Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alenudaale

15 latka w wspólnym pokoju z chłopakiem.

Polecane posty

Gość kot13
alenudoale- właśnie o to chodzi, że musisz się jeszcze wiele nauczyć, wiele jeszcze zrozumieć:-) co nie znaczy że jestes głupia, jesteś jeszcze po prostu bardzo młodziutka

do poganina-Hehe,widzę że ci nerwy poniosło.Bardzo dobrze,znaczy że widzisz że musisz czegoś w życiu żałować.A skosztowanie alkoholu nie powoduje zaspokojenie ciekawości,tylko upicie się powoduje zaspokojenie ciekawości.Więc skoro cię wszystko wali,to po co się wtrącasz w topik i po co te nerwy?Przecież cię nie interesują inni,więc zajmnij się czymś innym.A 26 lat to każdy może sobie napisać.Twój poziom wskazuje na wiek 13-16 lat,czyli Gimnazjum.

Gość do poganina
Tak, jestem zdenerwowana, ale to dlatego, że wkurza mnie twoje podejście do innych ludzi, a nie dlatego, że mogłabym czegoś żałować. Znowu zaczynasz zgadywać co się działo i dzieje w moim życiu? Niczego nie żałuję, jestem szczęśliwa i zawsze byłam. Mimo młodego wieku przeżyłam już wiele niesamowitych przygód których nigdy nie zapomnę i nie żałuję i mam nadzieję, że będzie ich jeszcze więcej. Ty mógłbyś jedynie pomarzyć o takim życiu jakie ja mam, bo z twoim temperamentem to nic by z tego nie było:D

Gość poganin ma racje
to wy jestescie naiwne jak dzieci, sama jestem matka 15 letniego syna i nie pozwolilabym mu na wyjazd z dziewczyna, a gdybym miala corke to tym bardziej.

Gość do poganina
Pewnie, że mogę sobie napisać, tylko nie wiem po co miałabym kłamać. Kim ty jesteś, żeby móc stwierdzać na jakim ktoś jest poziomie wcale go nie znając. Skończ już oceniać ludzi, a jeśli jest to twoje ulubione zajęcie to może zajmij się obgadywaniem osób publicznych, którym zwisa to czy jakiś śmieć komentuje ich życie. Idę do mojego chłopaka, bo dyskusja z toba jest jak dyskusja ze ścianą:)

do poganina-No idź,bo skoro taka jesteś szczęśliwa to po co się denerwujesz z powodu obcej i anononimowej osoby?Skoro jesteś szczęsliwa to czemu się denerwujesz?ludzie szcześliwi nie mają raczej skłonności do takiego szybkiego zdenerwowania się

Gość poganin ma racje
Inga sex miedzy 14 latka a 19 latkiem tez jest chory, a wiesz dlaczego, bo wiem po sobie. Chlopakow w nastoletnim wieku interesuje z dziewczynami TYLKO SEKS, to jest natura i tego nie zmienisz. A nastoletnie dziewczyny sie ludza i do tego sa oszukiwane przez spoleczenstwo, ktore im wmawia, pierdoly o milosci, one chca milosci, przytulenia, romantyzmu, a ich rownolatki, a nawet 19 czy 20 letni faceci wciaz mysla tylko o seksie, jak jakis facet zaprzeczy to klamie. Dadza sobie dupe ogolic za seks, wymysla kazdy bajer byle miec seks, tak to wymyslila natura. Ja mialam 13 lat jak sie zakochalam w koledze 17latku, po 4 latach zaczelismy uprawiac seks i co jego obchodzilo caly czas, zeby sie do mnie dobrac, a nie ja sama. A ja naiwna sluchalam bajerow jak mnie kocha, po to, zeby mnie przeleciec. Nastoletni faceci tak maja i tego nie zmienisz. Nastoletni rownolatkowie, maja calkiem inne priorytety w tym czasie, a chlopaki wykorzystuja te bajery, ktorymi karmi sie cale zycie najperw dziewczynki, a potem nastolatki, o krolewiczach itd. Jak chclopak zaczyna chodzic z dziewczyna to wczesniej czy pozniej zaczyna naciskac na seks, w rozny sposob i w roznej formie, jak dziewczyna mu nie da to sie obrazi, a juz najgorzej jest po pierwszym razie, jak drugie raz mu odmowisz, to juz robi ci mega jazde. Poganin ma racje, poprostu zrzuca wam rozowe okulary, a wy ciagle chcecie je zakladac i utrzymujecie ten naiwny cyrk, dla innych dziewczyn mlodych i naiwnych. Znacie powiedzenie "Strzezonego Pan Bog strzeze"?

