Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika dziewczyna marynarza...

Czy o marynarzach to prawda??

Polecane posty

Gość Monika dziewczyna marynarza...

Czy o prawda że marynarze mają kochanke w każdym porcie?? Bo nzam jednego ale nie wiem czy sie z nim wiązać bo tak słyszałam...

Gość Stateczek
W dzisiejszych czasach to zanika, wiem co mówię, bo mam faceta jest oficerem na masowcach :)

Gość moj tez
mój chłopak tez jest marynarzem i szczerze w to wątpię ;)) ale oczywiście zdarzają się tacy to Ty jak Go poznasz raczej się dowiesz czy jest do tego skłonny bo to wszystko zależy od faceta

Gość edrerererer
kochanka w kazdym porcie to pikuś - gorzej jak ma osobistego okrętowego "majtka" :o

Gość szmalczyk czy oliwa;)
To cudowne że gdy tylko zostanie wymieniona jakas grupa zawodowa jak za dotknięciem różdżki wyskakuje kilku przedstawicieli danej profesji i ich rodzin ,w realu trudno było by o coś takiego zorganizować ach ta cyberprzestrzeń (,moje zastrzeżenia dotyczą jedynie zbyt małej reprezentacji matadorów i kosmonautów;) kwestia czasu jak sądzę ...w końcu jak czytam bywalców którzy jak się postarali i mocno napięli to zyskali i mądrość i uroodę ;))(jest tu jeden/a taki/a;) to myślę sobie że wszystko jest możliwe;)( tak po cichu to jednak sądzę że czasem najgorsza rzecz jaka może spotkać głupca to sukces w jakiejś choćby wąskiej dziedzinie obojętnie jakiej ,pogłaskany tak przez życie , zaczyna wierzyć że w swoją wyjątkowość co nie było by jeszcze niczym złym, gorzej że zaczyna wierzyć w wyjątkowość uniwersalna i absolutną;) czego by nie dotknął skaża geniuszem;) Oczywiście trochę żartuje ,spełnienie zawodowe jest ważne gdy jednak ludziowi brakuje czegoś co Murakami fajnie opisał w jednej ze swoich książek a co brzmiało coś jakby tak -"- Może masz w sobie jakby głęboką studnię. I kiedy przed nią stajesz i wołasz: „Król jest nagi!", wszystko jakoś się samo rozwiązuje." może to rodzic problemy;)Co do świąt jeszcze to cóż ,nigdy nie jest tak żebyśmy dzięki czemuś czegoś tam nie nauczyli ,czegos nie dowiedzieli