Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alenudaale

15 latka w wspólnym pokoju z chłopakiem.

Polecane posty

Gość Inga87
Widzę, że odkąd mnie tu nie było natłukliście już kilka stron. Poganin chyba nie śpi całą dobę żeby móc przesiadywać na damskim forum i pouczać nastolatki, choć już kilka razy wcześniej się zarzekał że skończy z nimi rozmowę ;] Pytasz poganinie co Twoje życie uczuciowo-seksualne ma do tego wątku, otóż wiele. Znasz może takie pojęcia z gruntu psychologii jak projekcja i racjonalizacja ? No właśnie. Ciebie w wieku 14 lat zżerał od środka popęd seksualny i z trudne utrzymywałeś go w ryzach to wmawiasz przy każdej okazji alenudaale że jej chłopak rzuci się na nią na tym wyjeździe i nie będzie miała nic do gadania ;] Bo oczywiście ona też tego chce tylko jeszcze o tym nie wie. Poza tym jest młodą bezwolną gówniarą i dla chłopaka zrobi wszystko, nawet zgodzi się na seks wbrew sobie. Gratuluje tak rozległej wiedzy o osobie której nigdy w życiu nie spotkałeś ;] Co do racjonalizacji : Sam nie przeżyłeś wielkiej nastoletniej miłości. Zakochałeś się dopiero w wieku 20 lat a w wieku 23 po raz pierwszy uprawiałeś seks. Pewnie podświadomie żal Ci tych wszystkich lat kiedy twoi koledzy wyjeżdżali z dziewczynami pod namiot czy camping, kochali się z nimi, przytulali, opowiadali o nich a Ty tylko mogłeś obejść się smakiem ;] Więc żeby nie bolała Cię ta młodość wyzywasz od patologii Skadi która była po prostu w fajnym, nastoletnim związku ze starszym chłopakiem. Ot co.

pietrek007-Co rozumiesz pod pojęciem wiochy?A po za tym co ma wiocha wspólnego z tym że nastolatka nie powinna mieć chłopaka.Uważasz że w mieście to nie zachodzi się w ciążę przez nastolatek?A rodzice są odpowiedzialni za ciebie.Również dobrze mógł być w wieku 15 lat przychodzić pijany do domu i powiedzieć rodzicom że nic im do tego że się napiłeś wódy.Ale pewnie ty też dzieciak jesteś i myślisz że rodzice najlepiej jak by umarli,bo wtedy nie miał byś żadnych zakazów.Ale w sumie ja w wieku 15 lat myślałem podobnie i jak każdy nastolatek nie lubiłem zakazów itp.Ale gdyby nie pewien przymus i dyscyplina(mimo że miałem większą wolność w domu niż moi równieśnicy)to być może że dzisiaj nie miał bym wykształcenia i już bym nie żył bo zapił bym się za śmierć.

Gość alenudaale
Co z tego, ze w nocy sie spi, skoro ja usypiam strasznie dlugo i lubie sobie gadac wygodnie lezac juz w lozku.On tez a tak to on bedzie musial siedziec na podlodze albo niewygodnym krzesle. Zreszta jakbysmy jak twierdzi idiota Poganin chcieli cos robic, to i tak on moglby wejsc do mojego lozka i bysmy to robili, mimo,ze bysmy mieli teoretycznie oddzielny pokoj.

Gość pietrek007
Mam 24 lata. Wiocha to dla mnie albo wies, albo male miasteczko.I wnioskuje,ze nie pochodzisz z duzego miasta, bo masz typowo malomiasteczkowa mentalnosc wszystkowiedzacego dyktatora. Nie potrafisz nawet rozmawiac z mlodzieza.Jak mozna napisac nastolatce o waleniu konia albo robieniu loda. Co za wulgarnosc i brak obycia. Autorka watku zdecydowanie jest na wyzszym poziomie od Ciebie. Wstydz sie!

Inga87-A ile tych nastolatek,co wtedy mieli te miłości to dzisiaj jest już po rozwodach?Ile tych nastolatków to dzisiaj jest nieszczęśliwych bo są samymi matkami,których już nikt nie chce.A śmieszne jest to że te dziewczyny które mi się podobały jak byłem nastolatkiem to w wieku 20 lat były dla mnie już nieładne.Więc ja mam 27 lat i jeszcze całą młodość przed sobą.A większość tych nastolatek od paru lat nie ma młodości,tylko same pieluchy,mąż z piwem przed TV.Więc czy wczesne miłości są fajne z perspektywy całego życia?Z punktu widzenia młodości to na pewni tak,ale życie to nie tylko młodość.