Gość Skadi.
Ludzie, dajciez sobie spokój... poganin ma swoje racje, reszta ma swoje, Poganin jest taki sam jak katolicy, którzy wyrywaja wypowiedzi z kontekstu i oceniaja innych malo co o nich wiedzac. Osobiscie wsród pogan znalazlam wielu wspanialych filozofów z którymi mozna sie wciagnac w dyskusje na poziomie, szkoda ze nie jestes jednym z nich.

Gość kot13
wypowiedź powyżej- nic dodać, nic ując.

Gość kot13
tzn wypowiedz "poganin ma rację ":-)

Gość Skadi.
Poganin ma racje- no to prosze bardzo, moja historia w skrócie. Tylko po to zeby zobaczyc ze twój schemat nie jest uniwersalny. Poznalam go jak mialam 13 lat. On mial 17. Chodzilismy ze soba 9 miesiecy. Co robilismy? Jezdzilismy na koncerty metalowe. Czytalimy ksiazki. Dyskutowalismy. Kazde z nas ma swoja filozofie i czesto sie sprzeczalismy- ja np. jestem weganka, a on zatwardzialym miesozerca. Uprawialismy lucznictwo. Gotowalismy. Ogólnie mielismy sporo zajec. Po 9ciu miesiacach zostalismy sami w domu. Zaplotlam jego dlugie po pas wlosy w warkocz, troche pospiewalismy, sluchal jak gram na wiolonczeli, a pózniej go uwiodlam. Bo chcialam. Bo sie zakochalam, on równiez, i uwazam ze to bylo wspaniale. Przez 3 nastepne lata uprawialismy seks czesto i intensywnie, po jakims czasie uswiadomilam rodziców- nie byli zadowoleni, co to to nie, ale skoro juz sie stalo, skoro bralam tabletki, i seks w niczym mi nie przeszkadza, zaakceptowali to. nie mogli nic wiecej zrobic. I nie mieli do mnie zalu. Rozstalismy sie w przyjazni, w tym momencie nadal jestesmy blisko. Mamy nowych partnerów. Jest dobrze.

Gość poganin ma racje
hahah Inga>>> Bieda i brak wyksztalcenie sprzyja roznego rodzaju patologii, nastepny mit>>> nawet sobie nie zdajesz sprawy ile dziewczyn z tzw dobrych domow to latwe, tanie kurewki, ktoresa lepszymi profesjonaliskami w tym fachu niz prostytutki.

Gość poganin ma racje
Ok Skadi to twoja historia, a teraz wyobraz sobie, ze nie bylabys w tamtym czasie gotowa na seks i odmawialabys swojemu chlopakowi, jak myslisz ile by wytrzymal, nie przelatujac na boku twojej przyjaciolki. Dalej wciskasz te swoje naiwne kawalki, chcesz wierzyc, ze chcial uprawiac seks, bo byl z toba, a nie dlatego ze chcial seksu. Nastoletni faceci moze i kochaja, ale jak im bedziesz odmawiac, a na horyzoncie pojawi sie chetna kolezanka, w dodatku co go podrywa, to pojda za nia, a ciebie oleja. Taka jest natura, a jej nie oszukasz, ja tez ludzilam sie dlugo, a to wszystko przez bajery jakie wciska sie mlodym dziewczynom o romantyzmie i tego typu pierdolach. Facet jest romantyczny jak chce seksu, nie ma seksu, kazdy cie oleje, taka jest ich natura, jak zaprzeczasz, to sie przejedzisz nie raz. Ty bedziesz odmawiac seksu facetowi, a twoje kolezanka nie bedzie, pojdzie do niej...

Gość Skadi.
Co by bylo gdyby? Gdybym nie chciala, nie poszlabym z nim do lózka, wiem bo jestem egoistka która dba przede wszystkim o siebie, a jedyna rzecza do której sie zmuszam to sprzatanie pokoju. Poza tym- gdyby... gdyby babcia miala wasy... gdyby swinie mogly latac...

