Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orangeeC6

JAK MAM SIĘ TERAZ CZUC???? PRZECZYTAJCIE..

Polecane posty

Gość orangeeC6

A więc tak.. wyprowadzam się w lutym, miało byc w styczniu, ale czekamy do lutego by miec na spłatę kaucji przy wynajmie.. no nieważne.. dziś gadałam z młodszym bratem (11),. że jednak w lutym sie przeprowadzam.. potem się z nim pokłóciłam, a on polazł do matki z tą informacją... a ona zniesmaczona, że miał byc przecież styczen.. ojciec chamsko sie smieje, ze potem bedzie maj, czerwiec.. itd.. w sensie, ze nie wyprowadze sie a duzo gadam.. juz zaczęli ustalac kto dostanie mój pokój i jak przemalują ściany... czuje sie jak smiec, marze aby ten miesiąc minął.. nie wiedziałam,że tak bardzo można chciec uciec od rodziny:O:O:O

Gość orangeeC6
:(:(:(

Gość masz chamską rodzinę cóż
ja też trochę. Niedowartościowani frustraci. Powiedz, że za rok na wigilię wyjeżdżasz w Alpy to ich trafi.

Gość orangeeC6
wątpie. już 3 albo 4 lata z nimi nie jem.. młodzi są tak irytujący, że u mnie nawet w Wigilie sa kłotnie, awantury i wrzaski wiec nie mam ochoty jesc nawet z nimi, wczoraj było znowu tak, ze oni jedli a ja u siebie siedziałam, ale nie zaluje, nienawidze ich

Gość orangeeC6
niech ktos sie jeszcze wypowie...:(

Gość orangeeC6
widze, ze tematy - prowokacje ciesza sie wieksza popularnoscia...

Gość kiedy wreszcie ten ZUS zbankru
wiem co czujesz, tez tak mialam, jak bylam nastolatka, zawsze zawada w domu, najlepiej wypierd... z domu juz dzisiaj, darmozjadzie slyszalam. Teraz mam 35 lat i nie kontaktuje sie z moja rodzina wogole, mimo, ze juz mam 15 letniego syna. Mam ich w d... tak jak oni wtedy. Na stare lata niech sobie kogos wynajmna do opieki, albo moich braci blagaja o cokolwiek. Ja im d... nie zamierzam myc. Nie przejmuj sie, wszystko minie, narazie skacza wyzej niz dupe maja, bo mlodzi sprawni, opieki nie potrzebuja. Wszystko minie, mlodosc, zdrowie, wtedy ty im pokaz srodkowy palec, niech sie brat nimi zajmie, chocby obiecywali wszystko, pokaz im plecy, bo jak ustapisz, to beda sie na nich wozic, jak znowu poczuja sie panami, ja dalam przez glupote jedna szanse, nigdy wiecej. Wsrod pokolenia z czasow komuny nie ma zadnego szacunku do ludzi mlodych, bo podostawali wszystko za darmo, albo pol darmo, mieszkanka maja bez kredytu na 30 lat, wczasy, przejazdy do pracy itd. Tylko chlanie i kurestwo sie szerzylo, potem jak nierentowne zaklady, ktore sami notabene okradali pozamykali, zaczeli zalatwiac sobie wczesniejsze emerytury, lewe renty itd itp. Dlatego jestem za tym, zeby ZUS szybko padl, wtedy to oni beda na garnuszku mlodych pokolen, po ktorym sie teraz woza i moga ciagle mowic, ze jak ci sie nie podoba, to sie wyprowadz... Nie przejmuj sie, jak juz sie w koncu wyprowadzisz, to nawet sie nie ogladaj za siebie, nie dzwon, nie pisz, nawet jak cie aura swiat przycisnie, zacznij swoje samodzielne zycie, stworz rodzine taka jaka ty bys chciala miec. Ja to zrobilam. Pokolenia w przod sa dla mnie wazne, bo one sa najbardziej bezbronne, a to co te stare dziady robia, jak one mnie kopaly w d..., to teraz ja ich. Powodzenia

Gość orangeeC6
ja mam dopiero 19lat i przez to ze mialam problemy w szkole zrezygnowalalam z niej, tzn bede ja kontynuowac od nowego roku szkolnego.. nie powiedzialam im co mialam w szkole, bo i tak byłaby to moja wina.. swoje na sumieniu mam, ale uwazam ze nic nie dzieje sie bez przyczyny.. :O i za to się tak mszczą, że jak wspomniałam o butach na zime, bo jesienne adidasy mi przemakają to dostałam opierdol, ze sama sobie wybrałam takie zycie, bo olałam szkole.. choc wcale nie olalam i mam zamiar sie ksztłacił tyle ze w innej, ale oni maja to gdzies...

Gość orangeeC6
:O

Gość orangeeC6
up up up up