Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna-polka

Prezent dla niego...

Polecane posty

Gość pewna-polka

Mialam problem z prezentem dla faceta... Tzn on ma podejscie takie, ze mnie pyta co chce dostac i zazwyczaj we dwoje idziemy kupic. Ja wole robic mu niespodzianki. Tym razem bylo tak samo, ale... po wyjsciu ze sklepu w ktorym kupil mi moj wymarzony prezent zaciagnal mnie do nastepnego gdzie nakupowal mi mase bielizny przy czym zaznaczyl, ze to prezent dla niego... Przerazilam sie, ze cos mu sie stalo z glowa i bedzie sie w to przebieral :P Cala noc bylam jego modelka :) Jaki jest szczesliwy z tego prezentu! Czy wy sadzicie o takim prezencie? Niby prezent dla niego, a to znowu ja dostalam cos...

Gość ta ktorej pomoglo...
tez tak robimy w ogole nie kupujemy nic dla siebie ale robimy cos dla siebie to jest super i nie gromadzi sie tylu pierdol w chacie

Gość pewna-polka
Najlepsza akcje odwalil jak byla u nas znajoma i zapytala co robimy w walentynki... Z kamienna twarza odpowiedzial, ze sie zareczamy... To bylo jakos kilka dni wczesniej: Myslalam, ze żarty se robi, a on 14tego rano powiedzial, ze jedziemy do jubilera :D Choć nie powinnam być zdziwiona to mnie zatkalo :)