Gość Skadi.
Mysle ze gdyby nie bylo miedzy nami milosci, to wszystko wygladaloby zupelnie inaczej... a takto byla milosc, byl seks, bylo szczescie, a teraz jest wspaniala mocna przyjazn która przetrwa wszystko.

Skadi.-Jak brałąś tabletki w wieku 14 lat to raczej zdrowa na umyśle nie jesteś.Zresztą żaden lekarz by ci tabletek w tym wieku nie przepisał.Całkiem możliwe że jak brałś tabletki w tym wieku to będziesz mieć później kłopoty z ciążami itp Po za tym co ma Pogaństwo do seksu?Ludzie zaczynali uprawiać seks,wtedy jak zaczęli na siebie pracować,czyli wiek ok 14-15 lat.Dzisiaj ludzie zaczynają na siebie pracują w wieku 18-26 lat. A teraz ja ci napiszę inny scenariusz.Uprawiacie seks,coś poszła nie tak i jest wpadka.Idziesz do lekarza,a on stwierdza że jesteś w ciąży.Jako że nie masz 15 lat to lekarz musi to zgłosić na Policję.Policja ustala ojca i daje sprawę do prokuratora.Prokurator z oskarżeniem idzie do sądu.Sąd go skazuje na 2 lata.Tam go więźniowie gnoją jak psa bo to pedofil.Chłopak się wiesza albo jest wrakiem człowieka. Więc chłopak jak by miał trochę oleju w głowie to nie poszedł by do łóżka z 14 latką.Ale i tak wiesz przecież lepiej.Na tym polega właśnie różnica,że jak dorośli ludzie mają wpadkę to nie ma tragedii.Bo pracują i są w stanie założyć rodzinę, a jak ty byś wpadła to by była tragedia i dla ciebie i dla twoich rodziców i dla twojego partnera.To co się robili to było po prostu nieodpowiedzialne,szczeniackie i dziecinne.Wiesz ile dzieci chodzi po tym świecie po seksie z zabezpieczenuiem?Każdy seks jest ryzykiem wpadki a tym bardziej częsty sex.

Gość tak czytam to i mysle
poganin ma racje, ja jestem takim dzieckiem z wpadki, cale zycie mialam to wypominane, cale dziecinstwo widzialam awantury, pijanstwo i burdle rodzicow i ich znajomych, teraz na starosc im dupa siadla, ale co zniszczyli mi zycie to juz nie minie. Wpadli majac oboje 17lat. Tak wiec zwiazek 15 latkow to patologia. Nawet 20 latkowie to wiekszosc niesamodzielne dzieciaki.

Gość Skadi.
Tabletki zaczelam brac w wieku 13 lat poniewaz niestety moje miesiaczki po dwóch latach staly sie tak obfite, i tak dlugie ze mozna bylo je nazwac krwotokami. Tracilam za duzo krwi, mialam anemie, no ogólnie cyrk na kólkach. Pedofila podniecaja dzieci. DZIECI, bez piersi, bez wlosków. Ja wygladalam i dalej wygladam jak kobieta. Ot, taka uroda. Zapewniam Cie ze zaden szanujacy sie pedofil nawet by na mnie nie popatrzyl. Do tego pamietaj, ze róznica wieku nie byla wieksza niz 5 lat... nic by mu nie zrobili.

Skadi.-Prokurator musi oskarżyć bo takie jest prawo a sąd musi go skazać jeśli udowodni się mu że współżył z dziewczyną poniżej 15 roku życia.Więc nie pisz bzdur jak nie masz pojęcia o temacie.Został by skazany z artykułu 200 kodeksu karnego.A jak by miał z tobą dziecko to nie ma siły żeby udowodniono że z tobą nie współżył.Jak dostał by dwa lata za artykuł 200k.k to więźniowie się nie pytają czy jest pedofilem czy też nie.Dla więźniów 14 lataka to dziecko i jest nietykalna.

Gość w tym wieku jestescie
zalezni od swoich rodziców. Przeciez nie za swoje ten pokój wynajmujecie. Wiec z jakiej racji roszczenia? Mama moze dysponiwac pokajami, jak zechce. Pomijam,ze PO CO wspolny pokoj? nie masz z nim gdzie rozmawiac? To jest jedyne miejsce? A skoro to twoj chlopak, skad wiesz,czy w takiej nietypowej sytuacji nie zacznie ie"mizianie", ktorego nawet nie planoiwałas? Mama ma wiecej doswiadczen w tym wzgledzie, uwierz. Mlodym chlopcom czesto odbija. A jesli zdazylby sie seks, to zawsze moze byc i dziecko. Kto ma za nie wziac odpowiedzialnosc? Mama? czy para szczeniaków? Dojrzaly czlowiek ma wiecej wyobrazni.

