Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raevenne

Szukam nimfomanki woj.Śląskie

Polecane posty

Gość raevenne

Hej, piszę tutaj ponieważ mam nadzieję że znajdę tutaj nimfomankę.Jestem erotomanem i nie wyobrażam sobie dnia bez seksu.Mam 26 lat i jedną stałą partnerką z którą uprawiam sex w przeróżnych formach od paru lat.Jesteśmy obaj idealnie zdrowi i zadbani.Ale ja mam mało i w związku z tym chciałbym spróbować z inną kobietą.Bardzo kręcą mnie szczupłe dziewczyny o małym biuście i naturalnej urodzie.Jeśli jesteś taką dziewczyną i chciałabyś umówić się ze mną to napisz do mnie na mail echosounder@interia.pl Gwarantuję pełną anonimowość i dyskrecję ! nie jestem żadnym oszustem i zabójcą tylko spragnionym uczucia i seksu mężczyzną.Jestem z woj Śląskiego a dokładnie z Żor !

Hej :) Ja tez jestem ze Śląska : D Jeśli jesteś z wyglądu choć troche podobny do Luntka, napisz:P I zawsze możemy się wtedy spotkać... mówię serio ; D

Gość raevenne
Do luntka nie jestem podobny :) Mam 188cm,szatyn,piwne oczy.75 kg,zadbany i podobno bardzo przystojny :)

Gość xxxx EmoBoy xxxxxx
"szatyn,piwne oczy.75 kg,zadbany i bardzo przystojny" TO mi bys bardzo odpowiadał bo w moim typie jestes, ale ja nie jestem ze Slaska, ale blisko i tak tam mam jestem z Krakowa ale jezdze o rodziny na Slask, jestem brunetem i przystojny, chcesz mnie ??? jestem gejem i mam 15 lat.

Gość gość
Witam szukam kobiety chetnej na sex nawet dziennie i w jakim miejscu bedziesz chciala. Odezwij sie czekam 516940805 tylko kobiety .