawe, maly tez przerobil antybiotyk bo kaszlal dluga, az swistal biedaczek, do tego wyzynaja mu sie gorne jedynki wiec jeczy caly czas; ja tez kaszlalam przez 3 tyg; na dokladke maz ma zapalenie zatok, goraczkuje, do 3 dni jest na antybiotyku no i dzis rano wstal z piekna pokrzywka na calym ciele... ech...

mój mały też ma augumentin,ja tez na antybiotyku:( nie paiętam takich świąt jestem umęczona u nas mały kiepsko znosi odciąganie fridą antybiotyk podac to tez horror

Gość LIRKAsaaa
u mnie wszyscy choruja na grype zołądkowa:((:(:( wymioty ,biegunka bole brzucha,nawet nie kupilam maku bo nikt by nie zjadl:( kazdy ma obolaly brzuch,goraczke a ja slaba jak mucha jak tu zrobic jakas wigilie??

Gość omniz
współczuję, wiem co to znaczy chory maluszek proponuję -kup gotową rybe po grecku -gotowy bigos Pudliszki(bardzo smaczny) - ciasto tez kup gotowe - mięsko jakieś robi sie bardzo szybko np zrazy z farszem z pieczarek, albo z oliwkami ,papryką , ogórkiem lub z jabłkiem

Gość omniz
na grypę żołądkowapolecam picie coli- my to przechodzilismy trzy tygodnie temu poza tym smecta i dużo pić

Gość LIRKAsaaa
masakra maly wciaz mi placze ze brzuch boli bo obolały po skurczach:( nawet coli nie chce pic bo go potem mdli:( najgorsze to ,ze nawet nie kupilam mu prezentu :(:(:(:(( mialam to zrobic przed swietami a tu ciezko sie wybrac do pobliskiego spozywczaka po cos do picia:(

Gość omniz
trudno z chorobą nie wygrasz , wiem jak się czujesz, przeczekaj aż minie i odkujesz sobie po świętach masz jeszcze sylwka i nowy rok, aprezent lepiej kupić później przemyślany niż byle co bo jest pod reką

Gość LIRKAsaaa
dzieki omniz:) i weselszych swiat:)