Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazał mi oddac kase!!

Chłopak z którym spotkałam się 2 razy w zeszłym roku , napisał życzenia i kazał

Polecane posty

kazał oddać kase za kino i knajpke gdzie mnie zabrał rok temu!!! około 25 zł . napisał że jestem złodziejka :(

odpisz mu ze nie wiesz z kim gadasz,nigdy z nikim nie bylas na spotkaniu,a tymbardziej z takim paszczakiem jak on, powiedz ze ma zmykac,nie masz czasow dla alfonsow:-P

dodam jeszcze, iż ta kwota ma pokryc koszty naprawy siedzenia w jego samochodzie, uczkodzonych na skutek niecichego i donośnego pierdu wydobytego z mej odbytnicy podczas gdy zatrzymała nas policja

podszyw. ale ja nie mogę napsiać że go nie znam on napisał Wesołych świąt blalabalaba życzy...i tu zagadka , buziak dla tego kto odgadnie ;* a ja mu , "oj gluptasie nie usunęłam twojego numeru, janek? " a ona "tak :D pamitasz zeszly rok ? nie oddalas mi kasy a czas leci"

Gość swiety mikołaj666
oddaj mu kase jak masz chonor wy wszystkie tylko chcecie sponsoringu oddaj chłopakowi kase jak mu winna jeste jasne!!

Napisz, że jest Ci winien stówę bo za tyle pozwalasz się zaprosić do kina prawikom

Gość Billiana Gates
Napisz mu, że twój czas jest bezcenny a on ci dupę zawracał więc niech teraz odda 50 zł :)

Billiana Gates dobry tekst :) autorko z tego co tu napisałas wynika ze on chce miec powód aby się spotkac z toba ponownie tylko tak jakos dupowato mu to wyszło... chyba ze to palant ale ty go znasz lepiej....

Gość swiety mikołaj666
chciałem napisać *honor, ale napisałem chonor , bo stanąłem w rozwoju na literze ch - kiedy to w słowniku zobaczyłem słowo ch­uj i zrozumiałem że mam z tym problem :(