Skadi.-A po za tym dzisiaj to niektórym 10 latką rosną piersi i włoski.Więc argument kiepski.Dorosły człowiek jest wtedy jak umie się sam utrzymać i jest w stanie założyć rodzinę.Ale ty i tak wiesz przecież lepiej.

Gość Skadi.
No niestety w moim stanie to w ogóle z ta ciaza nie bedzie tak latwo. Tzn. mam tylko jeden sprawny jajnik no i te tabletki... naprawde musialabym miec wielkiego pecha zeby zajsc. -> W przyszlosci wielkie szczescie. Nie demonizujmy seksu. Ja wiedzialam ze bylam gotowa. Nie oznacza to ze kazda inna dziewczyna tez bedzie w moim wieku. Poprostu dajmy ludziom dorastac w swoim wlasnym tempie... z tego co wiem mama zaczela jak miala 16 lat, a jakos studia niezle skonczyla.

Gość dla mnie to typowe
gowniarskie chciejstwo_ chce nowego laptopa, wypasiona komóre, pokoju z chłopakiem - a matka ma spelniac zachcianki. Dorosnij ,zarób, sama sobie spraw.

takk Skadi badzmy tolerancyjni, a potem na coraz dalsze patologie bedziemy pozwalac. W UK jest taka tolerancja, ze jak 12 latka dre morde przy matce chce seksu, to matka nie reaguje, dlaczego bo ona sama juz zaczela seks w tym wieku, jak 14 latak urodzila pierwsze. W UK, gdy pojdziesz do pubu jest pewni, ze wiekszosc tych dziewczyn, ma juz w wieku 18 lat 3 dzieci, to normalne?

Gość Skadi.
Absolutnie nienormalne! Dlatego nalezy sie zabezpieczac... albo kupic sobie wibrator jesli ktos chce byc bardzo przezorny :)

Gość dla mnie to typowe
skadi, ok , jesli czyjas mama jest gotowa na to,ze jej 16 letnia córka urodzi, ze chce utrzymać ja i dziecko- w porzadku. Ale matka autorki tego nie deklaruje,wręcz przeciwnie, jak widac z tekstu.

Gość Skadi.
Umiesz czytac, czy do szkoly nie chodzilas? Zabezpiecza sie po to zeby NIE ZAJSC w ciaze...

Gość Marcin84w
tak czytam poganin te twoje farmazony i myślę że taki burak jak ty musi być prawiczkiem.Albo jakiś wybryk natury.Kurde kto cie spłodził,powiedz to cie pomszczę

ale ty tepa jestes Skadi, nawet najpewniejsze zabezpieczenie szlag trafic moze, nigdy nie masz 100 % gwarancji, poza tym chlopak nastolatek podczas seksu dostaje glupawki, jakbys mu dal ulubiona zabawke, jedzie i chce do skutku, jak posmakuje. OKazja czyni zlodzieja, ta malolata to wie, tylko chce wmowic, ze nic nie bedzie, po co wiec razem sa ze soba, jezeli nie zamierzaja niczego robic? Przeciez to normalna reakcja, ze jak dwoje ludzi sie kocha to chce sie dotykac, a z dotyku przy odpowiednich warunkach ( ktorych teraz ta mala cizia nie ma) moze wyjsc seks. Malolata wciska kit, ze nic nie bedzie, bo naiwna wierzy w bajki o ksieciu na bialym koniu, no tak ksiecia juz ma, ktory po pewnym czasie zacznie jej pokazywac "konia", albo bedzie tak manewrowal, zeby do tego doszlo. Natury nie oszukasz.

skadi-Być może to okrutne z mojej strony ale tak sobie myślę że to bardzo dobrze że możesz mieć problem żeby mieć dzieci.Takie osoby jak ty, nigdy nie powinie zostać rodzicami.patologia zawsze tworzy patologię,twoi rodzice i ty są tego dobrym przykładem.