Spaghetti .... 37 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, nekrolog filipa m. napisał: dawaj frajerzyno, jak ty wyglądsz w ogóle Na pewno lepiej od Ciebie ćpunie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nekrolog filipa m. 0 Napisano 4 godziny temu pigmej zajeebany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, libed666 napisał: no i kolejne urojenie wjechalo Wygadałeś się kiedyś że dostałeś wrzątkiem jak były rozmowy o bliznach i to zrozumiałe że będziesz się tego wstydził i wypierał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dokładnie tak jest każdy leci. nie leci tylko pcha sie na niego kazda cokolwiek to znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 28 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, libed666 napisał: ale ja nie czytalem tego tematu odnioslem sie do posty ktory mnie interesuje i do niego odpowiedzialem tak o mnie tez wiekszosc pewnie tak napisze. Przecież Mara pisała wyraźnie o przekręceniu jej słów i szukaniu zwady na siłę. Także nawet posty do których się odnosisz, niezbyt Cię interesują, z tego co widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 57 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Dokładnie tak jest każdy leci. Skomentowałbym, ale wiem, ze piszesz poważnie, wiec odpuszcze, nie jade upośledzonym laskom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Wygadałeś się kiedyś że dostałeś wrzątkiem jak były rozmowy o bliznach i to zrozumiałe że będziesz się tego wstydził i wypierał. jak cie to cieszy ze dziecko wylalo na siebei wrzatek przyznaj sie zwyrolu ze takie teksty kopiujesz i czytasz sobie do poduszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 337 Napisano 4 godziny temu Rany, rany, nie wiedziałam, że tak bardzo zniszczę rozmowę komentując widmokowy bełkot o dowcipie absurdu. Kolesia, który słynie tu z najmniej śmiesznych dowcipów o dzieciach chorych na raka i niemowlakach zjadanych przez agresywne psy. Naprawdę bez sensu sie odezwałam, następnym razem powstrzymam się również gdy lezak będzie opowiadał o swoich milionach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Moon czy kimkolwiek jesteś pajaciu idż lepiej do swojej Klaudii To karzeł pewnie był w aptece i znowu się naćpał tabsami przeciwbólowymi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, libed666 napisał: nie leci tylko pcha sie na niego kazda cokolwiek to znaczy O właśnie dobrze mówisz pchają sie wszystkie i co on ma robić? Zazwyczaj ucieka ale to można miec dość bo pomyśl pięć bab sie do ciebie pcha to można szoku dostać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Bożenka LuBicz napisał: Przecież Mara pisała wyraźnie o przekręceniu jej słów i szukaniu zwady na siłę. Także nawet posty do których się odnosisz, niezbyt Cię interesują, z tego co widać. nie pisala o szukaniu zwady z nia tylko z widmokiem ze niby wszyscy go prowokluja niewiniatko. nie pierwszy raz to pisala bo ciagle to pisze i broni wszystkiuch zje.bow zwlaszcza tych z kowbojek ze zli ludzie ich prowokuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: O właśnie dobrze mówisz pchają sie wszystkie i co on ma robić? Zazwyczaj ucieka ale to można miec dość bo pomyśl pięć bab sie do ciebie pcha to można szoku dostać. biedny pchaja sie baby na niego a co to znaczy "pchac sie " ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Spaghetti .... napisał: Znwu zaczynamy widzę czasem kiedy muszę Spoko, ja staram się zapomnieć o Pomorzu. Spoko dziś źle sie czuje i nie mam sily na kłótnie pomorze ładnie tam jest ake za daleko nie dla mnie. Lepsze juz góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Rany, rany, nie wiedziałam, że tak bardzo zniszczę rozmowę komentując widmokowy bełkot o dowcipie absurdu. Kolesia, który słynie tu z najmniej śmiesznych dowcipów o dzieciach chorych na raka i niemowlakach zjadanych przez agresywne psy. Naprawdę bez sensu sie odezwałam, następnym razem powstrzymam się również gdy lezak będzie opowiadał o swoich milionach Wyjmij kija z duрy a do leżaka chciałeś na chatę wbijać i chyba po alko tak cię wzięło na ogiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, jukon tworki welcome napisał: Skomentowałbym, ale wiem, ze piszesz poważnie, wiec odpuszcze, nie jade upośledzonym laskom Jak byś coś zrobil a sie hamujesz to słabo bo trzeba wyrzucać z siebie emocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, libed666 napisał: biedny pchaja sie baby na niego a co to znaczy "pchac sie " ? Wbijać na priv i chcieć sie spotkać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, libed666 napisał: jak cie to cieszy ze dziecko wylalo na siebei wrzatek przyznaj sie zwyrolu ze takie teksty kopiujesz i czytasz sobie do poduszki Już się tak nie denerwuj że mamusia wylała na ciebie wrzątek, bo tak szydziłeś z innych jakie mieli dzieciństwo więc i z ciebie można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 6 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, libed666 napisał: nie pisala o szukaniu zwady z nia tylko z widmokiem ze niby wszyscy go prowokluja niewiniatko. nie pierwszy raz to pisala bo ciagle to pisze i broni wszystkiuch zje.bow zwlaszcza tych z kowbojek ze zli ludzie ich prowokuja A dokładniej miałam na myśli tę jedną konkretną sytuację... która miała miejsce a o której nie masz pojęcia bo nie wiesz o co chodziło... