Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorową porą w koronce

A może... Podziel się swoją fantazją z innymi :)

Polecane posty

Tak się zastanawiam czy będąc w długim związku macie fantazje na temat innych osób? Mój wykładowca jest bardzo młody i bardzo przystojny. Jest też bardzo miły i odnoszę wrażenie, że ma słabość do mnie. Ja nic do niego nie czuje. Tylko nie mogę ukryć, że jest po prostu przystojny, bardzo. Aż mam ciary jak do mnie mówi. Na szczęście jeszcze miesiąc i zacznie się nowy semestr i ten przystojniak zniknie z moich oczu z czego się bardzo cieszę. Myślicie, że fantazje są bezpieczne? Czy mogą zaszkodzić?

Gość optjhpj
bardzo mlody wykladowca? :o

Gość RodeoDrive.
Co to za koronka, w której jesteś? Zdradź sekret...

opisywać jak bardzo naga teraz jestem mogłabym tylko mojemu mężczyźnie ;) no właśnie miłość ...i paskudne pożądanie. Pożądanie zawsze sprawia, że czuje że gdzieś w głębi po prostu jestem zła, wolałabym być zapatrzona jak w obrazek w jednego i tak bezproblemowo całe zycie. Wolałabym nie zauważać innych. Mam wrażenie że mój partner nie zauważa wdzięków innych kobiet, mam nadzieje, że tak nie jest, bo tylko gorzej czułabym się ze swoim charakterem. Mam nadzieje, że nigdy nie będę musiała się zastanawiać, co zrobić żeby nie ulec chwili, żeby zniszczyć wszystko. To byłoby bez sensu. Fantazje powinny zostać tylko fantazjami. Oglądaliście Dracule z Winona Ryder? Czuje się dziś troche jak główna bohaterka. I ta świadomość, że wystarczyłby jeden gest...