Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaxil

To był najlepszy rok mojego życia bo odkryłem, że

Polecane posty

Gość kaxil

SCAT pociągał mnie już od samego początku mojej pieluchowej przygody. Kiedy przychodził określony dzień i łazienka była tylko moja przez cały wieczór to niby przygotowując się kąpieli robiłem pod siebie. Potem doszło samokaranie przez lizanie. Pewnego razu do smaczku dodałem truskawkowy jogurcik i tak łyżeczką zjadłem kawałek własnej kupy polanej jogurtem. Będąc zupełnie sam pozwalałem sobie zrobienie kupy w pieluchę, chodzenie troszkę w tak ... pielusze. Potem w ramach kary moja twarz i głowa lądowały w pielusze, która zawijała się wokół mojej głowy. Nie mogąc być toaletą dla kogoś od czasu do czasu robię kupę na rękę. Potem podnoszę ją nad moje usta i patrzę jak ona powoli zjeżdża z ręki do mych ust. Jednak tu brakuje już kogoś kto dopilnowałby dalszego ciągu zabawy. Z reguły kończy się na przeżuwaniu i wypluwaniu. Jedno opowiadanie "Moja macocha" silnie na mnie działa kiedy myślę o SCATcie.

Gość zdjęcie w sepii
:D :D :D :D to się nazywa koprofilia

Gość kokosowa zupa
jestes dewiantem

Gość kaxil
nie podszywać się proszę może i to jest koprofilia, ale to chyba nic złego? Nikomu tym krzywdy nie robię, żona nic o tym nie wie :P