Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda K ze Szczecina

Oto przepis jak idealnie manipulować emocjonalnie facetem

Polecane posty

Manipulować by manipulować to chyba każda z nas umie. Sek w tym by tak zrobic by samemu podejmowac decyzje a jakby cos nie tak wyszlo to wine nalezy zrzucic na faceta oczywiscie w taki sposob zeby nie mial watpliwosci ze nim manipulujemy oraz aby wiedzial ze rzeczywiscie jest winien:classic_cool:. Podam tu prosty przyklad: Ja chce isc do kina facet chce isc na koncert pod chmurka. Wiec idziemy do kina. Kino jest oddalone bardzo od miejsca gdzie bedzie koncert. Facet ma opory bo twierdzi ze lepiej isc na koncert poza tym w kinie moze nie byc juz miejsc bo film dobry i bilety wykupione. Ja nie daje za swoje i idziemy do kina. Tam okazuje sie ze nie ma wolnych miejsc i wale focha oraz cala wine zrzucam na niego ze on NIEZBYT DOSTATECZNIE namawial mnie na ten koncert i teraz mamy spieprzony wieczor i to wszystko jego wina:P Dziewczyny uczcie sie bo na prawde facet powinien byc winny nawet naszych bledow :P

jestem pojebana :d:classic_cool:

już to zrobiłam :D powiedziałam to rodzinie dziś rano , kazali mi nie przychodzić na kolacje :D

jesuuuu jaka żenada gdyby ktoś w ten sposób chciał zwalać winę na mnie to bym zeszła z tego świata ze śmiechu no chyba, że twój facet to jakiś kapeć, który da sobie wmówić wszystko ale żadna to wtedy twoja zasługa:)

lubię czuć sie jak idiotka :D

Gość fdgdfgdfgdfgd
Autorko, jestes tepa dzida jakich wiele. Zycze Ci, aby to facet tak Toba manipulowal, rozkochal w sobie, a pozneij porzucil. Nie zaslugujesz na powazne traktowanie.