Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słoneczko2010

podsłuchałam rozmowe...

Polecane posty

rodzice rozmawiali o tym jak im ciężko, nawet na leki nie mają, bo całe pieniądze idą na jedzenie i rachunki, a żyjemy dość skromnie, zawsze obiad na jedno danie, rzadko mięso... na jedzeniu juz bardziej sie oszczedzic nie da, prad tez oszczedzamy wieczorem po ciemku siedzimy, rzadko tv... ale nie wiedziałam że jest tak źle :( Mam 22 lata i studiuje dziennie na 4 roku... chciałabym po tej sesji znaleźć prace, ale czy student dzienny ma nią szanse..

Może uda Ci się znaleźć pracę weekendową albo na wakacje/ferie? Może jakieś sprzątanie prywatnych mieszkań po zajęciach albo praca we własnym domu i przynoszenie do pracodawcy gotowych produktów (jakieś dokumenty, no nie wiem). Co studiujesz? To może okazać się przydatne :)

Gość hrabąszczakiewicz
jeżeli lubisz oralne stosunki to możesz sporo kasy wyciągnąć a raczej wyssać

Gość tiano yhm
Słoneczko2010 to ty ważysz 80 kg??? To od czego tak tyjesz skoro nie macie nawet na jedzenie:(

moze jakies bary, restauracje, albo hostessa. tyle ze musialabys wyrobic ksiazeczke sanepidowska. powinnas cos znalesc, bo chetnie przyjmuja studentow

Gość spragniona-głodna laknąca
dużo jedzenia a zero seksu pewnie bo kto by chciał się seksić z 80kg babą w dodatku biedną

Gość martiaha
bo słoneczko sama za duzo zjada, potem rodzice głodują to przykre.

korepetycje, sklepy wszelkie, szukaj stażu w wakacje z możliwością przedłużenia pracy. przede wszystkim napisz co studiujesz :) i nie przesadzajmy, na 4 roku wstyd nie pracować bo aż tak wielu zajęć nie ma

Gość martiaha
słoneczko studiuje dietetyke

Gość lulenkia
Współczóję sytuacji:(

Gość łłokietek
ja zaczelam studia na 1 roku,dziennych. poszlam na telemarketerke,a wczesniej pracowalam na pol etatu w salonie zabaw. jesli chodiz o telemarketerke-to jak mialam zajecia np na 11, do pracy szlam od 8 do 10 i pozniej po zajeciach np. od 17 do 22 siedzialam w pracy. i tak prawie rok. da sie,wystarczy tylko chciec.

Gość Jaa..
To się kupy nie trzyma, jak się skromnie je to ma się skromną linie a nie ponad 80kg.

ehh jak sie nie ma co sie jeść to sie napycha pierogami, chlebem, makaronem itd i tak przez lata sie uzbieralo na niezdrowej zywnosci

Gość Słoneczko źle ze Twoi
rodzice kupują lekarstwa :o tylko niszczą sobie zdrowie :o a mafia farmaceutyczna się bogaci

Gość Słoneczko201O
164 cm...

Gość hrabąszczakiewicz
164 i 80 kg wagi to niestety locha

Gość śledziu jest bardzo niezdrowy
jesteś zboczona i puszczalska :o

Gość jestescie zalosni i prosci
:O:O:O za grosz kultury:O dziewczyna ma powazny problem, a wy ja po prostu mieszacie z blotem:O jeszcze 4 godziny temu siedzieliscie przy swiatecznym stole i zyczyliscie wszystkim dookola wszystkiego najlepszego, moze spiewaliscie koledy, a co poniektórzy wybrali sie do kosciola lub planuja, a teraz tylko jad i chamstwo. co za zaklamane spoleczenstwo. obrzydlistwo

Gość do kościoła nie chodzę
kolęd się śpiewam i dobrze radze

Gość dzikun77
proponuje przejsc sie po agencjach pracy w twoim miescie, zostawic cv, na pewno cos znajdziesz, jest sporo ofert na prace tymczsowa np. w marketach, tylko nalezy miec ksiazeczke sanepidowska, wtedy twoje szanse wzrastaja...

Gość Słoneczko zostaw maila
pomogę Ci 🌻

kiedys mi się odwdzięczysz , obciągniesz kilka razy i będzie kwita

Gość po30stce
O Jezusie znowu ten odwieczny dylemat dziennego studenta, a cóż ja teraz mogę, robić. Zorganizuj sobie najpierw wolny czas, później popytaj po znajomych, na koniec rozejrzyj się po mieście. Ehhhh te studia to tylko teraz bezrobotnych produkują

ordynarny podszyw

Gość niezalogowana furgonatka
ja ci doradze. mozesz pracowac w ,mc donaldzie,tam dostosują sie do twoich stuidow, albo wykłądac towar, tam mozna niezl zarobić, a wsoboty mozesz np sprzątać, ja biore 12 zł za godzine

Gość niezalogowana furgonatka
za wykłądanie płaca 8.5 netto za odzine, idz do agencji pracy tymaczasowj, wjakim mieśącie studiujesz?

Gość dfdsdsd
to ty rok wczesniej do szkoly poszlas, ze masz 22 lata i studiujesz na 4 roku?:D