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Spoko dziś źle sie czuje i nie mam sily na kłótnie pomorze ładnie tam jest ake za daleko nie dla mnie. Lepsze juz góry. Więc połóż się spać i odpoczywaj kruszynko dla mnie żadna odległość nie stanowi przeszkody, ale góry też fajne popieram. Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wbijać na priv i chcieć sie spotkać. aha dzieki za wyjasnienie raczej zadna zdrowa psychicznie sie nie pcha to musi byc moon ale watpie ze nawet on by sie chcial z krzysiem spotkac Edytowano 4 godziny temu przez libed666 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 337 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, libed666 napisał: nie pisala o szukaniu zwady z nia tylko z widmokiem ze niby wszyscy go prowokluja niewiniatko. nie pierwszy raz to pisala bo ciagle to pisze i broni wszystkiuch zje.bow zwlaszcza tych z kowbojek ze zli ludzie ich prowokuja Wkurzyła się że jej zaburzyłam dialogi ze zwyrolem. Już się rozkręcał że nie każdy rozumie jego dowcip absurdu, ona wjechała z Kołaczkowska, nawet przyznanie że nie czytałam ich słowo w słowo nie pomogło już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, libed666 napisał: nie pisala o szukaniu zwady z nia tylko z widmokiem ze niby wszyscy go prowokluja niewiniatko. nie pierwszy raz to pisala bo ciagle to pisze i broni wszystkiuch zje.bow zwlaszcza tych z kowbojek ze zli ludzie ich prowokuja Akcja rodzi reakcje i nawet policja ci powie żebyś nie zaczepiał ludzi i nie obrażał. Wiem że piszę do imbеcyla który jest po szkole specjalnej i który nie czai tak prostych oczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 57 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wbijać na priv i chcieć sie spotkać. Dawaj ktore się tak wbijają na zablokowany priv świrmoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, marazen napisał: A dokładniej miałam na myśli tę jedną konkretną sytuację... która miała miejsce a o której nie masz pojęcia bo nie wiesz o co chodziło... : ) ciagle piszesz to samo i bronisz widmokow i lezakow sugeruijac ze inni ludzie ich przesladuja a tak naprawde to oni sami prosza o to bo to jedyny ich kontakt z ludzmi bo w normalnym zyciu unikaja ludzi bo sie ich boja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Wkurzyła się że jej zaburzyłam dialogi ze zwyrolem. Już się rozkręcał że nie każdy rozumie jego dowcip absurdu, ona wjechała z Kołaczkowska, nawet przyznanie że nie czytałam ich słowo w słowo nie pomogło już przeciez widmok nie wie kto to kubus puchatek to jak chciala z nim gadac o kolaczkoweskiej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 28 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Rany, rany, nie wiedziałam, że tak bardzo zniszczę rozmowę komentując widmokowy bełkot o dowcipie absurdu. Kolesia, który słynie tu z najmniej śmiesznych dowcipów o dzieciach chorych na raka i niemowlakach zjadanych przez agresywne psy. Naprawdę bez sensu sie odezwałam, następnym razem powstrzymam się również gdy lezak będzie opowiadał o swoich milionach Nie niszczysz, tylko się ośmieszyłaś teraz, nie wyłapując ze zrozumieniem ich postów, bo podawali ogólnikowe przykłady. Nikt tu się humorem widmoka nie zachwycał, coś Ci się pokićkało już z tej animozji do forumowych wariatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, libed666 napisał: aha dzieki za wyjasnienie raczej zadna zdrowa psychicznie sie nie pcha to musi byc moon ale watpie ze nawet on by sie chcial z krzysiem spotkac A twoja narzeczona tołdi zdrowa jak robiła wbitki na priv do ludzi żeby ze mną nie pisali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Akcja rodzi reakcje i nawet policja ci powie żebyś nie zaczepiał ludzi i nie obrażał. Wiem że piszę do imbеcyla który jest po szkole specjalnej i który nie czai tak prostych oczywistości. Cytat juz wjezdza policja zaraz bedzie sad i gadki spod celi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, jukon tworki welcome napisał: Dawaj ktore się tak wbijają na zablokowany priv świrmoka Munek ja mam wyłączoną skrzynkę i jest spokój z twoim spamem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 6 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, libed666 napisał: ciagle piszesz to samo i bronisz widmokow i lezakow sugeruijac ze inni ludzie ich przesladuja a tak naprawde to oni sami prosza o to bo to jedyny ich kontakt z ludzmi bo w normalnym zyciu unikaja ludzi bo sie ich boja. No i mamy się teraz słownie przepytać, a bo Ty taki shraki i owaki... Zrozum że nie pisaliśmy o Śliwce ani o Widmo z Widmo : ) źle coś zrozumiała i zaczęła swoją śpiewkę o nim... po raz enty... ten tasiemiec już jest ograny. Edytowano 4 godziny temu przez marazen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach