Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igraszkaaaaa91

34 tydz ciąży(zdjęcie) wielkość brzucha

Polecane posty

Gość igraszkaaaaa91

Witajcie otóż coraz więcej osób mówi mi że nie widać po mnie abym za 6 tyg rodziła... czy naprawdę mam aż tak mały brzuszek? Mi się wydaję że jest w porządku. Powiedzcie ... oceńcie sami. http://www.voila.pl/100/i2v8c/?1

Gość szczerze to wydaje mi się
że ludzie chcą być mili i nie mówią ci prawdy. Masz bardzo duży brzuch. Jakbyś miała się za chwilę rozpakować a nie za 6 tygodni:/

Gość bgbhgh
Szczerze? Masz ogromny brzuch i trudno mi wierzyć że taki masz w 34 tyg. to jaki będziesz miała w 40? to ciąża pojedyncza?

Gość igraszkaaaaa91
tak pojedyncza a dokładnie synuś

Gość bgbhgh
No widać taka twoja natura. Ale i tak najważniejsze aby dziecko sie zdrowo rozwijalo. a ile wazy?

Gość igraszkaaaaa91
jak byłam 18 grudnia to ważył ok 2500gr

Gość igraszkaaaaa91
czyli mówicie że nie jest za mały? Bo już się wystraszyłam troszeczkę że po mnie nie wydać aby to końcówka była ...

Gość asisud
jezu przecież ty jesteś słoń!!!!!!!!!

Gość sodwpodwpd
jaka grubaska:D

ile masz w obwodzie cm? jaka bylas przed ciaza? bo szczezre mowiac to mi to wyglada na koncowke ciazy blizniaczej

Gość no jak dla mnie to
kawał bębna-fajne ma mieszkanko twoj synus- nie jest mu ciasno- a masz fotke zebys była w koszulce?tak normalnie-bez podwijania?

Gość no jak dla mnie to
mysle ze brzuszek standardowy jak na 8smy m-c - tym bardziej z proilu ps. nie przeszkadza ci ,ze dajesz fotki całej Twojej osoby?tzn wszystko ok ale mało kto na kafe daje fotke bo zaraz sie jędzory zlecą i będą głupoty pisać

Fajny ten brzuszek:)i nie martw sie.Rozmawiałam z moją mamą:)ona jak mnie rodziła to miała brzuch taki jaki ja mam teraz w 11 tyg:)i co??i jestem cała i zdrowa:)a podzielam zdanie poprzedniczek ze jak na 34 tydz to masz duży brzusio:)

Gość igraszkaaaaa91
no to ja nie wiem co oni się tak do mnie doczepili z tym że mam mały ... Kurczę chciałam zamalować ale wtedy mi format zmieniało i niestety nie mogłam ... :( a niech sobie gadają co chcą:D im się podobać nie muszę ;) a za 30 dni samo się usunie :)

Gość smerfetkaaaaaa
łe ja jestem w 35tc a wydaje mi się, że mam jeszcze mniejszy :p

Gość edrtyu78i
Brzusio masz dużyyyyy. Naprawdę jest pokaźny i widać, że nie długo będziesz rodzić :) Pozdrawiam :)

Gość ggggggdgf
masz ogromny brzuchhhh

a wy pomarancze z patologicznych rodzin, czemu nie pokazecie swoich pieknych buziek tylko komentujecie w chamski sposob wyglad ciezarnej dziewczyny? widocznie w waszym srodowisku takie slownictwo to chleb powszedni :O a brzuch jak na moj gust spory..

Gość masz baaaardzo duży brzuch
:)

Gość jklpoiuuyttfr
jest ok, ja mam sporo mniejszy a jestem w 33 tygodniu, tylko niepotrzebnie wklejaaś zdjęcia twarzy, bo teraz frustraci będą lać pomyje, mam nadzieje że się nie przejmujesz tymi gadkami

brzuszek jest całkiem spory, tak jak mój zresztą w tamtym okresie :) w 35tc wszyscy pytali mi się czy jestem już po terminie albo mówili coś w stylu 'a pani jeszcze nie urodziła?' i kiedy odpowiadałam że jeszcze ponad miesiąc to mówili 'bliźnieta co?' :D nawet mój lekarz podczas ostatniej wizyty zażartował, że być może przeoczył drugiego smyka. Nie wiem dlaczego miałam taki ogromny brzuch bo synek nie urodził się jakiś ogromny- 57cm i 3610g :)

Gość nio nio
mamusiu masz normalny brzuch kobiet w ciązy, pamietaj nie ma co sie porównywać, kazda dziewczyna inaczej się nosi w ciąży, spokojnie, najwazniejsze jest bys dbała o siebie a po ciązy szybko wrócisz do płaskiego brzuszka :d

Gość pola_30_
autorko, brzusio jest ok też taki miałam, kobiecie zawsze się wydaje że jest za mały, bo się przyzwyczajamy :) jest ok na 34 tc

dla mnie brzuszek duzy, ale dlatego ze ja sama mialam maly ale ogolnie bardzo ladny i bardzo ksztaltny

ja nie miałam takiego w 40 tc;) Moim zdaniem bardzo duży. Nie ma się jednak czym przejmować rozmiar brzucha i tempo rośnięcia są sprawą indywidualną. Są dziewczyny które w 8mcu maja taki brzuch jak ja teraz w 18tc. Wesołych Świąt:)