pietrek007-Skoro autorka Ubikację czy łazienkę nazywa "kiblem" to na pewni jest na wysokim poziomie.A o waleniu konie nie pisałem,jak już to o masturbacji,więc naucz się czytać

Gość Inga87
Poganin - Znowu RACJONALIZACJA Jeśli byś na prawdę ani trochę nie żałował to pewnie w ogóle byś nie wchodził na te tematu i nie odpowiadał byś aż tak agresywnie tym dziewczynom. Patrz co piszesz. Nastoletnia miłość to na pewno ciąża i hiv, ( a w najlepszym razie wykorzystanie naiwności ) jak ciąża to koniec ze studiami, i klepanie biedy, jak wczesna miłość to na pewno rozwód. To jest typowa RACJONALIZACJA Bo i Ty i ja wiemy doskonale, że życie pisze bardzo rożne scenariusze i miłość w ogóle nie musi przeszkadzać w nauce, a pierwsza miłość może być i tą ostatnią ( choć oczywiście nie musi i nic się złego nie stanie jak nie będzie ).

Gość Inga87
Poganin a Ty przypadkiem nie pisałeś tego ? : "A więc kiedy zamierzasz mu dać?Kiedy zwalisz mu ręką?Kiedy zrobisz mu loda?Jaki wiek sobie postawiłaś że te czynności będziesz mu robić?No bo wiadomo że w związku takie rzeczy się robi,jest to normalne i jakoś nikogo to nie szokuje,jak dziewczyna śpi z swoim facetem czy jak robi mu laskę."

Gość czytam sobie czytam!!!
chory koles,bulwersuje sie nie wiem czym, nie wpiep...j sie bo to nie twoja sprawa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pietrek007
No niech sobie nazywa kiblem-tak mowia wszyscy mlodzi ludzie. Zdazy sie jeszcze wyrobic.Natomiast pisanie mlodej, jak mozna doczytac z wypowiedzi,dosc wstydliwej dziewczynie o waleniu i robieniu laski jest ponizej wszelkiego poziomu...I to jeszcze pisze to dorosly, podobno rozsadny, doswiadczony, inteligentny czlowiek...

Gość kot13
ja uważam , ze Poganin ma rację- czasem używa mocnych słów ale nazywa rzeczy po imieniu. To , że autorka seksu nie planuje i do seksu nie dąży nie znaczy, że seksu nie będzie gdyż nie zna siebie i świata( cłopaka, sytuacji, swoich reakcji itd). Ale moim zdaniem tu chodzi jeszcze o coś całkiem innego. otóz DZIECIAKI SĄ ZABIERANE NA WYJZAD PRZEZ RODZICÓW I NIE MA INNEJ OPCJI TU CHODZI O KULTURE I ODPOWIEDZIALNOŚC OSÓB DOROSŁYCH ZA DZIECI- TAK TAK D Z I E C I:-). Proste?Proste.

Inga87-I gdzie tam pisałem słowo "walić konia"? A co do przykładu z młodości to znam kilka mnóstwo przypadków,jak dziewczyna miała młodą miłość,wpadła z chłopakiem i oskarżyła go o gwałt,bo bała się powiedzieć rodzicom że sama mu się oddała.Rodzice zgłosili to na Policję i chłopak miał mnóstwo kłopotów.Mimo że miał 18 lat a ona 16 lat i chciał wziąść za nią odpowiedzialność,to po takim czymś już się mu odechciało kobiet.Podobne przypadki i inne mógł bym mnożyć.Ale w sumie masz rację,co mnie to interesuje.Być może że wynika to z tego że jakoś nie lubię patoliogii w swoim kraju,i zawsze mnie przeraża to jak widzę jak ktoś zmarnował sobie życie.Nie ważne czy to alkoholik,ćpun czy dziewczyna żyjąca z damskim bokserem i z alkoholikiem.Ale ok.już się nie wpieprzam w życie nastolatek.Najlepiej niech każdy wszystko oleje,niech rodzice pozwolą swoim dzieciom na wszystko.Niech ludzie piją ile chcę,uprawiają seks z kim chcą i gdzie chcą.Niech ćpają i rzygają.Niech szaleją na drogach,niech jeżdżą po pijaku.Nic mi do tego,olejmy to wszystko i zamknijmy oczy bo co nas to interesuje.Ja swojego życia nie przegrałem i właściwie dopiero go zaczynam,mimo że wielu w moim wieku już go skończyło...

