Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lookrecja

CO SĄDZICIE O TAKICH WŁOSACH? :D FOTO ;)

Polecane posty

Nudy. Nie komentujcie mojego ryjka na tym zdjęciu, proszę. 😭 Wystarczy, że powiedzie co sądzicie o takiej DŁUGOŚCI włosów. Kolor jest tutaj kompletnie inny niż w rzeczywistości, a że włosy mam zniszczone to wiem od dawna. Także pytam tylko o długość. 🖐️ http://img560.imageshack.us/i/1004601.jpg/ P.S. Są nierozczesane. :classic_cool:

Gość iksigrekzetka
Mnie się podoba taka długość, chociaż sama mam jeszcze dłuższe ;)

Gość strasznie łajzowato wyglądasz
nie pisze tu o włosach ale ogólnie

Gość Dotiz
Trochę za długie moim zdaniem. Niefajnie to wygląda. Takie zaniedbane. Podcięłabym je tak do biustu na Twoim miejscu.

Gość lililililaaaaaaa
masz zniszczone włosy ale, tak naprawde mogłabyć lepiej o nie zadbać proponuje kupić odżywke do włosów kręconych wtedy bardziej podkreślisz skręt włosów i nie będa takie napuszone najlpeiej kup sobie całą serie szampon,odżywka i pianke lub mleczko bez spłukiwania po umyciu rozczesz je wgniec pianke i susz chłodnym strumieniem i odrazu zobaczysz różnice:)

Długość może być, ale jak zniszczone to przytnij ze 20 cm i też będzie dobrze. Chciałem jednak skomentować wygląd. Śliczny rudzielec z ciebie ;] Jakie teraz masz włosy? Ten kolor na fotce świetnie ci pasuje!

No ciekawe czym się charakteryzuje "łajzowaty" wygląd. 🖐️ Brakiem makijażu i golfem? No kipi puszczalstwem. 🖐️ Znaczy na zdjęciu jest mój naturalny kolor, tylko, że aparat był ustawiony na wysokle nasycenie. Naprawdę mam naturalny brąz. :) http://img833.imageshack.us/gal.php?g=wlosy4.jpg Taki mam, miałam i zawsze będę mieć (aż nie osiwieję) kolor włosów. :D Powodzenia przy zapuszczaniu! :D

taka długość jest ekstra, ale co Ci po niej, skoro własnie - napisałaś, że włosy masz zniszczone :O zadbaj o nie, podetnij końcówki - bez powiekszania zdjęcia widać, ze się rozdwajają, zrób im jakaś kurację i będzie git 🖐️

Przycinać ich nie będę, zresztą na zdjęciu są nieco natapirowane u dołu, poważnie - nie są wcale tak bardzo zniszczone na dole. Końcówki nie rozdwajają się, ani nic. Już właśnie bardziej te krótsze pasma, bo mam cieniowane włosy. ;) Dzięki za komplementy. :P No właśnie zakupiłam sobie szampon i odżywkę. Kurcze, nie wiem teraz czy mam zrobić drugie zdjęcie, bo zniszczone są, ale NIE ĄŻ TAK. xD

bardzo ładne włoski :) Długoś super, zapuszczam tez takie :) Jak o nie dbasz? Jaki szampon, odzywka? Suszysz włosy? I rozszesujesz po umyciu ?

Gość iksigrekzetka
Ja mam swoje włosy za tyłek, ale ich nie prostuje bo by były już za długie :D

Gość autiorko jakbym
siostre blizniaczke widziała! szok przeżyłam ! tyle że ja jestem blondynką!

Lookrecja Moim skromnym zdaniem powinnaś mieć rude i tylko rude włosy. Na pierwszej fotce o niebo bardziej mi się podobałaś. Na tym następnym jesteś już bardzo przeciętna... Ale co ja tam wiem... Stary już jestem...

Gość okropne te kudły
sama mam bardzo długie i jakoś potrafię o nie zadbać. taka jesteś we wszystkim cwana,a nawet tyle nie potrafisz.

ten wredny cyniczny skurwiel :classic_cool: rus1 ma rację, w rudych włosach jest Ci o wiele ładniej

Gość jakajakajaaaaaaa
Co wy piep*zycie???????????????? Ona ma zniszczone włosy???? Masz cudne włosy! I zdecydowanie lepiej Ci w takim kolorze jak na 1 zdjeciu

Cóż, właśnie mój facet powiedział mi, że mam kolor identyczny jak na tym zdjęciu http://img560.imageshack.us/i/1004601.jpg/ cóż, w końcu reszta zdjęć jest stara, a te robiłam przed chwilą. :P Ja mam odżywkę, piankę i szampon do pielęgnacji włosów falowanych. Włosy mam natapirowane, dlatego wyglądają na zniszczone i puszące się, ale zapewniam, że takie są. Nie aż tak, znaczy się. :D O, ciekawe... Może masz jakieś swoje zdjęcia? :D Chciałabym zobaczyć swoją blond siostrę bliźniaczkę. :D Z reguły rozczesuje włosy po umyciu, żeby je jakoś ujarzmić. :P Suszę rzadko, tylko kiedy się śpieszę. :D

Dlugosc bomba. i jeszcze tak ladnie pofalowane... ile ty je hodowałas ?

Hodowałam 2,5 roku niecałe od długości przed ramiona. Z mokrymi też chodzę spać, ale rzadko, z reguły myję po południu i czekam aż wyschną. ;) Spać i tak chodzę najwcześniej o 1 więc nie mam z tym problemu. :P

W sumie zrobiłam sobie zdjęcie i kolor znowu wyszedł ten sam, także może ja mam jakiś spaczony obraz rzeczywistości, bo mój facet stoi obok mnie i wmawia mi, ze ja mam takie rudawe włosy. :D Ale całkiem rude to one znowuż nie są. ;)