Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *lien vs predator

dziewczyny mnie uwielbiaja kolesie nienawidza i omijaja

Polecane posty

Gość *lien vs predator

Nie mam problemu z kobietami, mam duze powodzenie to się po prostu wie, czuje.. Jeżeli natomiast chodzi o facetow/kumpli to jest totalna porazka. W przeciwienstwie do tego co doswiadczam że strony lasek , goscie mnie totalnie olewaja, pomijaja. Nigdy nie zapraszaja, trudno mi zdobyc jakiegokolwiek prawdziwego kumpla. Co moze być nie tak? Gdzie lezy blad?

Gość xenxen
pewnie wygladasz jak ciota i się wstydzą kolegi takiego

Gość *lien vs predator
muszę już iść, bo stary siedzi w wannie i wzywa mnie na tradycyjną wspólną kąpiel :classic_cool:

Gość *lien vs predator
Hehehe nie ni zniewiescialy na pewno nie jestem. Watpie żeby tyle kobiet chcialo być że zniewiescialym w zwiazku. Bylem już w 6ciu a moglem miec o wiele wiecej partnerek. To nie o to chodzi to że "dziewczyny na mnioe leca" choc takie stwierdzenie jest infantylne, to wiem. Chodzi konkretnie o znajomosc z kolesiami, kicha do kwadratu

Gość *lien vs predator
Hehe ok niech i tak bedzie. Również wesolych-* niebieski kwiatek*

Gość vshkgsg
To co ma wartość dla kobiet odpycha facetów. Może zwyczajnie nie jesteś słowny, taki dużo obiecujesz, a potem nie ma to pokrycia w faktach, czy też masz bujną wyobraźnię i się przechwalasz,kobietom to nie przeszkadza wręcz odwrotnie a u kolegów jesteś od razu skreślony.

Gość jhgv
wenus ale ty brzydka jestes :O