Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

falcon pilot

facet gotuje... to zaleta?

Polecane posty

wlasnie pieke keksa rumowego, zrobilem rybe po grecku i bigos.... jade na swieta a to jest moja "kaucja" :) lubie gotowac . czy dla was panie to zaleta czy wolicie jak facet nie miesza wam sie do garow?

Gość zaleta jak najbardziej
;)

Gość Enafant Terrible
falcon pilot szukasz żony :P??

wlasnie nie do konca , zona moje kumpla stwierdzila ze zabilaby go gdyby ten mieszal jej w garach. kuchnia jest jej a on ma tylko jesc

Uwielbiam!!! Mój facet gotuje mi zawsze, gdy się widzimy! I zawsze upichci coś awangardowego, a do tego przepysznego! No i sprząta, po gotowaniu i nie tylko! Ogólnie wszystko robi za mnie... Cholerny ze mnie nierób. :O Ech.

Gość taka ja./.,
mój facet lubi sobie pogotować i mnie to kompletnie nie przeszkadza.

Gość zaletaaaaaaaaaaaaa
zaleta :) mój ojczym gotował , nie na codzień, ale w swieta, urodziny, sylweter czasami obiadki i to naprawde wysmienite dania palce lizac. Żona,dziewczyna powinna to docenic nie ma sie czego wstydzic to plus taki facet w domu :)

ja nawet jak bylem zonaty to gotowalem obiady ( o ile bylem w domu) bo moja zona tylko pachniala i wygladala :D wg znajomych dobrze gotuje....zreszta dlaczego szefami kuchni zazwyczaj sa faceci?

przyznam ze dla mnie to sztuka.... naprawde przykladam sie do gotowania.... :) moi kumple sie smieja.... ale sami nawet makaronu nie ugotuja.... :D choc mam i takich ktorzy gotuja tak ze az mi nogi miekna i najchetniej pojalbym ich za mezow/zony :D

Gość jjjjjjjj jjjjjjj
moze na poczatku zaleta ale pozniej, hmm moja mama uwaza ze wada. Moj tata swietnie gotuje- mial mame chora na SM i musial gotowac sam dla rodziny. Przecietny facet z trudem zalewa platki z mlekiem, a moj tata ze wszystkim wybrzydza to zrobilby lepiej, do tamego sie wtraca i takie pierdoly, ogolnie latwiej zadowolic kulinarnie faceta ktory jajecznicy nawet nie zrobi;p

Gość jak umie to niech gotuje
moj gotuje i wychodzi mu to genialnie, uwielbiam patrzec jak krzata sie po kuchni, próbuje, doprawia mmm od razu mam wtedy na niego ochotę :p ale wiem że sa panowie którzy tylko chcą pokazać jacy to oni są ę i ą, narobia bałaganu w kuchni, cos tam wymodzą i strasznie sie tym podniecaja :o

cos w tym jest :) ale moja dziewczyna np pochodzi z zupelnie innego regionu polski i ma zupelnie odemienne nawyki, potray itp wiec za bardzo nie mam sie do czego wtracac bo niektorych dan nawet nie znam :D

pśp - no nie do końca, bo on to robi czasem wręcz na przekór mnie. :D Jak sama coś chce zrobić, to w sumie i tak wszystko pieprzę, więc nie dziwię się, że wygania mnie z kuchni... No a mnie się z reguły i tak nic nie chce, więc nie walczę. 🖐️ Tak czy siak on mocno lubi dominować. :classic_cool:

Bardzo mało jem, więc raczej jest mi to obojętne. Ale doceniam, jeśli facet sam sobie gotuje i akurat mam farta, że się z takim spotykam.

Gość zaletaaaaaaaaaaaaa
etam piszecie głupoty ze facet nie nadaje sie do kuchni.. Moj ojczym gotował świetnie, miał naprawde do tego talent, moja mama była bardzo z tego zadowolona i równiez dobrze gotuje, zawsze zgadzali się w kuchni i nigdy nie było problemu w sensie "wyjdz z kuchni bo jestes facetem i przeszkadza" jakies dziwne teorie macie. Jaksie lubi to sie gotuje, Zaraz bedziecie pisac ze facet który gotuje to "baba" a ja odpowiadam za pytanie Autora i pisze,,że to ZALETA! badz soba i jak masz ochotę to siedz wkuchni cały dzień :)

Gość mam pewne pytanie
Jak sie nauczyles tak dobrze gotowac jak mowisz?:) Ale tak dokladniej - jak to bylo czy moze samo przyszlo?