Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ASD66

Uzalerznienie od internetu

Polecane posty

dziekuje za pomoc większość opisów do niego pasuje jestem tylko jeszcze bardziej przerażona tym wszystkim i czasami nie widze z tego labiryntu wyjscia Prosiłam o pomoc rodzine ale uwazaja że jestem przewrażliwiona a kazdy facet jest taki sam

ASDD66 zapewniam cie ze nie kazdy facet jest taki sam, ja mam cieplego chlopaka, moj tata jest ciepla kochajaca osoba, moj wuja, znam mnostow fajnych mezczyzn twoj maz potrzebuje pomocy, ale faktycznie sila go nie zaciagniesz Moze udaj sie najpierw sama do kliniki, porozmawiaj ze specjalista, powinni ci doradzic co byloby najlepszym nastepnym krokiem , jak przekonac meza do leczenia Ponoc psychoterapia moze duzo pomoc

Gość kot13
autorko, musisz obserwować siebie, zastanowić się, dlaczego pozwoliłas sobie na tak wiele upokorzen. Ludzie zazwyczaj nie wierza, że taki człowiek jest zupełnie inny, niż się ogółowi przedstawia. Znajdz kogoś bezstronnego, kto Ci uwierzy i udzieli wsparcia.

Gość kot13
Jeśli mąż jest psychopatą, nie potrzebuje pomocy gdyż jemu jest dobrze zapewniam, że poradzi sobie świetnie . Pomocy autorko potrzebujesz TY.Jeśli jest uzależniony to faktycznie potrzebuje fachowej pomocy lub sięgnięcia dna. Najbardziej mnie zastanowiło to straszenie samobójstwem. Pogadaj na topiku" czy jesteś w związku, w którym partner molestuje Cię psychicznie".

Gość tu niejeden tak ma
na forum kafeteria tez siedzi ?