Gość Inga87
Drogi Poganinie, nie czepiajmy się słówek. Nie ważne czy jej napisałaś o waleniu konia czy o zwaleniu ręką, ważne że twój jeżyk jest poniżej jakiegokolwiek poziomu ;] A o racjonalizacji już pisałam, sam nie przeżyłeś nastoletniej miłości więc chcesz ją obrzydzić innym i udowodnić sobie że nic nie straciłeś, bo przecież taka miłość to same kłopoty i nic więcej. Nie wiem gdzie Ty mieszkasz że ciągle słyszysz o tych historiach z gwałtem, ja w swoim mieście nie słyszę o takich przypadkach. Mam parę koleżanek które jako nastolatki zaszły w ciążę i jeszcze więcej takich które współżyły a nie zaszły. O hiv i choroby weneryczne nie wypytuje - rozumiem że ty tak ;]

Gość pietrek007
To kilka czy mnostwo znasz tych przypadkow??? :D Bo napisales "kilka mnostwo"-rozumiem zrobilo sie ich tyle, ze nie mogles az zliczyc :D Lzesz w zywe oczy :P Zrozum,ze nie wszyscy sa tacy sami-jestes niesamowicie ograniczony, jesli tego nie rozumiesz...Jedni beda uprawiac seks w wieku 15 lat a inni nie, mimo,ze maja okazje,zrozum to tluku!

Tylko że wy nie wiecie co się dzieje w waszym miejscu zamieszkania,bo nie macie z tym styczność,ja mam co dziennie styczność z różnymi przypadkami z względu ma moją pracę ,znam mnóstwo takich podobnych przypadków nastoletnich miłości .Ale nie ważne,więcej już w tym topiku nie napiszę.Wali mnie to.Żegnam was

Gość pietrek007
! :D

Gość Marcin84w
wiem już kim jesteś,musisz być policjantem.tylko oni mają tak nasrane we łbie

Gość rozpieszczona małolata
bo jej sie długo zasypia i takie bleble - nie pomysli,ze matlke naraza na sres chocby z powodu glupiej czy madrej opinii publicznej itd. Ale nie - jej sie chce i to najwazniejsze - jak 5cio latka. Za mamusi kase oczywiscie. Doroscniesz, zarobisz, bedziesz mogla mieszkac w popokoju z tabunem facetow do poznej starosci na wlasny rachunek. Na razie nie ma dyskusji i tyle, nie ty decydujesz i nie tylko twoja wygoda sie liczy.

Gość Inga87
Poganinie, tak się składa że zarówna ja, jak i Pietrek007 byliśmy kiedyś nastolatkami i obracaliśmy się w towarzystwie naszych rówieśników. A jak wiadomo każdy kto prowadzi jakieś życie towarzyskie słyszy rożne relacje z pierwszej ręki a także plotki i ploteczki o swoich przyjaciołach, znajomych i znajomych znajomych. I jakoś oboje nie słyszeliśmy o takich sensacyjnych historiach jakie opisujesz. Chyba wypada mi tylko pogratulować Ci patologicznych znajomych ;] A także znakomitych zdolności pedagogicznych skoro umiesz wyciągnąć z nastolatków których tylko uczysz strzelania z łuku zwierzeń na temat ich życia seksualnego. Rozpieszczona Małolato - Argument o opinii publicznej odpada bo Alenudaale będzie spędzać ferie w domu znajomych jej rodziców- jak zrozumiałam pod nieobecność tych znajomych- więc nie ma kogo gorszyć.

Gość DARI13
Uważam ze to nic strasznego. Poganinie też kiedys miałeś 15 lat i chyba wiesz jak to jest. A autorce życze szczescia i wspolnego pokoju ;)

Gość 123 dziś obiadu nie zjesz ty !
Jebnij sie w łep starzy zawsze pierdolą bzdury ...

Gość htykjuyioyotrs
Poganin - nie chce mi się nawet czytać tego wszystkiego, co napisałeś. od razu widać, że masz problemy z bliskością emocjonalna i fizyczną. z domu wyniesione? w rodzinie seks był tabu, bee i pod kołdrą? na pewno przez to, że nie interesowałeś się dziewczynami jako nastolatek. to co teraz możesz o nich wiedzieć? nic. a ocenianie autorki topiku jako dziwki jest mocno niedojrzałe. po prostu. im bardziej człowiek chce wszystkim pokazać swoją mądrość i dojrzałość, tym bardziej odsłania głupotę i zacofanie, pamiętaj o tym. ...i idź do seksuologa. seks nie jest zły, jeśli się jest dojrzałym. czyt. dojrzałym psychicznie i emocjonalnie. bo co po wieku? ilu u nas pełnoletnich, co np. prowadzą po pijaku i powodują wypadki? ilu takich, co zachodzi w ciążę np. z mężatkami? co ma, kurwa, dowód osobisty do dorosłości?

Gość Inga87
I jak tam Alenudaale ? Coś się ruszyło w Twojej sprawie ? Rozmawiałaś z mamą ponownie ?