Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy niesmialy moze??

czy niesmialy facet moze byc dobry w lozku?

Polecane posty

up

up

Gość szmalczyk czy oliwa ;)
Ale jaakże to taaaak ,ja bym może nnawet odważył się włożyć dziewczynie ,wiem jednak że pewna wrodzona delikatność nakazywała by ,mi upewniać sie przy każdym pchnieciu czy nadal mnie chce,czy nadal myśli o mnie dobrze...boshe chyba bym spłonil gdyby pierwsza zaproponowała mi pukanko twarzą w twarz albo zmieniła pozycje bez wcześnieszego uzgodnienia (jestesmy tylko ludzmi pewne rzeczy nalezy zawczasu negocjować...No i jeszcze sprawa zasadnicza ,dziewczyna która chce uprawiać miłość przy zapalonym świetle na 99% jest puszczalska (ten jeden procent to dziewczyny cierpiące na kurzą ślepote po zmroku,) Myliły by się jednak te spośród z Was że czekam tylko na gotowe a od siebie to sam nic...dojrzewam do myśli że mógłbym pokazać się nago kobiecie w całej krasie..kiedyś miałem opory to prawda ale kupiłem nową książkę Krzysia Ibisza i ekspander....yyyyymm ...jeszcze Wam pokaże...

To w ogole nie bylo smieszne, rozumiem , ze chciales zabawic? I myslisz ze masz poczucie humoru? Nie, nie masz.

Gość mysiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oj może być cudowny. Mam takiego nieśmiałego i jest najwspanialszy na świecie :)

Gość hdsuery
Polowa wypowiadajacych sie to mlode siksy, albo stare baby, ktore nigdy nie mialy faeta... W pewych tematach powinny wypowiadac sie tylko osoby, ktore maja jakies doswiadczenia, a nie osoby ktore pomimo iz nie maja nic do powiedzenia mwia duuzo ;p

Gość hdsuery
Ja mówię dużo bo jestem nieśmiałą starą babą, która nigdy nie miała chłopa :D

Gość szmalczyk czy oliwa ;)
Nie było...nie było śmieszne ?!@1!! (no to teraz ,musisz tylko przekonać do tego kogoś poza sobą...;P O Boshe jest jeszcze jedno wytłumaczenie your reakszjon ...Krzychu to naprawde Ty...?!!;)

Gość fhfhf
"" Polowa wypowiadajacych sie to mlode siksy, albo stare baby, ktore nigdy nie mialy faeta... W pewych tematach powinny wypowiadac sie tylko osoby, ktore maja jakies doswiadczenia, a nie osoby ktore pomimo iz nie maja nic do powiedzenia mwia duuzo ;p "" zgadza sie prawiczki mlode siksy i nieszczesliwe laski jak i niedorobieni faceci teraz glos osoby z doswiadczeniem: jestem niesmialy i mam kobiete kocham sie regularnie i jej sie podoba to jaki jestem gdyz bedac niesmialy jestem bardziej czuly a wiec duzo gry wstepnej duzo pocalunkow pieszczot a wiec duzo sprawiania przyjemnosci partnerce i nie mam jakis zachamowan w lozku parterka ma wieksze odemnie a dlaczego? gdyz bedac w lozku wiem ze partnerka jest mna zainteresowana wiec moge byc soba nie musze udawac, tak siksy i niedoswiadczone (czytaj nie majace nigdy niesmialego kochanka ktoremu zalezalo na tobie i ktory ci sie podobal) niesmialosc faceta wsrod kobiet przejawia sie problemem z zagadaniem pierwszymi pocalunkami przytuleniami ale jak juz jest pare razy w lozku to staje sie soba a zaden facet bedac soba nie jest niesmialy, oczywiscie moze byc bardziej czuly lubic duzo pieszczot przytulan duzo kontaktu z kobieta - bo to tez troche cecha charakteru (ci bardzo smiali zazwyczaj lubia bez gry wstepnej ostro szybko mocna i chamsko - sa kobiety ktore wlasnie taki sex preferuja wiec wtedy niesmialy sie nie nada ale niesmialy tez nie lubi niewrazliwych kobiet wiec wszystko jest w porzadku - po prostu ani jedna ani druga strona nie sa zainteresowane soba) takze jako niesmialy i z doswiadczeniem pisze: tak moze byc dobry w lozku, ba moze byc najlepszy w lozku z wszystkich - ale jesli trafi na kobiete ktora lubi czulosc i tez jest wrazliwa i jest nim zainteresowana

Gość fhfhf
Wiadomo, że wielu nieśmiałych to geje, a geje są najlepsi w łóżku. Wiem co mówię z własnego doświadczenia.

Gość jjgjg
" Wiadomo, że wielu nieśmiałych to geje, a geje są najlepsi w łóżku. Wiem co mówię z własnego doświadczenia. " piszacy te glupoty prawiczku to znajdz sobie laske a nie zadajesz sie z facetami ok?

Gość fhfhf
Co ci się homofobie nie podoba? Do świadczenie należy zdobywać w każdy sposób i poszerzać horyzonty. A jak wolisz być małomiasteczkowym kołtunem trzepiącym kapucyna przed monitorem, to twoja sprawa. Może kiedyś 50-letnia Jadźka ze stoiska mięsnego ci da, jak się spije. A teraz spadaj jogurty na półkach układać.

Gość jjgjg
fhfhf - prawiczku robiacy laski facetom ja mam laske i ja rucham a facetowi nigdy bym nie obciagnal tym sie roznimy... ps. wierze ze jak bys sie wzial w garsc to bys znaalazl laske a tak to trzeba walic konia cale zycie, coz oczywiscie pisze to do podszywa fhfhf nie tego niesmialego faceta w 1 poscie fhfhf

Gość fhfhf
Tere fere, masz laskę i półmetrowego pytona. Takie głodne kawałki to możesz wciskać swojej siostrzyczce.