Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alutka27...

jak radzicie sobie z samotnoscia?

Polecane posty

" Chłopaki,nie tęsknicie w głębi serca za miłością spełnioną,ukochaną kobieta pachnącą wami i sexem,zarumienioną,wtulona w wasze ramiona." Podświadomie czuję taką potrzebę, ale świadomie wiem, że korzystniej żyć samotnie.

Gość -kobieta
CZułam się tak jak korjonos,12 lat temu.obcy świat..i moje mysli:nikt nigdy mnie nie pokocha..rzuciła m sie w wir życia z tym jednym ,jedynym pragnieniem,niespełnieniem,...poznałam smak miłości,uniesienia,rozkoszy,namiętności ,spijałam kazdą kroplę i do dzis ją spijam..

Gość -kobieta
Każdą kroplę miłosnej rozkoszy:)

Gość -kobieta
korjonos ma pewnie na myśli własne odczucia,swoje ciało heh

Gość -kobieta
offermo,metafora,wiesz co to

Dla mnie ta filmowa miłość jest jak wielka kula ścigająca Indiane Jonesa albo uchylanie sie przed kulami w Matrixie. Żadna z tych rzeczy i tak nigdy mi sie nie zdarzy.

Gość -kobieta
taki jestes pewien,korjonos,to tak jakbys był pewien że bedziesz zył kolejne 10 lat.a nie mozesz byc tego pewien..nawet jutra

"no wiesz, skoro zachciało ci się "związków" z jakimiś megierami to się nie dziw. ale to nie powód do uogólnień że "korzystniej być samemu" Wnioski wysuwam nie tylko ze swego doświadczenia, ale w większości z obserwacji i przemyśleń.

Ja na ten świat patrzę jakbym oglądał film. Niewielka to różnica czy widzę parę na ekranie czy w parku.