Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lookrecja

CO SĄDZICIE O TAKICH WŁOSACH? :D FOTO ;)

Polecane posty

Tak, ale to nic fajnego, biorąc pod uwagę, że na rękach i nogach ma się ich też dużo razy więcej niż normalnie. 🖐️ PCOS się kłania. Cóż ja bym zrobiła bez kremów do depilacji. :O

Gość przyznaje
po co robisz sobie jakas fotogaleria w stopce? 1 zdjecie by nie wystarczylo? :O

Gość przyznaje
tak wlasnie przypuszczalam

Dobra, ludu, wyluzujcie. 🖐️ Nie umiem się zdecydować które zdjęcie powinnam pokazać i tyle. Poza tym uwielbiam zdjęcia, uwielbiam na nie patrzeć, robić, komentować i mieć robione. Trudno z takim zboczeniem ograniczyć się do ukazywania swojej osoby na jednym zdjęciu. 🖐️ Ale żeby stopka nie była za długa... Proszę! :D

Gość sajkcgffhjsdgcfhjqwe
JAK DLA MNIE SĄ CUUUUDOWNE TE TWOJE WŁOSKI :) NIE CZYTAJ KOMENTARZY OD ZAZDROSNYCH PUSTAKOW !:)

Gość Inspektor Wiesiek
ile ty masz lat lookrecjo?

Gość Inspektor Wiesiek
15?

Gość chcialabymchcialaa
czytam twoje wypowiedzi lookrecjo od jakiegos czasu(nie akurat tu) , ladnas dziewczyna, ale tak ordynarnie niekulturalna , ze ''oczy wiedna''.. ogarnij sie dziewczyno i moze zacznij uczyc , zamiast klnac i sie panoszyc na publicznym forum , a jesli juz tu jestes, to reprezentuj jakos swoje pokolenie.

Gość kuchcik kuchcik
no mowilam ze stara malenka. ladna ale co z tego, jak glupia... heh.

Gość hrabina von dupensztyk
no tez to zauwazylam.. obnosi sie ze soba jak dorosla wielka dama. ale fakt w miare ladna, wlosy ladne ale przytnij troche. i zmien swoje slownictwo

jesli juz nie mowimy o wlosach, bo w miare ok sa:) to powiem ci ze tez zauwazylam juz od dluzszego czasu ze bardzo wulgarna jestes:( to smutne, myslalam ze mlodziez jest inna, ze przynajmniej sa wyjatki.

Gość zaqazaqaz
swietna dlugosc, mega kobiece, zazdroszcze!

E... 15 to wiek licealny? Nie, mam więcej niż 15. Już pisałam do Was w innym temacie, więc nie wiem.. Skopiować? 🖐️ Zachowuję kulturę, gdy jest to na miejscu. Tutaj mamy przykład tematu, którego autor obraża wszystkich dookoła, powiedzmy, że się na nim rewanżuję. Oczywiście Wy czepiacie się mnie. Zaznaczam, że na początku mojej przygody z kafeterią byłam obrzydliwie miła dla wszystkich, rzygałam tęczą na prawo i lewo. Użytkownicy traktowali mnie bynajmniej "niekulturalnie". Zresztą brak kultury jest tu na początku dziennym, dlaczego czepiacie się akurat mnie? Czyżby dlatego, że jestem w wieku licealnym? Nie świadczy to o tym, że mam w głowie pstro, a na kafeterii mało kto wykorzystuje chociażby 50% swojego potencjału intelektualnego. Tutaj po prostu nie jest to potrzebne, bo mało kto rozumie, a jeszcze mniej osób przywiązuje uwagę do wypowiedzi na poziomie. Oczywiście, że NIE znam życia. Na pewno swoje wiem, bo pewnych rzeczy doświadczyłam , ale o większości nie mam zielonego pojęcia i nie kryję się z tym. Nie da się być osobą mądrą w wieku lat nastu. Jednak proszę Was - nie rozliczajcie mnie z tego cholernego intelektu, o którym naprawdę mało wiecie.

No i jeszcze... To, że umiem korzystać z wysublimowanych słów nie oznacza, że mam ochotę brać udział tylko w dyskusjach wymagających wyższego niż przeciętne rozgarnięcia intelektualnego. I poloniści, filolodzy, lingwiści, oraz ogólnie wszyscy przedstawiciele naszego gatunku - klną. Próba zachowania taktu w każdej sytuacji i powstrzymywania się od przekleństw - szczególnie gdy rozmawia się z człowiekiem do którego właśnie wulgaryzmy i ordynarność docierają najlepiej - wygląda po prostu śmiesznie. Także mam zamiar klnąc, gdy mój mózg odczuje taką potrzebę, oraz trzymać poziom gdy widzę, że właśnie tak należy się zachować. Wszystko jasne?

Gość ale sie usmiealllam
za długie:O wygladasz jakos tak... kudłato :O troche zetnij

Gość Looksus:)
a co mam sądzic o długosci ?

Gość Co za człowiek
Ale ty jesteś załosna....i sie popisujesz.psychol nie dziecko.

Gość 223235
Cudowna długość, sama miałam niedawno takie, ale ścięłam do ramion. Moim zdaniem takie długie włosy wyglądają zjawiskowo u szczupłej kobiety, natomiast ja jestem trochę przy kości i moim zdaniem mnie pogrubiały wizualnie, jakoś skracały mi sylwetkę, szyję... Ty sobie takie zostaw, bo jesteś szczuplutka. U fryzjera podetnij końcówki i poproś o najnowszą metodę podcinania, tak aby włosy już więcej się nie rozdwajały - gorącymi nożyczkami.

masz bardzo ładne usta- lookrecjo;-) ale jezeli chodzi o włosy W OGÓLE MI SIĘ NIE PODOBAJĄ! mam wrażenie, że są-bo są...i wyglądaja tak , jakby nic nie chciało ci się z nimi robić... nie stanowią żadnej fryzury! ... nie są ani proste, ani kręcone, ani ciemne, ani jasne...bardzo , bardzo nijakie... może grzywka taka dość gęsta i wyprostować reszte...? może zrobić kilka jaśniejszych refleksów pofalować ładniej-taki nieład a'la dziewczyna z plazy?:) masz potencjał! i zadbaj o nie, bo napuszają się strasznie

Gość do sajkcgffhjsdgcfhjqwe
Gratuluje Patryczku kolejnego przejawu tandetnego gustu:)

Gość lookrecja, jesteś bardzo
ładną dziewczyną. Przypominasz mi trochę moją koleżankę. Mogę wiedzieć ile masz lat? Ona akurat ma 17 ;) A co do włosów, kolor piękny, idealnie do Ciebie pasuje, no i długość akurat.